Universitati din strainatate

Descriere generala

Oxford, LSE, UCL, Harvard, Yale – te numeri printre cei care care aspira la o cariera de succes? Mirunette te provoaca sa-ti valorifici potentialul! Universitatile din UK, Europa si USA sunt in masura sa-ti asigure pregatirea necesara. Reputatia excelenta si traditia sistemului de invatamant, calificarile recunoscute si respectate international, abordarea personalizata si independenta pentru dezvoltarea abilitatilor intelectuale si nu in ultimul rand, societatea multiculturala, sunt doar cateva din beneficiile cu care te asteapta marile nume internationale ale invatamantului superior.

Cu ce te asteptam noi? Cu sustinere si indrumare pentru a o descoperi pe cea mai potrivita nevoilor tale! Informeaza-te din timp!

Contacteaza-ne chiar acum!


Interesant de citit

Seminar

  DESPRE EVENIMENT Esti elev de liceu sau parinte al unui elev de liceu? Te atrage invatamantul superior in UK? Participa la seminarul [...] Citește mai mult


UCAS - Ghidul complet pentru aplicarea la universitati in Marea Britanie

Cum sa alegi Universitate Britanica potrivita pentru cursurile tale superioare?

Alegerea Universitatii pe care doresti s-o urmezi este una dintre cele mai importante decizii de luat pe parcursul unei vieti, iar varietatea coplesitoare a acestora poate face ca intreg procesul de aplicare sa nu fie atat de usor. V [...] Citește mai mult


10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a pleca la Universitate in UK

Experienta ta universitara probabil nu va fi exact asa cum iti imaginezi acum, ca elev in anii terminali de liceu. In timp ce pregatirea pentru examenele finale iti ocupa majoritatea timpului, inca te mai p [...] Citește mai mult


De ce sa alegi o universitate din strainatate?

Universitatile din UK, Europa si USA sunt in masura sa-ti asigure pregatirea necesara!

Aplicarea la o universitate din strainatate este un proces complex! Iti doresti sa studiezi intr-un mediu academic cu performante inalte? Echipeaza-te cu toate informatiile inainte de a aplica la o universitate! Te asteptam cu drag!

Mai departe, indrazneste sa dai curs aspiratiilor tale si pregateste-te sa pui bazele specializarii pe care o vei practica o viata intreaga. Universitatile prestigioase din strainatate isi asteapta studentii din toate colturile lumii. Afla mai multe detalii chiar acum!

Daca inca te mai gandesti care este cea mai potrivita cariera pentru tine, specialistii educationali Mirunette iti vin in ajutor! Afla care sunt competentele tale, la ce te pricepi cel mai bine sau care sunt activitatile care iti displac, cum iti evaluezi abilitatile in diferite domenii si care sunt ocupatiile care te-ar interesa. Afla despre tine, descopera-te, apoi aplica la universitate! Nu stii cum? Contacteaza imediat un specialist educational Mirunette! :)

Acreditari