Tabara de grup limba Engleza - University College of London - Universitate de top, locatie ultracentrala - Londra, Anglia

tabara de grup limba engleza university college of london universitate de top locatie ultracentrala londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 13-21 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
7 Aug - 21 Aug 2022
£2200

Prezentare tabara Londra - Anglia

University College of London (UCL) este clasata in top 5 Universitati din Marea Britanie si in top 25 cele mai bune Universitati din lume. Institutia este localizata chiar in centrul Londrei, in Bloomsbury, o zona rezidentiala foarte apreciata de catre londonezi. La University College of London, in timpul verii se organizeaza tabere de limba engleza cu un program complex de vizite si activitati. Avantajul locatiei ultracentrale este proximitatea de toate zonele turistice celebre: British Museum, Oxford Street, Trafalgar Square, Westminster etc. 

Tabara de la UCL este alegerea ideala daca vrei sa studiezi limba engleza intr-una dintre cele mai renumite universitati din lume si sa explorezi toate atractiile turistice ale capitalei  Regatului Unit! Exploreaza alaturi de Mirunette atractiile Londrei si beneficiaza de o vacanta incarcata de experiente memorabile. 100% British.

Tabara de la University College of London este alegerea ideala daca vrei sa studiezi limba engleza intr-una dintre cele mai bune Universitati din lume si sa explorezi toate atractiile turistice ale capitalei Regatului Unit!


Informatii utile:

Mesaje & imagini din tabara de vara 2019


Program de vara tabara engleza University College of London - Anglia:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test initial de evaluare a cunostintelor de lb engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 20 de lectii (15 ore) acreditate British Council, in clase internationale de cca 17 studenti  
· Materiale de studiu disponibile pe durata cursurilor
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final
· Cazare in una din resedintele universitatii UCL, in camere duble sau single standard cu baie comuna
· Pensiune completa (3 mese/ zi) in cantina scolii; pranz la pachet in zilele de weekend
· Program zilnic de activitati de seara; exemple de activitati: Welcome & Team Games, Sports (Regent's Park), Karaoke, Disco, Scavenger Hunt, Film Night, London-by-night Walk, Westfield Shopping etc.
· 10 vizite locale; exemple de vizite: British Museum, Tate Modern, St Paul’s Cathedral, Thames River Cruise, Science Museum, Covent Garden, Tower Bridge Experience, Hyde Park & Harrod's, Oxford Street Shopping, Camden Town etc.
· 2 excursii de o zi intreaga in afara Londrei; exemple de excursii: Canterbury (Walking Tour & Canterbury Cathedral), Brighton (Sealife Centre & Palace Pier), Cambridge (Punting & King’s College) etc.
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Heathrow Londra
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2022: 

7 August - 21 August (2 saptamani)


Tarif:

2200 GBP


Nota!

Termen plata integrala - 15.05.2022


Optional:

· Excursii sau vizite locale: Madame Tussaud’s, London Eye, Tower of London, London Dungeon, Cinema, Musical, Bowling etc. (tarife la cerere)

Nota! Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti companie de linie
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare


Descriere generala tabara Londra - Anglia

Orasul

Londra este capitala Marii Britanii si unul din cele mai vizitate orase din lume. Dintre numeroasele atractii pe care le ofera acest oras putem aminti: Cladirile Parlamentului si Big Ben, Westminster Abbey, Muzeul Madame Tussaud’s, Tower Bridge, Millenium Bridge, Buckingham Palace (resedinta actuala a Reginei) Turnul Londrei (fosta resedinta regala si apoi inchisoare, acum gazduieste Bijuteriile Coroanei), British Museum, National Gallery, faimoasele parcuri Hyde Park, St James Park sau Regent’s Park, London Eye, noul stadion Wembley, zonele de shopping Oxford Street si Regent Street si multe altele. De asemenea, merita sa facem o calatorie cu celebrul metrou londonez (Underground) sau o mini-croaziera pe Tamisa.

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul University College of London. Este o universitate aflata in top 10 universitati din Marea Britanie si este situata intr-o zona ultra-centrala a Londrei, la 10 minute de mers pe jos de Oxford Street (centrul commercial al Londrei). Salile de clasa au capacitatea de 10-15 studenti. Toate activitatile sportive se desfasoara in unul din celebrele parcuri aflate in apropiere si exista la dispozitia studentilor un living cu TV, o camera de jocuri si un bar care este folosit pentru majoritatea activitatilor organizate seara.

