Tabara de grup limba Engleza - Queen Margaret University - universitate moderna - Edinburgh

tabara de grup limba engleza university of edinburgh.jpg

Tara: Scotia
Locatie: Edinburgh
Varsta: 11-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iul - 11 Aug 2020
£2100
Galerie foto

Prezentare tabara

Queen Margaret University detine un campus modern, situat la doar 5 mile distanta de centrul orasului Edinburgh, capitala Scotiei. Avand o suprafata de 14 hectare, campusul a fost proiectat pentru a respecta cele mai inalte standarde de calitate si eficienta energetica, fiind recunoscut drept cel mai “verde” campus din Scotia si beneficiind de o investitie de peste 100 mil. lire!

In fiecare an peste 4 milioane de iubitori de arta din toata lumea se intrunesc in Edinburgh pentru a participa la varietatea de festivaluri organizate in “primul oras al literaturii”, calificativ oferit de UNESCO.

Alege sa studiezi si sa te distrezi alaturi de Mirunette in unul dintre cele  mai interesante locuri din Europa, tara celtilor si gazda unora din cele mai fermecatoare peisaje pitoresti pe care le-ai experimentat pana acum!

Vrei sa descoperi fascinatia Scotiei, sa studiezi limba engleza si sa cunosti elevi internationali din intreaga lumea cu aceleasi pasiuni ca si tine? Inscrie-te in tabara de limba engleza din Scotia, Edinburgh – Universitatea Queen Margaret si experimenteaza stilul inedit de viata de student in Marea Britanie! 


Informatii utile: 

Mesaje & imagini din tabara de vara 2014


Programul pentru tabara de limba engleza include:

· Informatii utile si tur de orientare la sosire
· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 lectii (17.5h) acreditate British Council, in clase multinationale de cca 12-14 studenti, pentru nivelurile A1-C1
· Materiale de studiu disponibile pe durata cursurilor
· Certificat absolvire curs acreditat British Council 
· Cazare in campusul Queen Margaret University, in camere single cu baie privata 
· Trei mese pe zi in cantina universitatii; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi 
· Program complex de activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: sporturi (fotbal, baschet, volei, badminton), dans, aerobic, Game Night, Film Night, disco, karaoke, Drama & Performing Arts etc.
· Patru vizite de o jumatate de zi in Edinburgh; exemple de vizite: Princes Street, Calton Hill, The Royal Mile, Dean Village, Arthur’s Seat, Royal Botanic Gardens, National Museum of Scotland etc.)
· Patru excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Edinburgh Castle, Edinburgh & Holyrood Palace, Glasgow, St Andrews & Glamis Castle
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer aeroport Edinburgh
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti 


Date de desfasurare 2020: 

28 Iulie - 11 August (2 saptamani)  


Tarif: 

2100 GBP


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Edinburgh - Bucuresti 


Welcome

Vacanta educationala in Marea Britanie – Suna tentant?

Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in Marea Britanie, locul unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele britanice recunoscute prin excelenta. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul britanic, locuind in cladiri si campus tipic britanice, experimentand gastronomia britanica, manierele, mentalitatea, educatia si “last but not least”, Scottish weather. Pe parcurusl taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, etc, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza, dar cine stie ? punand si bazele pentru o noua limba straina,.

Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei limbi straine. Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite, atat de 1 zi intreaga, cat si de jumatate de zi, in locuri apropiate ca distanta de Edinburgh.  Puteti vizita celebrul oras Glasgow, orasul St Andrew's faimos pentru golf si pentru universitatea de traditie sau faimosul Glamis Castle

Distractie, distractie, distractie! –  “De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an. Te asteptam !


Descriere generala

Orasul

Edinburgh este capitala Scotiei si unul din cele mai pitoresti orase din lume. Situat pe cateva dealuri ce reprezinta fosti vulcani, este dominat de faimosul castel care ofera privelisti spectaculoase asupra orasului (terasele georgiene, Princes Street si gradinile de vizavi). Zona Royal Mile se intinde de la castel pana la Palatul Holyrood House si este un amestec de magazine, pub-uri si atractii turistice. In luna august a fiecarui an, orasul este invadat de turistii ce vin special pentru faimosul festival.

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Universitatii Queen Margaret. Acest centru se adreseaza tinerilor in cautare de experienta high-end. Campusul este situat in zona Musselburgh. Campusul Universitatii ofera conditii excelente: cladiri moderne, camere single cu baie proprie, grupate in apartamente cu living si bucatarie comune, sala de sport, terenuri de sport si spatii pentru desfasurarea activitatilor sociale de seara.

Cazarea

Cazarea se face in campusul universitatii in camere single cu baie proprie; astfel, sunt exact camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele moderne sunt dotate cu mobila functionala.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina Universitatii. In excursiile de o zi intreaga se ofera pranzul la pachet.


Informati utile:

Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata, contra cost (cca. 2 GBP/ spalat, 1.5 GBP/ uscat) . Spatiile comune sunt curatate zilnic; iar camerele sunt curatate si asternuturile schimbate o data pe saptamana. Nu sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, asa ca acestia ar trebui sa isi aduca propriile prosoape.

Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele.

Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.


Cursurile de limba Engleza

Organizatorii taberei se mandresc cu un standard ridicat in ceea ce priveste atat profesorii (vorbitori nativi de limba engleza), cat si programa de studiu al limbii engleze. In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata scurta. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. Orele de limba engleza se vor desfasura dimineata, timp de 3h in fiecare zi. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.


Programul zilnic de activitati incluse

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite:

- sporturi de echipa, arts&crafts, drama workshops etc
- disco tematice, karaoke, trivia, jocuri, concursuri, talent show, treasure hunt etc


Activitati si excursii incluse

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 4 vizite de o jumatate de zi si 4 excursii de o zi intreaga:

-    excursii de jumatate de zi: ex. National Museum of Scotland, Royal Mile, Scottish National Gallery, The Royal Botanic Gardens, Princes Street, Calton Hill, Arthur's Seat etc.
-    excursii de o zi intreaga: ex. Edinburgh Castle, Edinburgh & Holyrood Palace, Glasgow, St Andrews & Glamis Castle, etc

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
14 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, CambridgeOxford & Cambridge sau Canterbury. Printre noutati se numara si tabere in Scotia (Edinburgh) sau tabere in Irlanda (Dublin).

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari