Tabara de grup limba Engleza - Oxford & Cambridge, Anglia

tabara de grup limba engleza oxford cambridge.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford & Cambridge
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
22 Iul – 5 Aug 2018
£

Prezentare tabara Oxford & Cambridge - Anglia

Tabara de limba engleza Oxford & Cambridge este o oportunitate fantastica de a experimenta viata de student in cadrul celor mai prestigioase Universitati din Anglia, clasate in topul celor mai importante Universitati din lume!

Prima parte a programului taberei de limba engleza se desfasoara in Oxford, la Colegiul Jesus, fondat inca din anul 1571, de catre regina Elisabeth I. Colegiul este situat chiar in centrul orasului Oxford, asadar vei avea ocazia sa explorezi impresionante locuri incarcate de istorie, cultura si traditii! Partea a II-a a programului are loc la St. Edmund’s College, infiintat in anul 1896, unul dintre cele 31 de Colegii ale renumitei Universitati Cambridge. Colegiul St. Edmund’s este localizat in apropierea centrului Cambridge, facilitand vizitele la cele mai importante obiective turistice. 

In tabara Oxford & Cambridge, vei participa la 30 ore interactive de limba engleza, dar si la activitati distractive si excursii memorabile! Programul complex desfasurat in 2 orase universitare celebre, precum si participarea elevilor internationali din numeroase tari, garanteaza succesul taberei internationale de limba engleza Oxford & Cambridge!


Informatii utile:

Imagini si mesaje din tabara de vara 2018


Program tabara limba engleza Oxford & Cambridge - Anglia:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· La sosire informatii si orientare
· Saptamanal 20 de lectii de limba engleza (15 ore), acreditate British Council, in clase multinationale de cca 14 studenti  
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final
· Manuale si materiale de studiu bine concepute pentru non-nativi lb engleza
· Prelegeri tematice, tinute de un student de la o universitate britanica, pe diverse teme; exemplu: procesul de aplicare la universitate in Marea Britanie
· Cazare in resedinta Jesus College (Oxford), in camere single standard (cu baie comuna), si in resedinta St Edmund’s College (Cambridge), in camere duble sau triple standard (cu baie comuna)
· Pensiune completa (3 mese/ zi) in cantina colegiului, pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program zilnic de activitati de dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: jocuri, quiz, bowling, cinema, blind date, casino night, fashion show, disco etc.
· Patru vizite de o jumatate de zi; exemple de vizite: Ashmolean Museum, Christchurch College & Bodleian Library, Punting Tour, King’s College Tour
· Doua excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Londra & River Thames Cruise, Windsor & Windsor Castle
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Supraveghere permanenta si asistenta medicala in caz de urgenta
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Londra Heathrow
· Transfer intre Oxford si Cambridge
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 12 participanti


Date de desfasurare tabara Oxford & Cambridge - Anglia 2018:

22 iulie - 5 August (2 saptamani*)

* Programul este compus dintr-o saptamana in Oxford si o saptamana in Cambridge


Tarif:

Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Londra – Bucuresti, companie de linie


Welcome

Vacanta educationala in Marea Britanie – Suna tentant? Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in Marea Britanie, locul unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele britanice recunoscute prin excelenta. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul britanic, locuind in cladiri si campus tipic britanice, experimentand gastronomia britanica, manierele, mentalitatea, educatia si “last, but not least”, English weather. Pe parcursul taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza, dar cine stie, punand si bazele pentru o noua limba straina.

Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei  limbi straina. Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite, atat de o zi intreaga, cat si de jumatate de zi in locuri apropiate ca distanta de Oxford si Cambridge.

Distractie, distractie, distractie! –  “De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an. Te asteptam !  


Descriere generala tabara Oxford & Cambridge - Anglia

Orasul

Oxford este un oras universitar faimos, care gazduieste una din cele mai vechi universitati din Europa. Atmosfera este una studenteasca si plina de viata, orasul fiind plin in timpul verii de tineri care studiaza limba engleza, dar si de turisti din toata lumea. Printre atractiile orasului se numara Radcliffe Camera, Cristchurch College, Ashmolean Museum sau celebra librarie Waterstone.

Orasul Cambridge, renumit datorita Universitatii Cambridge, a doua din Marea Britanie ca infiintare, uimeste prin arhitectura sa clasica, prin  imprejurimile inverzite, pastrand in acelasi timp un aer tineresc prin miile de studenti carora le este gazda an de an.

Scoala

Oxford Prima saptamana a taberei de vara de limba engleza se desfasoara in campusul colegiului Jesus. Jesus College este situat in inima orasului chiar langa Radcliffe Camera, iar printre absolveti se numara primul ministru David Cameron si Elias Ashmole – fondatorul muzeului Ashmolean.

Cambridge Ce-a de-a doua saptamana se desfasoara in campusul colegiului St. Edmund’s. Fondat in anul 1896, este unul din cele 31 de colegii ce alcatuiesc Universitatea Cambridge, fiind situat la numai 15 minute de centrul orasului.

Cazarea

Oxford Cazarea se face in apartamente cu 3-5 camere SGL, bucatarie si baie comuna la Jesus College. 

Cambridge Cazarea se face in campusul colegiului, in camere cu 2 sau 3 paturi cu baie comuna

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina universitatii, care se afla in cadrul campusului universitar, unde sunt si salile de clasa. In excursiile de o zi intreaga se ofera pranzul la pachet.


Cursurile de limba engleza

Organizatorii taberei se lauda cu un standard ridicat in ceea ce priveste atat profesorii (vorbitori nativi de limba engleza), cat si programa de studiu al limbii engleze. In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.

Certificat La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire si o scurta evaluare a progresului din partea profesorului.

Programa Programa pune accent pe comunicare si pe fluenta si a fost special creata pentru elevii cu varste intre 14 si 17 ani. Se folosesc tehnici moderne de invatare a limbii, incurajand elevii sa isi dezvolte cunostintele de limba engleza, oferindu-le informatii practice si folositoare.


Activitati si excursii incluse

Programul zilnic de activitati incluse

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Sportul si activitatile reprezinta  o parte importanta a zilei, unde elevii nu numai ca vor continua sa exerseze limba engleza, dar vor lua parte si la o varietate de activitati amuzante si incitante, folosind facilitatile minunate ale scolii.

Exemple de activitati incluse: diverse sporturi, disco, karaoke, jocuri, concursuri, seri tematice etc.

Excursiile incluse

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 2 excursii de o zi intreaga si 4 vizite locale:

4 vizite locale; exemple de vizite: Ashmolean Museum, Christchurch College & Bodleian Library, Punting Tour, King’s College Tour etc.

2 excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Londra & River Thames Cruise, Windsor & Windsor Castle etc.

Excursiile si activitatile mentionate sunt doar exemple, programul exact si final urmand a se stabili inainte de plecare, tinand cont si de conditiile meteo, numarul final de participanti etc.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
16 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, Cambridge sau Dublin.

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari