Tabere America 2017

Tabere de vara pentru copii in SUA 2017

Mirunette International Education vine in intampinarea voastra cu excelente tabere de vara in SUA!

Ai intre 7 si 20 de ani? Vrei sa devii independent si responsabil, sa depasesti bariera de exprimare in limba engleza? Vrei sa experimentezi o scoala americana intr-un sistem diferit de educatie?

Alege taberele de vara Mirunette. Hai cu noi intr-o tabara in SUA! Iti garantam o experienta educativa de exceptie, distractie, schimb intercultural, internationalitate si prietenii noi, legate pe viata.

Esti curios sa cunosti orase ca New York, Miami, Los Angeles sau Boston? Vino cu Mirunette in taberele din SUA. Cu siguranta vei avea multe de vazut!

Colegii prestigioase precum Yale University sau University of California te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce includ lectii interactive de limba engleza. Nu rata excursiile din tabara la: Niagara Falls,The White House, Monument Tour, Lincoln Memorial, The Pentagon, Smithsonian - The National Museum of American History si multe altele. Daca iti place sa calatoresti, Mirunette iti garanteaza multa actiune, interactiune si distractie in taberele din SUA!

Acreditari