Cazarea

Cazarea se face in camerele DBL sau SGL ale resedintei Ramsay Hall, Campbell House sau John Adams; astfel, sunt exact camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele sunt dotate cu mobila noua si functionala, iar baile sunt comune (aproximativ 1 la 4 camere). La cazare, participantii sunt impartiti in 2 grupe, in functie de varsta: 13-17 ani si 18-21 ani, in cladiri separate, din cauza legislatiei britanice care impune acest lucru. Cladirile de cazare sunt situate foarte aproape de universitate, la doar 5-10 minute de mers pe jos de campusul principal al UCL.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; studentii vor avea toate mesele in cantina UCL de luni pana vineri, pentru mesele din week-end primind vouchere care pot fi folosite la toate supermarket-urile, fast-food-urile sau cafenelele din zona. Cantina este mare, decorata in stil-cafenea, iar mesele se iau intre orele: 08:00-08:45 (mic-dejun), 12:15-13:30 (pranz) si 18:00-19:00 (cina).


Informatii practice

Adresa biroului scolii este: Campbell Hall East, UCL, 20-24 Taviton Street, London WC1H 0BX, MAREA BRITANIE. Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata; costul este de £2/masina si £1/ 60 minute uscat. Spatiile comune si baile sunt curatate zilnic; iar camerele sunt curatate si asternuturile schimbate o data pe saptamana. Nu sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, asa ca acestia ar trebui sa isi aduca propriile prosoape. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de £30, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor de traduce printr-o amenda de £35 . Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student. Pentru participarea la programul de activitati si vizite al taberei, studentii au inclus un abonament (travel card) pentru calatoria in zonele 1 si 2 ale Londrei (centru). Aceste abonamente costa aprox £30/sapt si sunt valabile pe toate autobuzele si toate liniile de metrou in centrul Londrei.


Cursurile de limba Engleza

Organizatorii taberei sunt acreditati British Council si English UK, ceea ce se traduce printr-un standard ridicat in ceea ce priveste atat profesorii (vorbitori nativi de limba engleza), cat si programa de studiu al limbii engleze. In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. Orele de limba engleza se vor desfasura alternativ: o saptamana dimineata, o saptamana dupa-amiaza, timp de 3h si 30 min (cu o pauza de 30 min) in fiecare zi. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire si o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.

Model de orar

ORA LUNI MARTI MIERCURI JOI VINERI
09:00 – 09:45 Functional Language
Fortune Tellers
Functional Language
Draw It
Functional Language
Mine’s Better
Functional Language
Alphabet Game
Functional Language
What Do You Think?
09:45 – 10:30 Listening TaskWhat
Am I Going To Do?
Speaking Task
What’s Your Alibi?
Listening Task
Define It
Speaking Task
Food & Diet Crossword
Speaking Task
Restaurant Complaints
11:00 – 11:45 Listening and Role PlayPersuading Speaking Reflection
Recounting a Past Event
Interactive Speaking
Describing Scenes
Speaking Reflection
Talking about Food & Diet
Role Play
Complaining & Apologising
11:45 – 12:30 Mind the Trap
Avoiding Simple Mistakes
Excursion Lesson
Know More about Tomorrow’s Trip
Project Lesson
Based on the Activity Programme
Culture
Alternative London
Excursion Lesson
Know More about Tomorrow’s Trip

Activitati si excursii tabara Londra - Anglia 

Tabara de limba engleza include un program de activitati* de seara. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite:
Welcome & Team Games, Sports (Regent's Park), Karaoke, Disco, Scavenger Hunt, Film Night, London-by-night Walk, Westfield Shopping etc.

In programul** taberei de 2 saptamani sunt incluse 2 excursii in afara orasului, precum si vizite in Londra de 5 ori/saptamana:

· 2 excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Canterbury (Walking Tour & Canterbury Cathedral), Brighton (Sealife Centre & Palace Pier), Cambridge (Punting & King’s College) etc.
· 10 vizite locale de jumatate de zi; exemple de vizite: British Museum, Tate Modern, St Paul’s Cathedral, Natural History Museum, Covent Garden, Tower Bridge Experience, Hyde Park & Harrod's, Oxford Street, Camden Town etc.


Activitati si excursii optionale

In plus fata de activitatile si excursiile incluse in programul taberei de limba engleza, sunt disponibile si unele activitati si vizite optionale***, pentru care se plateste la fata locului. Mai jos sunt cateva exemple de activitati si excursii optionale (tariful se calculeaza in functie de numarul de participanti)

· Excursii sau vizite locale: Madame Tussaud’s, London Eye, Tower of London, London Dungeon, Cinema, Musical, Bowling etc. (tarife la cerere)


*Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate
**Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

***Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
16 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, Cambridge sau Dublin.

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari