Universitati din strainatate

Seminar

 

DESPRE EVENIMENT

Esti elev de liceu sau parinte al unui elev de liceu? Te atrage invatamantul superior in UK? Participa la seminarul nostru si afla toate detaliile despre universitatile britanice si programele oferite de acestea!

Intrebarile la care vei afla raspunsul participand la o noua sesiune din seria Mirunette Educational Seminars:

► Care sunt cele mai bune universitati din UK?

► Ce este platforma UCAS?

► Cat costa universitatea in Marea Britanie?

► Ce inseamna “Personal Statement”?

► Este mai valoros examenul Cambridge sau examenul IELTS?

 

Mirunette Education te invita pe 11 Octombrie, de la ora 18:00, la Hotel DoubleTree by Hilton, sa participi la How to Apply to a Top UK University – un seminar interactiv cu Tim Fish, Director Earlscliffe College si consilier educational cu peste 20 de ani de experienta. 

Fie ca esti clasa a IX-a sau a X-a si inca nu te-ai hotarat ce specializare doresti sa urmezi la facultate, fie ca tocmai ai inceput clasa a XII-a si vrei sa studiezi in UK incepand cu anul viitor, este important sa tii cont de pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

Ai nevoie de indrumare?

Formularul UCAS are mai multe sectiuni ce trebuie completate cu mare atentie: detaliile personale, experienta de lucru, studiile urmate, optiunile pentru programul de licenta, Personal Statement si scrisorile de recomandare.

Mirunette International Education este centru acreditat UCAS. Echipa Mirunette iti va oferi sustinere si indrumare pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere!

 

Nu rata oportunitatea de a afla direct de la un expert britanic in educatie toate informatiile de care ai nevoie! Te provocam sa iti valorifici potentialul!

 

Taxa de participare seminar: 200 LEI/familie.

 

    

 

DESPRE TIM FISH

“It’s a competitive process – gain a competitive advantage from an expert. Learn more about constructing the ‘Personal Statement’ at the heart of the application. Learn more about what the top universities are looking for in your application. As Benjamin Franklin said ‘By failing to prepare, you are preparing to fail.’ Don’t fail! Prepare for success – attend this event.” – Tim Fish

 

Tim Fish - Director al Earlscliffe College din Folkestone, UKAbsolvent al prestigioasei Universitati Oxford, Tim Fish este Director al Earlscliffe College din Folkestone, UK, unde preda Istorie si Stiinte Politice. Cu peste 20 de ani de experienta in pedagogie si conducere a unor scoli de renume din Anglia, Tim Fish reuseste, cu fiecare prilej, sa stimuleze auditoriul si sa ofere cele mai relevante si bogate informatii. Prin prezentarile sale pe teme educationale, Tim Fish isi inzestreaza publicul tanar cu motivatia si cunostintele necesare care vor asigura succesul academic si, mai departe, profesional.

If you’re thinking of applying to top UK universities – act like a top student, and attend this top event” – Tim Fish

 

FEEDBACK

"As dori sa incep prin a-mi adresa multumirile catre toata compania Mirunette (...) De asemenea as dori sa explic putin starea pe care am avut-o in momentul in care m-am vazut cu 5 accept-uri din 5 posibile, in momentul in care nu m-am simtit constrans din niciun punct de vedere in ceea ce priveste alegerea cea mai potrivita pentru viitorul meu atat ca persoana cat si ca viitor student, ulterior angajat. Toate acestea nu ar fi fost posibile fara ajutorul dumneavoastra, Mirunette, si fara indrumarile lui Tim Fish alaturi de care am reusit sa obtin ultimul draft al "personal statement"-ului, cel mai bun. Va multumesc inca o data, sunteti cei mai tari!"

Bogdan - student in anul 3 la University of Surrey - Tourism Management

 

LOCATIE

Hotel DoubleTree by Hilton, Bucuresti, Bd. Nerva Traian 3A, sector 3

De ce sa alegi o universitate din strainatate?

Universitatile din UK, Europa si USA sunt in masura sa-ti asigure pregatirea necesara!

Aplicarea la o universitate din strainatate este un proces complex! Iti doresti sa studiezi intr-un mediu academic cu performante inalte? Echipeaza-te cu toate informatiile inainte de a aplica la o universitate! Te asteptam cu drag!

Mai departe, indrazneste sa dai curs aspiratiilor tale si pregateste-te sa pui bazele specializarii pe care o vei practica o viata intreaga. Universitatile prestigioase din strainatate isi asteapta studentii din toate colturile lumii. Afla mai multe detalii chiar acum!

Daca inca te mai gandesti care este cea mai potrivita cariera pentru tine, specialistii educationali Mirunette iti vin in ajutor! Afla care sunt competentele tale, la ce te pricepi cel mai bine sau care sunt activitatile care iti displac, cum iti evaluezi abilitatile in diferite domenii si care sunt ocupatiile care te-ar interesa. Afla despre tine, descopera-te, apoi aplica la universitate! Nu stii cum? Contacteaza imediat un specialist educational Mirunette! :)

Acreditari