Dezvoltare personala & Dezvoltarea carierei

Descriere generala

Dezvoltarea carierei & dezvoltarea ta personala

Stim ca alegerea unui domeniu de studiu este extrem de importanta si uneori creeaza dificultati : Care sunt abilitatile mele ? La ce ma pricep ? Ce nu ma pricep sa fac ? Cum imi dau seama care este cea mai potrivita alegere pentru mine ? Tu cand ai fost ultima oara atent la tine? Mirunette te provoaca la o calatorie de autocunoastere. Tu cine esti ? Da startul unui proces de autocunoastere si descopera-ti aptitudinile, talentele, nevoile si domeniile in care le poti aplica pentru o cariera de succes. Te-am facut curios? Te provocam la crestere! :)

 

Interesant de citit

Cum sa gasesti cariera potrivita pentru copilul tau?

Primii pasi in alegerea carierei potrivite

Alegerea specializarii pe care doresti s-o urmezi este una dintre cele mai importante decizii de luat pe parcursul unei vieti, iar uneori acest proces poate ca e mai greu decat pare initial. Oferta de cursuri disponibile poate fi ext [...] Citește mai mult


De ce dezvoltarea carierei & dezvoltare personala?

In randul adolescentilor, interventia educationala si vocationala trebuie structurata astfel incat sa creasca adaptabilitatea la schimbare a tinerilor, sa stimuleze orientarea spre actiuni si decizii concret [...] Citește mai mult


De ce servicii educationale cu Mirunette?

Vino alaturi de o echipa entuziasta si profesionista pregatita sa raspunda nevoilor tale!

Aplicarea la un liceu in Marea Britanie este un proces complex in care esti implicat atat tu, viitorule candidat, cat si familia ta si, desigur, Mirunette! Iti doresti sa studiezi intr-un mediu academic cu performante inalte? Echipeaza-te cu toate informatiile inainte de a aplica! Te asteptam cu drag!

Mai departe, indrazneste sa dai curs aspiratiilor tale si pregateste-te sa pui bazele specializarii pe care o vei practica o viata intreaga.  Universitatile prestigioase isi asteapta studentii din toate colturile lumii. Afla mai multe detalii chiar acum!

Daca inca te mai gandesti care este cea mai potrivita cariera pentru tine, iti venim in ajutor! Afla care sunt competentele tale, la ce te pricepi cel mai bine sau care sunt activitatile care iti displac, cum iti evaluezi abilitatile in diferite domenii si care sunt ocupatiile care te-ar interesa. Afla despre tine, descopera-te, apoi aplica! Nu stii cum? Contacteaza imediat echipa Mirunette! :)

Acreditari