Tabara de grup limba Engleza - Fordham University - NY Yankees Baseball Game & City Pass inclus - New York, SUA

tabara de grup limba engleza fordham university new york cu yankees baseball game si city pass.jpg

Tara: America
Locatie: New York
Varsta: 11-20 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
24 Iul - 7 Aug 2022
31 Iul - 14 Aug 2022
3200$

Prezentare tabara

Universitatea Fordham te invita sa iei parte la poate una dintre cele mai interesante si captivante tabere de limba engleza, prin intermediul careia poti descoperi cea mai efervescenta parte a culturii americane, si anume New York - “the city that never sleeps”. In ciuda acestui renume, campusul ofera linistea si facilitatile potrivite pentru o tabara internationala de limba engleza. 

Universitatea de cercetare Fordham iti pune la dispozitie un campus rezidential unde se poate experimenta stilul de viata academic american. Prin pozitionare, campusul faciliteaza vizitele catre punctele turistice de interes, Central Park si Times Square fiind obiectivele turistice aflate la distanta de o calatorie cu metroul. Abonamentul de transport in comun inclus nu iti va permite sa lasi vreo zona neexplorata!

Inscrie-te intr-o tabara de limba engleza in America la superlativ, exerseaza limba engleza alaturi de elevi internationali si viziteaza unul dintre cele mai frumoase si dinamice orase ale lumii! 


Informatii utile:

Imagini & mesaje din tabara de vara 2019


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 lectii (15h) in clase multinationale de cca. 14 studenti 
· Material didactic disponibil pe perioada cursului
· Certificat de absolvire la finalul celor 2 saptamani si raport de evaluare la finalul fiecarei saptamani
· Cazare in campus, in camere duble sau triple cu baie privata si aer conditionat
· Pensiune completa (trei mese pe zi) in cantina universitatii Fordham; 4 cine in oras (Hard Rock Cafe, Dallas Barbeque etc.)
· Acces la internet wi-fi in campus
· Program de activitati organizate seara; exemple de activitati: sporturi, karaoke, disco, seri tematice etc
· 10 vizite de o jumatate de zi (cu intrare inclusa); exemple de vizite: Empire State Building, American Museum of Natural History, The Metropolitan Museum of Art, Central Park, Times Square, Ground Zero & 9/11 Memorial, Wall Street & Financial District, NY Yankees Baseball Game, The Highline & Chelsea Market, Intrepid Museum, NY Botanical Garden etc.
· 3 excursii de o zi intreaga (cu intrare inclusa); exemple de excursii: Statue of Liberty & Ellis Island, Brooklyn Bridge & Brooklyn, SoHo & Fifth Avenue etc.
· Travel-card nelimitat pentru transportul in comun
· Intampinare si transfer aeroport New York - campus si retur
· Asistenta pentru obtinerea vizei turistice SUA
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de lb engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2022:

24 Iul - 7 Aug*
31 Iul - 14 Aug*
*sosirea in Romania se face pe data 8 august, respectiv 15 august

Durata: 2 saptamani      


Tarif:

3200 USD


Nota!

Avansul (minim 1000 USD) se achita la inscriere
Termen plata integrala - 15.06.2022
Termen confirmare grup - 15.03.2022

Atentie! Participantii care vor avea 18-20 ani la data plecarii in tabara vor putea participa cu conditia respectarii aceluiasi regulament ca si participantii minori. In SUA, varsta majoratului este 21 ani.


Optional:

· Excursie la parcul de distractii Six Flags (120-140 USD)
· Musical pe Broadway (60-120 USD)
· Plimbare cu elicopterul deasupra Manhattanului (200-300 USD)

Nota! Programele si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt orientative si valabile pentru un numar minim de doritori. Excursiile / vizitele optionale vor fi stabilite de comun acord si vor inlocui vizitele sau excursiile deja incluse in program.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – New York – Bucuresti, companie de linie
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Taxa de viza 160 USD (valoarea acesteia se stabileste de catre Ambasada SUA, iar taxa se achita direct in contul Ambasadei)Welcome

Vacanta educationala in SUA – Suna tentant? Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in SUA, unul dintre locurile unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele americane. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul american, locuind in resedinte si campus tipic american, experimentand gastronomia americana, manierele, mentalitatea, educatia si “last but not least”, renumitii zgarie-nori. Pe parcursul taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, hispanici, etc, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza.

Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei limbi straina. Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite locale, cum ar fi: Times Square, Ground Zero Memorial & Wall Street, Brooklyn & Brooklyn Bridge, Chelsea District & Highline Area & Macy’s, Rockefeller Centre (Top of the Rock Observatory), 5th Avenue, Metropolitan Museum of Art & Central Park, Statue of Liberty & Ellis Island, Empire State Building, Intrepid Museum, Natural History Museum etc.

Distractie, distractie, distractie! –“De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an. Te asteptam!


Descriere generala

Orasul

Unul din cele mai vizitate orase din lume, New York (sau “The City that Never Sleeps”) este gazda a doua dintre cele mai faimoase obiective turistice ale lumii: Empire State Building si Statuia Libertatii, adevarate simboluri ale orasului si ale celebrului “American Dream”. Orasul este impartit in 5 mari cartiere: Manhattan, Brooklyn, Queens, Bronx si Staten Island, acestea fiind conectate printr-o retea foarte mare de linii de metrou, precum si de transportul de suprafata.

Campusul universitar

Tabara de vara de limba engleza se desfasoara in campusul Rose Hill a Universitatii Fordham. Campusul Rose Hill al Universitatii Fordham este localizat la nord de Manhattan, la o scurta distanta cu metroul de centrul orasului New York si toate obiectivele sale turistice celebre.

Cazarea

Cazarea se face in campusul universitatii, iar studentii sunt cazati in camere duble sau triple, cu baie proprie si A/C. 

Mesele

Programul taberei de limba engleza include toate mesele, in cantina studenteasca din campus. In timpul excursiilor, daca acestea se prelungesc, copiii primesc bani (10 USD) pentru masa (pranz sau cina).


Informatii utile:

In campus sunt disponibile masini de spalat si uscatoare pe care studentii le pot folosi gratuit, insa fiecare student trebuie sa isi cumpere detergent. Asternuturile si prosoapele schimbate se pot schimba (o data pe saptamana) de catre studenti. Tot studentii sunt responsabili de curatenia din camere. Daunele provocate trebuie platite de catre cei care le-au provocat. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student. 


Cursurile de limba Engleza

In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire si o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.


Activitati

Programul zilnic de activitati incluse:

Tabara de limba engleza include un program activitati in timpul serii:  diverse sporturi, karaoke, jocuri, seri tematice etc.

Vizitele incluse:

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse:

- 10 vizite de o jumatate de zi (cu intrarea inclusa) la obiective turistice; exemple de vizite: Empire State Building, American Museum of Natural History, The Metropolitan Museum, Central Park, Times Square, MoMA, Ground Zero, 9/11 Memorial, Wall Street & Financial District, Intrepid Museum, The Highline & Chelsea Market, NY Yankees Baseball Game, Botanical Garden, Bronx Zoo etc.

- 3 excursii de o zi intreaga (cu intrarea inclusa) la obiective turistice; exemple de vizite: Statue of Liberty & Ellis Island, SoHo & Fifth Avenue, Brooklyn & Brooklyn Bridge etc.

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

CUM SA EXPERIMENTEZI
VIATA DE STUDENT
IN SUA?

Mirunette
organizeaza inca din 2005
tabere de succes
in SUA!

Taberele de limba engleza in SUA se desfasoara in orase ca New York, Los Angeles si Miami si ofera tinerilor posibilitatea de a experimenta stilul de viata american si de a trai pentru doua saptamani asa numitul American Dream!

Cazarea se face in campusuri universitare de renume, insa exista cateva diferente fata de cele din Anglia: universitatile din SUA au campusuri mult mai mari, de obicei cu o sala de sport dotata cu terenuri de baschet, piste de alergare si sali de fitness, iar in aer liber exista terenuri de fotbal american. De asemenea, cantina este de obicei de tip “all-you-can-eat”.

Taberele de vara in SUA au un program care include mai putine activitati in campus, dar mai multe vizite si excursii, deoarece toate locatiile din SUA au foarte multe locuri interesante de vazut si fotografiat, dar si atractii turistice faimoase (Statue of Liberty, Times Square, Beverly Hills, Hollywood, Miami Beach sau Everglades) si parcuri de distractii (Universal Studios, Disney World, Six Flags sau Coney Island) care nu trebuie ratate!

Acreditari