Tabara de grup limba Engleza - University College of London - Universitate de top, locatie ultracentrala - Londra, Anglia

tabara de grup limba engleza university college of london central universitate de top pt medicina londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: UCL, Londra
Varsta: 13-21 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
4 Aug - 18 Aug 2019
£1950

Prezentare tabara Londra - Anglia

University College of London (UCL) este clasata in top 5 Universitati din Marea Britanie si in top 25 cele mai bune Universitati din lume. Este localizata chiar in centrul Londrei, in Bloomsbury - o zona rezidentiala moderna si foarte apreciata de catre londonezi.

La University College of London, in timpul verii, se organizeaza tabere de limba engleza, cu un program complex de vizite si activitati, la care participa studenti din peste 45 de tari!

Cazarea se face in resedintele UCL, iar cursurile de limba engleza se desfasoara la Universitate. Organizatorii folosesc avantajul locatiei ultracentrale alegand imensele parcuri ca loc de desfasurare a activitatilor sportive (Hyde Park, Regent Park) si zonele turistice pentru iesiri zilnice in oras (Covent Garden, Trafalgar Square, Oxford Street etc). Londra este unul dintre cele mai frumoase si importante orase ale lumii, stabilind tendintele in educatie, arta, design, arhitectura, tehnologie si moda. Trebuie sa vizitezi Londra cel putin o data in viata!  

Tabara de la University College of London, este alegerea ideala daca vrei sa studiezi limba engleza intr-una dintre cele mai bune Universitati din lume si sa explorezi toate atractiile turistice ale capitalei Regatului Unit!


Informatii utile:

Mesaje & imagini din tabara de vara 2018 


Program de vara tabara engleza University College of London - Anglia:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Saptamanal 20 de lectii de limba engleza (15 ore), acreditate British Council, in clase internationale de cca 14 studenti  
· Manuale si materiale de studiu bine concepute pentru non-nativi lb engleza
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final
· Cazare in una din resedintele universitatii (Campbell House sau John Adams), in camere duble sau single standard cu baie comuna
· Trei mese pe zi in cantina universitatii de luni pana vineri; pentru mesele de pranz din week-end participantii vor primi vouchere pe care le pot folosi la restaurante si supermarket-uri locale
· Program zilnic de activitati de dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: jocuri, quiz, activitati sportive, Karaoke, Disco, concursuri, Southbank Walk, Westfield Shopping etc.
· Zece vizite locale; exemple de vizite: British Museum, Tate Modern, St Paul’s Cathedral, Natural History Museum, Covent Garden, Tower Bridge Experience, Hyde Park & Harrod's,  Oxford Street, Camden Town etc.
· Doua excursii de o zi intreaga in afara Londrei, cu tren sau autocar; exemple de excursii: Canterbury & Canterbury Cathedral, Oxford & Christchurch College, Brighton & Sealife Centre, Cambridge & King’s College etc.
· Card pentru transportul in comun in Londra pentru vizitele incluse in program
· Asistenta in caz de urgenta
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Heathrow Londra
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de
minim 15 participanti


Date de desfasurare tabara Londra - Anglia 2019: 

4 August - 18 August (2 saptamani).


Tarif: 1950 GBP

Optional:

· Excursii sau vizite locale: Thorpe Park, Madame Tussaud’s, London Eye, London Dungeon, Tower of London etc. (tarife la cerere)

Nota! Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti companie de linie.


Descriere generala tabara Londra - Anglia

Orasul

Londra este capitala Marii Britanii si unul din cele mai vizitate orase din lume. Dintre numeroasele atractii pe care le ofera acest oras putem aminti: Cladirile Parlamentului si Big Ben, Westminster Abbey, Muzeul Madame Tussaud’s, Tower Bridge, Millenium Bridge, Buckingham Palace (resedinta actuala a Reginei) Turnul Londrei (fosta resedinta regala si apoi inchisoare, acum gazduieste Bijuteriile Coroanei), British Museum, National Gallery, faimoasele parcuri Hyde Park, St James Park sau Regent’s Park, London Eye, noul stadion Wembley, zonele de shopping Oxford Street si Regent Street si multe altele. De asemenea, merita sa facem o calatorie cu celebrul metrou londonez (Underground) sau o mini-croaziera pe Tamisa.

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul University College of London. Este o universitate aflata in top 10 universitati din Marea Britanie si este situata intr-o zona ultra-centrala a Londrei, la 10 minute de mers pe jos de Oxford Street (centrul commercial al Londrei). Salile de clasa au capacitatea de 10-15 studenti. Toate activitatile sportive se desfasoara in unul din celebrele parcuri aflate in apropiere si exista la dispozitia studentilor un living cu TV, o camera de jocuri si un bar care este folosit pentru majoritatea activitatilor organizate seara.

