Tabara de grup limba Engleza - King's College London - Universitate de top - Londra, Anglia

tabara de grup limba engleza kings college london universitate de top londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 13-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
16 Aug - 30 Aug 2021
£2300
Galerie foto

Prezentare tabara Londra - Anglia

Fiind capitala Regatului Unit si unul dintre cele mai mari orase din lume, Londra nu are nevoie de nicio introducere. Trecutul si viitorul se intalnesc la Londra pentru a crea unul dintre cele mai interesante locuri, renumit pentru atmosfera sa multiculturala si pentru studiul avansat al limbii engleze! 

King’s College este situat in inima Londrei si este una dintre universitatile de top ale lumii, fiind a patra cea mai veche universitate din Anglia. Universitatea este considerata ca formand parte a “triunghiului de aur” al universitatilor britanice de cercetare, alaturi de Oxford, Cambridge si Imperial College. 

Campusul Denmark Hill al King’s College permite vizitarea celor mai importante obiective ale Londrei, oferind participantilor la tabara de vara de limba engleza un program plin de iesiri in oras, dar si o excursie full-day in orasul universitar Cambridge!

Tabara de la King's College London, este alegerea ideala daca vrei sa studiezi limba engleza intr-una dintre cele mai bune Universitati din lume si sa explorezi toate atractiile turistice ale capitalei Regatului Unit!


Program de vara tabara engleza King's College London - Anglia:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test initial de evaluare a cunostintelor de lb engleza
· Saptamanal 15 lectii (15h) de limba engleza acreditate British Council, in clase internationale de maxim 16 elevi  
· Materiale de studiu disponibile pe durata cursurilor
· Certificat absolvire curs si raport de evaluare
· Cazare in campusul Denmark Hill al King’s College, in camere single cu baie privata
· Trei mese pe zi in cantina universitatii; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program zilnic de activitati de seara; exemple de activitati: Speed Dating, Paparazzi, Trashion Show, Disco, Quiz Night etc.
· Zece vizite locale de jumatate de zi in Londra; exemple de vizite: British Museum, Covent Garden, Tate Modern, Notting Hill & Portobello, The National Science Museum, Leicester Square, Knightsbridge, Hyde Park & Harrods, Leicester Square, Natural History Museum, Greenwich etc.
· Trei excursii de o zi intreaga in Londra sau in alte orase; exemple de excursii: Londra (Walking Tour & London Eye); Londra (Camden Town, Camden Market & Regent’s Canal); Cambridge (Walking Tour & Fitzwiliam Museum) etc.
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer aeroport Heathrow 
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2021: 

16 August - 30 August (2 saptamani)


Tarif:

2300 GBP


Nota!

Termen confirmare grup si plata integrala - 14.06.2021
Termen confirmare desfasurare tabara - 21.05.2021


Optional:

· In locul activitatilor de seara, participantii pot opta pentru club de conversatie in limba engleza de cel putin 2 ori/saptamana.

Nota! Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti companie de linie.


Descriere generala tabara Londra - Anglia

Orasul

Londra este capitala Marii Britanii si unul din cele mai vizitate orase din lume. Dintre numeroasele atractii pe care le ofera acest oras putem aminti: Cladirile Parlamentului si Big Ben, Westminster Abbey, Muzeul Madame Tussaud’s, Tower Bridge, Millenium Bridge, Buckingham Palace (resedinta actuala a Reginei) Turnul Londrei (fosta resedinta regala si apoi inchisoare, acum gazduieste Bijuteriile Coroanei), British Museum, National Gallery, faimoasele parcuri Hyde Park, St James Park sau Regent’s Park, London Eye, noul stadion Wembley, zonele de shopping Oxford Street si Regent Street si multe altele. De asemenea, merita sa facem o calatorie cu celebrul metrou londonez (Underground) sau o mini-croaziera pe Tamisa.

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Denmark Hill al Universitatii King's College. Este o universitate aflata in top 10 universitati din Marea Britanie si este situata intr-o zona centrala a Londrei (Camberwell). Salile de clasa au capacitatea de 14-16 studenti. 

Cazarea

Cazarea se face in camerele SGL cu baie proprie ale campusului Denmark Hill; astfel, sunt exact camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele sunt dotate cu mobila noua si functionala. Resedintele de cazare sunt situate foarte aproape de campusul principal unde au loc cursurile de limba engleza, la doar 5-10 minute de mers pe jos.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; studentii vor avea toate mesele in cantina studenteasca din campus. Cantina este mare, decorata in stil-cafenea, iar mesele se iau intre orele: 08:00-09:00 (mic-dejun), 13:00-15:00 (pranz) si 18:00-20:00 (cina).


Informatii practice

Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata; costul este de £2 pentru un laundy-card (se achizitioneaza o singura data), apoi fiecare spalare costa £2.50 / masina si £1 / uscator. Spatiile comune sunt curatate zilnic; iar camerele sunt curatate temeinic o data pe saptamana. Asternuturile si prosoapele sunt schimbate o data la 4 zile. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de £25, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor de traduce printr-o amenda de £20 . Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student. 


Activitati si excursii tabara Londra - Anglia 

Tabara de limba engleza include un program de activitati de seara. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite: sporturi, Film Night, International Night, Blind Date, Disco, Talent Show, Fashion Show, Karaoke etc

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 3 excursii de o zi intreaga, precum si 10 vizite locale in Londra:

· Zece vizite locale de jumatate de zi in Londra; exemple de vizite: British Museum, Covent Garden, Tate Modern, Notting Hill & Portobello, The National Science Museum, Leicester Square, Knightsbridge, Hyde Park & Harrods, Leicester Square, Natural History Museum, Greenwich & National Maritime Museum, etc.
· Trei excursii de o zi intreaga in Londra sau in alte orase; exemple de excursii: Londra (Walking Tour & London Eye) ; Londra (Camden Town, Camden Market & Regent’s Canal) ; Cambridge (Walking Tour & Fitzwiliam Museum) etc.


Activitati si excursii optionale

· In locul activitatilor de seara, participantii pot opta pentru club de conversatie in limba engleza de cel putin 2 ori/saptamana.

In plus fata de activitatile si excursiile incluse in programul taberei de limba engleza, sunt disponibile si unele activitati si vizite optionale, pentru care se plateste la fata locului. Mai jos sunt cateva exemple de activitati si excursii optionale (tariful se calculeaza in functie de numarul de participanti)

· Excursii sau vizite locale: London Dungeon, Madame Tussaud's etc.

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
16 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, Cambridge sau Dublin.

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari