Tabara de grup limba Engleza - California State University - excursie la Las Vegas & Grand Canyon - Los Angeles, SUA

tabara de grup limba engleza california state university excursie la las vegas grand canyon los angeles sua.jpg

Tara: America
Locatie: Los Angeles
Varsta: 11-20 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
15 Iul - 29 Iul 2022 (rezervat)
29 Iul - 12 Aug 2022 (grup complet)
3450$

Prezentare tabara

Los Angeles, „Orasul Ingerilor”, este cel mai mare oras din statul California si unul dintre cele mai cosmopolite locuri din lume. Supranumit „capitala creativitatii”, Los Angeles are cei mai multi artisti, scriitori, regizori, actori si muzicieni din intreaga lume, unul din 6 locuitori activand in domeniul  fascinant al creatiei artistice.

La aproximativ 30 de minute de centrul Los Angeles, in apropierea insoritelor plaje californiene, locatia este ideala pentru studentii care vor sa descopere atat fascinantul Hollywood, cel mai important reper al industriei cinematografice, cat si alte obiective celebre. Campusul are o suprafata de 236 acri, ofera conditii de cazare si de studiu moderne, este dotat cu piscina, iar palmierii, cactusii si copacii violeti jacaranda insufletesc mediul incantator.        

Excursiile memorabile in Los Angeles (Hollywood Tour, Walk of Fame, Melrose Drive, The Sunset Strip, Beverly Hills, Venice Beach etc.), dar si in San Diego sau Las Vegas, reprezinta inca un motiv pentru a te inscrie in tabara de limba engleza din Los Angeles, SUA, pentru o vacanta de vara in care vei trai maretul American Dream!


Informatii utile:

Imagini & mesaje din tabara de vara 2019


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test online de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: 15 ore pe saptamana, in clase internationale de cca 14 copii
· Materiale de studiu pe intreaga durata a cursului
· University Day (informatii despre universitatile din SUA, procedura de admitere, examene, burse disponibile etc.)
· Certificat de absolvire la finalul cursurilor de lb. engleza
· Cazare in campusul California State University, in camere single sau duble grupate in apartamente cu o baie privata (2 camere duble sau 4 camere single impart o baie)
· Pensiune completa (3 mese pe zi); pranz la pachet sau card pentru mese in timpul excursiilor; 2 cine la Hard Rock Cafe; demipensiune in timpul excursiei de la Las Vegas
· Program de activitati dupa-amiaza si seara; exemple: inot, sporturi, Disco, Karaoke, Talent Show, Movie Night etc.
· 1 excursie de 4 zile** (cazare la hotel in camere cu 4 locuri) la: Las Vegas, Grand Canyon, Hoover Dam, Outlet Shopping si Calico Ghost Town
· 1 excursie de o zi intreaga in San Diego (La Jolla, Mission Beach, Old Town, Seaport Village, bus tour Gaslamp Quarter)
· 5 excursii de o zi intreaga in Los Angeles; exemple: Rodeo Drive & Hollywood (Hollywood Bus Tour, Highland Center, Hard Rock Cafe); Getty Museum, Venice Beach & Santa Monica (Santa Monica Pier & 3rd Street Promenade); California Science Center & Space Shuttle Endeavour, Original LA Farmer’s Market, shopping at the Grove, Huntington Beach; Griffith Observatory & Downtown Los Angeles (Bus Tour - Staples Centre, Walt Disney Concert Hall, Dorothy Chandler Pavilion); Malibu & Santa Barbara (Stearns Wharf and State Street) etc.
· Intampinare si transfer aeroport Los Angeles - campus si retur
· Asistenta pentru pregatire dosar aplicare viza turistica SUA
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 participanti

** in functie de conditiile locale, (trafic, meteo, numar de participanti etc), sau motive obiective, excursiile pot suferi modificari


Date de desfasurare 2022:

15 Iulie - 29 Iulie*
29 Iulie - 12 August* (rezervat)
*sosirea in Romania se face pe data de 30 Iulie, respectiv 13 August


Tarif:

3450 USD


Nota!

Avans (minim 1000 USD) - se achita la inscriere
Termen plata integrala - 15.05.2022
Termen confirmare grup - 15.03.2022


Optional:

· Excursie optionala la Universal Studios (tarif la cerere, conditionat de inscrierea unui numar minim de doritori)


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Los Angeles – Bucuresti, companie de linie
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Taxa de viza 160 USD (valoarea acesteia se stabileste de catre Ambasada SUA, iar taxa se achita direct in contul Ambasadei)


Welcome

Vacanta educationala in SUA – Suna tentant? Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in SUA, unul dintre locurile unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele americane. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul american, locuind in resedinte si campus tipic american, experimentand gastronomia americana, manierele, mentalitatea, educatia si “last but not least”, oceanul si the sunny weather . Pe parcursul taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, hispanici, etc, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza.

Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei limbi straine. Programul include mai multe vizite de o zi intreaga in Los Angeles, precum si o excursie de o zi la San Diego si o excursie de 3 zile la Las Vegas, Grand Canyon & Hoover Dam, contribuind astfel la completarea unei adevarate experiente Californiene!

Distractie, distractie, distractie!–“De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an. Te asteptam !


Descriere generala

Orasul

Los Angeles, cunoscut ca L.A. ori în mod colocvial „City of Angels” , este cel mai mare oraş din statul California şi al doilea ca marime a populaţiei din Statele Unite, fiind întrecut doar de New York City. Ca oras gazda al Hollywood-ului, este cunoscut drept « Entertainment Capital of the World », fiind liderul in lume al filmelor, productiilor televizate, jocurilor video si muzicii inegistrate. Date fiind acestea LA este acum casa multor celebritati. LA este de asemenea cunoscut pentru celebrele universitati: University of Southern California si University of Caliornia, Los Angeles.

Universitatea

Campusul Universitatee California State este situat la 30 mile distanta de centrul Los Angeles si in apropierea insoritelor plaje californiene. La aproximativ 30 de minute de Los Angeles, locatia este ideala pentru studentii internationali care vor sa descopere fascinatia Hollywood-ului si alte obiective celebre. Campusul are o suprafata de 236 acri, ofera conditii de cazare si de studiu moderne si este dotat si cu piscina. In plus, palmierii, cactusii si copacii violeti jacaranda insufletesc mediul incantator din campus.    

Cazarea

Cazarea se face in campusul universitatii California State University, in camere duble, semi ensuite. Cladirea dispune si de un lounge cu TV, automat cu bauturi si snack-uri precum si spalatorie.

Mesele

Studentii au asigurate toate mesele. In general se iau 3 mese pe zi in cantina scolii; in functie de program una din mese (pranz/cina) poate fi la pachet sau studentii pot primi vouchere / carduri pentru mese. In doua seri, studentii vor lua masa in oras, la Hard Rock Cafe Los Angeles si la Hard Rock Cafe Las Vegas. In timpul excursiei cu cazare la hotel (Las Vegas), mesele de pranz nu sunt incluse.


Informatii practice

Los Angeles La aeroport studentii vor fi intampinati de un sofer cu o pancarda insotita de numele grupului si ii va transporta pe studenti in campus. Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata. Studentii vor beneficia de asistenta din partea staff'ului. Spatiile comune, baile si camerele sunt curatate o data pe saptamana, iar studenti sunt responsabili sa isi mentina curatenia. Prosoapele pentru plaja/piscina nu sunt asigurate. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de 80 USD (cash), care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune, de asemenea in cazul in care pierde cheia de la camera, studentul va achita o penalizare de 150 USD. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Securitate : exista supravegere 24h din 24. Narcotice : Achizitionarea, vanzarea sau folosirea narcoticelor este un delict federal si este absolut interzis. Studentii care incalca aceasta regula vor fi exmatriculati din resedinta si din programul taberei. Fumatul si consumul de alcool : Fumatul este permis doar in afara cladirilor pentru studentii de peste 18 ani. Fumatul nu este permis in camere. Studentii sub 21 de ani nu au voie sa consume alcool. Incalcarea acestei reuguli poate duce la exmatriculare.


Cursurile de limba engleza

In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. Saptamanal se vor face 15 ore de limba engleza impartite in lectii a cate 45 de minute, dimineata. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.


Activitati si excursii incluse

Programul zilnic de activitati include:

Tabara de limba engleza include un program de activitati de seara. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite: sporturi (fotbal, baschet, inot), Disco Night, Quiz Night, Karaoke, Talent Show, Treasure Hunt, Trivia Games etc.

Excursii incluse:

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse:

· 1 excursie de 4 zile** (cu cazare la hotel) la Las Vegas (Las Vegas Strip, Freemont LED Show), Grand Canyon - South Rim, Hoover Dam, Outlet Shopping, Calico Ghost Town
· 1 excursie de o zi intreaga in San Diego (Old Town, La Jolla Beach, Mission Beach, Gas Lamp District)
· 5 excursii de o zi intreaga in Los Angeles; exemple de excursii: Rodeo Drive & Hollywood Bus Tour; Getty Museum, Venice Beach & Santa Monica; California Science Center & Space Shuttle Endeavour, LA Farmer’s Market, shopping at the Grove, Huntington Beach; Griffith Observatory & Downtown LA Bus Tour (Staples Centre, Walt Disney Concert Hall, Union Station, Olvera Street); Malibu & Santa Barbara etc.

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE GRUP
DE LIMBA SPANIOLA?

Taberele de grup din Spania reprezinta modalitatea ideala de aprofundare a limbii spaniole acolo unde este vorbita nativ!

Stiati ca limba spaniola este a doua cea mai vorbita limba din lume, dupa chineza mandarina? Este o limba derivata din limba latina si are influente din limba araba, insa in ultimul timp limba spaniola a imprumutat foarte multe cuvinte din limba engleza (in special in vocabularul tehnic si cultural).

Cererea pentru cursuri de limba spaniola a crescut foarte mult in ultimul timp, fiind una din cele mai solicitate limbi atat in Europa, cat si in America de Nord. Un alt lucru interesant: se estimeaza ca in aproximativ 50 de ani, jumatate din populatia SUA va avea limba spaniola ca limba nativa!

Mirunette organizeaza tabere de grup de limba spaniola in locatii ca Madrid, Barcelona sau Valencia, iar copiii pot exersa limba spaniola intr-un mediu de vorbitori nativi, sub indrumarea profesorilor specializati si sub supravegherea insotitorului de grup din Romania.

Acreditari