Cazarea

Cazarea se face in camerele DBL sau SGL ale resedintei Campbell House sau John Adams; astfel, sunt exact camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele sunt dotate cu mobila noua si functionala, iar baile sunt comune (aproximativ 1 la 4 camere). Cladirile de cazare sunt situate foarte aproape de universitate, la doar 5-10 minute de mers pe jos.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; studentii vor avea toate mesele in cantina UCL de luni pana vineri, pentru mesele din week-end primind vouchere care pot fi folosite la toate supermarket-urile, fast-food-urile sau cafenelele din zona. Cantina este mare, decorata in stil-cafenea, iar mesele se iau intre orele: 08:00-08:45 (mic-dejun), 12:15-13:30 (pranz) si 18:00-19:00 (cina).


Informatii practice

Adresa biroului scolii este: Campbell Hall East, UCL, 20-24 Taviton Street, London WC1H 0BX, MAREA BRITANIE. Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata; costul este de £2/masina si £1/ 60 minute uscat. Spatiile comune si baile sunt curatate zilnic; iar camerele sunt curatate si asternuturile schimbate o data pe saptamana. Nu sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, asa ca acestia ar trebui sa isi aduca propriile prosoape. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de £30, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor de traduce printr-o amenda de £35 . Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student. Pentru participarea la programul de activitati si vizite al taberei, studentii au inclus un abonament (travel card) pentru calatoria in zonele 1 si 2 ale Londrei (centru). Aceste abonamente costa aprox £30/sapt si sunt valabile pe toate autobuzele si toate liniile de metrou in centrul Londrei.


Model de orar

ORA LUNI MARTI MIERCURI JOI VINERI
09:00 – 09:45 Functional Language
Fortune Tellers
Functional Language
Draw It
Functional Language
Mine’s Better
Functional Language
Alphabet Game
Functional Language
What Do You Think?
09:45 – 10:30 Listening TaskWhat
Am I Going To Do?
Speaking Task
What’s Your Alibi?
Listening Task
Define It
Speaking Task
Food & Diet Crossword
Speaking Task
Restaurant Complaints
11:00 – 11:45 Listening and Role PlayPersuading Speaking Reflection
Recounting a Past Event
Interactive Speaking
Describing Scenes
Speaking Reflection
Talking about Food & Diet
Role Play
Complaining & Apologising
11:45 – 12:30 Mind the Trap
Avoiding Simple Mistakes
Excursion Lesson
Know More about Tomorrow’s Trip
Project Lesson
Based on the Activity Programme
Culture
Alternative London
Excursion Lesson
Know More about Tomorrow’s Trip

Activitati si excursii tabara Londra - Anglia 

Tabara de limba engleza include un program de activitati de dupa-amiaza (in zilele fara vizite in Londra) si seara. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite: fotbal, softball, mini-olympics, Film Night, International Night, Blind Date, Disco, Talent Show, Fashion Show, Karaoke etc

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 2 excursii in afara orasului, precum si vizite in Londra de 5 ori/saptamana:

· 2 excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Canterbury cu vizita la Canterbury Cathedral, Oxford cu vizita la Trinity College, Salisbury & Stonehenge, Brighton cu vizita la Royal Pavilion etc, cu autocarul sau trenul.

· 10 vizite locale de jumatate de zi; exemple de vizite: British Museum, Tate Modern, St Paul’s Cathedral, Natural History Museum, Covent Garden, Tower Bridge Experience, Hyde Park & Harrod's, Oxford Street, Camden Town etc.


Activitati si excursii optionale

· Examen Trinity - tarif disponibil la cerere

In plus fata de activitatile si excursiile incluse in programul taberei de limba engleza, sunt disponibile si unele activitati si vizite optionale, pentru care se plateste la fata locului. Mai jos sunt cateva exemple de activitati si excursii optionale (tariful se calculeaza in functie de numarul de participanti)

· Excursii sau vizite locale: Thorpe Park, London Eye, London Dungeon, Buckingham Palace, Madame Tussaud's etc.

Nota! Excursiile si activitatile mentionate sunt exemple, programul exact si final fiind stabilit inainte de plecare, in functie de numarul de participanti, conditiile meteo etc.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
14 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, CambridgeOxford & Cambridge sau Canterbury. Printre noutati se numara si tabere in Scotia (Edinburgh) sau tabere in Irlanda (Dublin).

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari