Tabara de grup limba Engleza - Queen Margaret University, Edinburgh

tabara de grup limba engleza university of edinburgh.jpg

Tara: Scotia
Locatie: Edinburgh
Varsta: 13-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
26 Iul - 09 Aug 2015
£1600
Galerie foto

Prezentare tabara

Tabara de limba engleza se desfasoara in Edinburgh, capitala Scotiei, la renumita Universitate Queen Margaret. Orasul Edinburgh, un fascinant mix de istorie si modernism, cu muzee de referinta, castele celebre, capele medievale, dar si magazine, restaurante si terase elegante, este un loc ideal pentru elevi internationali!

Universitatea Queen Margaret, fondata in anul 1875, este situata in zona Musselburgh. Campusul Universitatii ofera conditii excelente: cladiri moderne, camere single cu baie proprie, grupate in apartamente cu living si bucatarie comune, sala de sport, terenuri de sport si spatii pentru desfasurarea activitatilor sociale de seara.

Vrei sa descoperi fascinatia Scotiei, sa studiezi limba engleza si sa cunosti elevi internationali din intreaga lumea cu aceleasi pasiuni ca si tine? Inscrie-te in tabara de limba engleza din Scotia, Edinburgh – Universitatea Queen Margaret si experimenteaza stilul inedit de viata de student in Marea Britanie! 


Informatii utile: 

Mesaje & imagini din tabara de vara 2014


Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

· Test de evaluare initiala, pentru orice nivel
· La sosire informatii si orientare
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase multinationale de cca 14 studenti 
· Material didactic disponibil pe perioada cursului
· Certificat de absolvire curs acreditat British Council
· Cazare in campusul Universitatii Queen Margaret, in camere single cu baie proprie; camerele single sunt grupate in apartamente cu bucatarie comuna
· Trei mese pe zi in cantina universitatii (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga)
· Program zilnic de activitati de dupa-amiaza: sporturi de echipa, arts&crafts, drama workshops etc.
· Program zilnic de activitati de seara: disco tematice, karaoke, trivia, jocuri, concursuri, talent show, treasure hunt etc.
· Doua excursii de o jumatate de zi (ex. National Museum & Grassmarket,  Edinburgh Castle & Royal Mile, Scottish National Gallery, The Royal Botanic Gardens etc.)
· Doua excursii de o zi intreaga (ex. Glasgow & Glasgow Cathedral, Perth & Scotish Crannog Centre, Stirling Castle & Loch Lomond etc)
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania
· Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Edinburgh
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 participanti


Date de desfasurare 2015: 

26 Iulie - 09 August (2 saptamani)  


Tarif: 

1600 GBP


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Edinburgh - Bucuresti companie de linie


Welcome

Vacanta educationala in Marea Britanie – Suna tentant?

Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in Marea Britanie, locul unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele britanice recunoscute prin excelenta. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul britanic, locuind in cladiri si campus tipic britanice, experimentand gastronomia britanica, manierele, mentalitatea, educatia si “last but not least”, Scottish weather. Pe parcurusl taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, etc, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza, dar cine stie ? punand si bazele pentru o noua limba straina,.

Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei  limbi straina. Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite, atat de 1 zi intreaga, cat si de jumatate de zi, in locuri apropiate ca distanta de Edinburgh.  Puteti vizita celebrul oras Glasgow, faimosul castel Stirling & The Trossachs sau unul din lacurile tipice pentru peisajul scotian: Loch Lomond.

Distractie, distractie, distractie! –  “De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an. Te asteptam !


Descriere generala

Orasul

Edinburgh este capitala Scotiei si unul din cele mai pitoresti orase din lume. Situat pe cateva dealuri ce reprezinta fosti vulcani, este dominat de faimosul castel care ofera privelisti spectaculoase asupra orasului (terasele georgiene, Princess Street si gradinile de vizavi). Zona Royal Mile se intinde de la castel pana la Palatul Holyrood House si este un amestec de magazine, pub-uri si atractii turistice. In luna august a fiecarui an, orasul este invadat de turistii ce vin special pentru faimosul festival.

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Universitatii Queen Margaret.  Acest centru se adreseaza tinerilor in cautare de experienta high-end. Campusul este situat in zona Musselburgh. Campusul Universitatii ofera conditii excelente: cladiri moderne, camere single cu baie proprie, grupate in apartamente cu living si bucatarie comune, sala de sport, terenuri de sport si spatii pentru desfasurarea activitatilor sociale de seara.

Cazarea

Cazarea se face in campusul universitatii in camere single cu baie proprie; astfel, sunt exact camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele moderne sunt dotate cu mobila functionala.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina Universitatii.

In excursiile de o zi intreaga se ofera pranzul la pachet.


Informati utile:

Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata, contra cost (cca. 1 GBP/ spalat, 1.5 GBP/ uscat) . Spatiile comune sunt curatate zilnic; iar camerele sunt curatate si asternuturile schimbate o data pe saptamana. Nu sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, asa ca acestia ar trebui sa isi aduca propriile prosoape.

Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele.

Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.


Cursurile de limba Engleza

Organizatorii taberei se mandresc cu un standard ridicat in ceea ce priveste atat profesorii (vorbitori nativi de limba engleza), cat si programa de studiu al limbii engleze. In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata scurta. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. Orele de limba engleza se vor desfasura dimineata, timp de 3h in fiecare zi. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.


Programul zilnic de activitati incluse

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite:

- sporturi de echipa, arts&crafts, drama workshops etc
- disco tematice, karaoke, trivia, jocuri, concursuri, talent show, treasure hunt etc


Activitati si excursii incluse

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 2 excursii de o jumatate de zi si 2 excursii de o zi intreaga:

-    excursii de o jumatate de zi: ex. National Museum & Grassmarket,  Edinburgh Castle & Royal Mile, Scottish National Gallery, The Royal Botanic Gardens etc.
-    excursii de o zi intreaga: ex. Glasgow & Glasgow Cathedral, Perth & Scotish Crannog Centre, Stirling Castle & Loch Lomond etc

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette International Education:
11 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, CambridgeOxford & Cambridge sau Canterbury. Printre noutati se numara si tabere in Scotia (Edinburgh) sau tabere in Irlanda (Dublin).

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari