Tabara de grup limba Engleza - Solent University Southampton, Anglia

tabara de grup limba engleza solent university southampton anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Southampton
Varsta: 11-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
17 Iul - 31 Iul 2022
£2200
Galerie foto

Prezentare tabara Southampton Solent University

Southampton este considerat unul dintre cele mai verzi orase din Marea Britanie. Orasul este situat pe coasta de Sud a Angliei, notorietatea orasului fiind data de celebrul transatlantic Titanic, ce a plecat din portul Southampton in data de 10 aprilie 1912. Tot aici se regaseste muzeul SeaCity, gazda expozitiei Titanic ce include un model interactiv al vasului.

Universitatea Southampton Solent, unde se desfasoara programul, este o universitate moderna, dinamica, cu facilitati excelente, situata in centrul orasului. Cladirea Spark a universitatii, locul unde se desfasoara si cursurile de limba engleza, a fost inaugurata in septembrie 2016 in urma unei investitii de 33 milioane GBP fiind un mediu ideal pentru desfasurarea activitatilor academice.

 Programul taberei de vara include 2 excursii de o zi in orase faimoase, precum Londra si Oxford sau Stratford, dar si 3 excursii de jumatate de zi la Winchester, Isle of Wight si Beaulieu care te vor fermeca cu siguranta!


Program de vara tabara limba engleza Anglia - Solent University:

· Informatii utile si tur de orientare la sosire
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 20 de lectii (15h) acreditate British Council, in clase internationale (cca 14 elevi)
· Manuale Gateway Macmillan disponibile pe durata cursurilor 
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final
· Proiect “Titanic”: vizita la Sea City Museum (Titanic Exhibition) si project work pe echipe
· Cazare in resedinta studenteasca a universitatii, in camere single cu baie proprie; resedinta este situata la o distanta de aprox 7-10 minute de mers pe jos de campusul principal
· Pensiune completa (3 mese/ zi) in cantina scolii; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi
· Program zilnic de activitati de dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: vizite locale, treasure hunt, quiz, sporturi, karaoke, disco, concursuri, dansuri, talent-show, bowling etc.
· Doua excursii de o zi intreaga; exemple: Londra (walking tour & London Eye), Oxford (walking tour & Muzeul de Istorie Naturala / Muzeul Pitt Rivers)
· Trei excursii de jumatate de zi; exemple: Winchester (Winchester Cathedal), Isle of Wight (calatorie cu catamaran), Beaulieu (The National Motor Museum; The James Bond Exhibition; Palace House; Beaulieu Abbey: Monorail: Double-Decker Bus)
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Supraveghere si asistenta medicala in caz de urgenta
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer aeroport Londra Heathrow
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare tabara Anglia - Solent University 2022:

17 Iulie - 31 Iulie (2 saptamani)


Tarif:

2200 GBP


Nota!

Termen confirmare grup si plata integrala - 15.03.2021
Termen confirmare desfasurare tabara - 15.05.2021


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti


Descriere generala tabara Anglia - Solent University, Southampton

Scoala

Facilitatile scolii includ: sali de clasa moderne luminoase si spatioase, amfiteatre, internet café, sala de sport moderna.

Cazarea

Cazarea este organizata in resedinta Kimber a universitatii Solent, situata la aprox 10 minute de mers pe jos de campusul principal (cladirea Spark), in camere single standard cu bai en-suite.

Masa

Micul dejun, pranzul si cina se iau in cantina scolii, cu regim de servire proprie. In timpul excursiilor de o zi intreaga, pranzul este la pachet si contine: un sandwich, un fruct, apa, chipsuri si desert.


Cursurile de limba engleza

Cursurile de limba engleza sunt stimulante si variate, manualele folosite in cadrul cursurilor sunt Macmillan Gateway. Programul include 15 ore de engleza saptamanal, dimineata, cu profesori calificati. Elevii sunt testati la sosire si apoi repartizati in clase multi-nationale, in functie de nivel. Numarul maxim in grupa nu depaseste 15 elevi. Cand inveti o limba straina, este important sa o folosesti intr-un context real pentru a reusi sa-ti exprimi interesele si experientele. Copiii vor fi impartiti in echipe internationale si vor fi implicati in activitati cu teme distractive si culturale, inclusiv un proiect”Titanic”, pentru a-si exersa limba engleza, a lucra in echipa si a socializa. De asemenea la sosirea in tabara toti copiii vor primi cate un jurnal si vor fi incurajati sa il completeze zilnic. La finalul taberei copiii vor primi atat un certificat de participare cat si un raport de evaluare.


Activitati si excursii tabara Southampton – Solent University

Activitati

Dupa-amiaza Grupa de varsta 8-12 ani participa la activitati dimineata, de la ora 9.00 pana la ora 12.30. Sportul si activitatile reprezinta o parte importanta a zilei, unde elevii nu numai ca vor continua sa exerseze limba engleza, dar vor lua parte si la o varietate de activitati amuzante si incitante, uzand de facilitatile minunate ale scolii. Exemple de activitati dimineata (8-12 ani): fotbal, tenis, volei, Arts&Crafts, Cyber Cafe, inot, turnee de sport, sporturi in echipa, Scavanger Hunt etc. In timpul activitatilor de dimineata (pentru grupa 8-12 ani), la unele activitati participa si elevi britanici, existand astfel posibilitatea de la interactiona cu acestia! Grupa de varsta 13-17 ani participa la activitati dupa-amiaza, intre orele 14.00 si 16.45 Exemple de activitati dupa-amiaza (13-17 ani): fotbal, volei, inot, baschet, tenis, dodgeball, tenis de masa, Arts&Crafts, aerobic etc.

Seara (20:00 – 21.30) Activitatile de seara ofera elevilor ocazia de a se relaxa dupa o zi lunga si de a se cunoaste intre ei, intr-un mediu lejer, multi-national. In majoritatea serilor, toata scoala participa la aceeasi activitate. Exemple de activitati seara: disco tematica, karaoke, seara internationala, Talent Show, barbecue, DVD night, turneu international de volei, turneu international de tenis, turneu de fotbal.

Excursii

Toti elevii vor participa la 2 excursii de o zi intreaga pe durata taberei, avand timp sa experimenteze totul, de la cultura pana la distractie:

Londra – o vizita in capitala nu poate lipsi din itinerariu. Elevii vor avea timp sa vada obiectivele turistice principale in cadrul unui tur de orientare, dar vor avea ocazia sa se bucure de oras si de la inaltime in timpul vizitei la London Eye.

Oxford - Explorati unul din cele mai istorie orase din UK, faimos pentru universitatile sale de top, locul unde Lewis Caroll a creat Alice in tara Minunilor sau unde Harry Potter a fost  filmat. Nu va lipsi turul pietonal in centrul orasului si o vizita la muzeul Pitt Rivers sau Ashmolean.

De asemenea programul include si 3 excursii de jumatate de zi, in locatii precum:

Winchester – oras istoris, fosta capitala a Angliei, excursia include vizita la Winchester Cathedral

Isle of Wight – minunata insula turistica, celebra pentru frumusetea ei naturala, centru important al yachting-ului, a servit drept resedinta de vara a reginei Victoria.

Beaulieu – vizita include The National Motor Museum; The James Bond Exhibition; Palace House; Beaulieu Abbey: Monorail: Double-Decker Bus.         

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
14 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, CambridgeOxford & Cambridge sau Canterbury. Printre noutati se numara si tabere in Scotia (Edinburgh) sau tabere in Irlanda (Dublin).

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari