Tabara de Vara Adolescenti 2024 - SUA - Miami & Orlando

tabara de vara adolescenti 2024 sua miami orlando.jpg

Tara: America
Locatie: Miami
Varsta: 11-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
31 iulie 2024 - 13 august 2024
3970$
Galerie foto

Prezentare tabara

Miami este unul dintre cele mai moderne orase din America, supranumit si "Casablanca Americii" , "Orasul Magic" si mai recent "America Mileniului". Farmecul orasului il reprezinta cartierele diverse, de la cele cu zgarie-nori din centrul orasului pana la faimosul South Beach, o zona cu cladiri pictate in stilul Art Deco.
Modesto A. Maidique, primul campus al universitatii Florida International University este situat la 25 de minute de South Beach Miami. Ofera facilitati exceptionale precum: sali de cursuri moderne, librarii, piscina, facilitati sportive si un muzeu de arta fascinant care gazduieste diverse expozitii.
Excursiile memorabile in Miami (Fort Lauderdale Downtown, Miami South Beach, Art Deco District, Everglades National Park, South Beach Ocean Drive etc.), dar si in Orlando (NASA Kennedy Space Center, ICON Park etc), sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa te inscrii in tabara de limba engleza din Miami&Orlando, SUA, si a petrece o vacanta de vis in orasul unde soarele este mereu prezent!


Informatii utile:

Imagini & mesaje din tabara de vara


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test online de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: 30h de curs in total, pe parcursul celor 2 saptamani, in clase internationale de cca 16 copii
· Materiale de studiu pentru intreaga perioada a cursului, e-board pentru monitorizarea progresului
· Certificat de absolvire si raport de evaluare la finalul cursurilor 
· Cazare in campus (Modesto A. Maidique, in camere duble sau triple cu o baie privata) sau la hotel (exemplu: Homewood Suites by Hilton Miami Dolphin Mall sau similar)
· Curatenie in camere 1 data / 2 saptamani; lenjerie de pat pusa la dispozitia participantilor in prima zi 
· Pensiune completa (3 mese pe zi); pranz la pachet sau voucher/ card pentru masa in timpul excursiilor, cu exceptia excursiei la Orlando in timpul careia pranzul nu este inclus
· Program de activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: vizite locale, inot, sporturi, Welcome Party, Disco Night, Trivia Night, Movie Night, Pirate Experience, Karaoke Night etc.
· 1 excursie de 4 zile / 3 nopti** (cu cazare la hotel) la Orlando ce include vizite la: NASA Kennedy Space Center: Visitor Center and Space Shuttle; Universal Walk: Shopping & Entertainment district, ICON Park Entertainment Destination
· 4 excursii de o zi intreaga in Miami si imprejurimi; exemple de excursii: Fort Lauderdale Downtown:Hollywood Beach and Boardwalk; Miami South Beach: Walking Tour in the Art Deco district; Lummus Park urban oasis; Everglades National Park, Gator Park Airboat, shopping in South Beach Ocean Drive; Wynwood Arts Districts: Little Havana and Calle Ocho neighborhood ; cina la Hard Rock Cafe;
· 1 excursie de o zi intreaga : Key West: Southernmost Point Walking Tour, Duval Street Shopping, Hemingway House, Mallory Square, Bayside Marketplace&American Airlines Arena
· Personal medical calificat prezent permanent in campus si excursii
· Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu international
· Intampinare si transfer aeroport Miami - campus si retur
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti

** in functie de conditiile locale (trafic, meteo, numar de participanti etc), excursiile si activitatile pot suferi modificari


Date de desfasurare 2024:

31 Iulie - 13 August*

* sosirea in Romania se face pe data de 14 August


Tarif:

3970 USD


Nota!

Avans (1500 USD) - se achita la inscriere
Termen confirmare grup - 15.02.2024
Termen plata integrala - 15.05.2024


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Miami – Bucuresti, companie de linie
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Taxa de viza 185 USD (valoarea acesteia se stabileste de catre Ambasada SUA, iar taxa se achita direct in contul Ambasadei)
· Servicii de asistenta pentru completarea documentelor necesare obtinerii vizei de calatorie in SUA: 100 USD


Welcome

Vacanta educationala in SUA – Suna tentant? Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in SUA, unul dintre locurile unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele americane. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul american, locuind in resedinte si campus tipic american, experimentand gastronomia americana, manierele, mentalitatea, educatia si “last but not least”, oceanul si the sunny weather . Pe parcursul taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, hispanici, etc, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza.

Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei limbi straine. Programul include mai multe vizite de o zi intreaga in Miami, precum si o excursie de 4 zile la Orlando, contribuind astfel la completarea unei adevarate experiente Californiene!

Distractie, distractie, distractie! – “De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an. Te asteptam !


Descriere generala

Orasul

Lider al culturii, media, entertainment-ului, artelor si comertului international, Miami a fost denumit "Orasul-Alpha al lumii" intr-un studiu realizat in 2012. Revista Forbes ii ofera titlul de "cel mai curat oras American" in 2008, apreciindu-i vasta intindere a spatilor verzi, calitatea apei potabile, curatenia strazilor si numarul programelor de reciclare din tot orasul. Prezent si in topurile celor mai bogate orase din USA, de mai bine de doua decenii, Miami este si unul dintre cele mai importante porturi ale lumii, purtand numele de "Capitala mondiala a Croazierelor".

Universitatea

Modesto A. Maidique, primul campus al universitatii Florida International University este situat la 25 de minute de South Beach Miami. Ofera facilitati exceptionale precum: sali de cursuri moderne, librarii, piscina, facilitati sportive si un muzeu de arta fascinant care gazduieste diverse expozitii. 

Cazarea

In prima saptamana, cazarea se face in campusul Modesto A. Maidique, in camere duble sau triple cu baie privata. Cladirea dispune si de un lounge cu TV, automat cu bauturi si snack-uri precum si spalatorie. In excursia de 4 zile la Orlando, cazarea va fi asigurata la hotel, in camere cu 4 locuri (2 paturi queen size).

Mesele

Studentii au asigurate toate mesele. In general se iau 3 mese pe zi in cantina scolii; in functie de program una din mese (pranz/cina) poate fi la pachet sau studentii pot primi vouchere / carduri pentru mese. In timpul excursiei cu cazare la hotel (Orlando), mesele de pranz nu sunt incluse.


Informatii practice

La aeroport studentii vor fi intampinati de un sofer cu o pancarda insotita de numele grupului si ii va transporta pe studenti in campus. Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata. Studentii vor beneficia de asistenta din partea staff-ului. La sosire este pus la dispozitia participantilor un set de lenjerie de pat pentru durata celor 2 saptamani de sedere. Spatiile comune, baile si camerele sunt curatate o data pe durata celor 2 saptamani, iar studenti sunt responsabili sa isi mentina curatenia. Prosoapele nu sunt asigurate. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de 50 USD (cash), care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune, de asemenea in cazul in care pierde cheia de la camera, studentul va achita o penalizare. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Narcotice : Achizitionarea, vanzarea sau folosirea narcoticelor este un delict federal si este absolut interzis. Studentii care incalca aceasta regula vor fi exmatriculati din resedinta si din programul taberei. Fumatul si consumul de alcool : Fumatul este permis doar in afara campusului, pentru studentii de peste 18 ani. Fumatul nu este permis in camere sau in campus. Studentii sub 21 de ani nu au voie sa consume alcool. Incalcarea acestei reuguli va duce la exmatricularea din programul taberei si intoarcerea in Romania.


Cursurile de limba engleza

Participantii vor sustine un test online inainte de inceperea taberei pentru incadrarea in grupe de studiu potrivite ca nivel al cunostintelor de limba engleza. Grupele sunt alcatuite din maxim 16 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. Saptamanal se vor face 15 ore de limba engleza. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.


Activitati si excursii incluse

Programul zilnic de activitati include:

Tabara de limba engleza include un program de activitati de seara. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite: vizite locale, inot, sporturi, Welcome Party, Disco Night, Trivia Night, Movie Night

Excursii incluse:

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse:

· 1 excursie de 4 zile / 3 nopti** (cu cazare la hotel) la Orlando ce include vizite la: NASA Kennedy Space Center: Visitor Center and Space Shuttle; Universal Walk: Shopping&Entertainment district, ICON Park Entertainment Destination
· 4 excursii de o zi intreaga in Miami si imprejurimi; exemple de excursii: Fort Lauderdale Downtown:Hollywood Beach and Boardwalk; Miami South Beach: Walking Tour in the Art Deco district; Lummus Park urban oasis; Everglades National Park, Gator Park Airboat, shopping in South Beach Ocean Drive; Wynwood Arts Districts: Little Havana and Calle Ocho neighborhood ; cina la Hard Rock Cafe;
· 1 excursie de o zi intreaga : Key West: Southernmost Point Walking Tour, Duval Street Shopping, Hemingway House, Mallory Square, Bayside Marketplace&American Airlines Arena

*in functie de conditiile locale (trafic, meteo, numar de participanti, etc), excursiile pot suferi modificari

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau activitati similare in cazul in care, din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

***Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

CUM SA EXPERIMENTEZI
VIATA DE STUDENT
IN SUA?

Vei avea parte de o experienta de neuitat!

 

Taberele de limba engleza in SUA se desfasoara in state ca New YorkCalifornia si Florida si ofera tinerilor posibilitatea de a experimenta stilul de viata american si de a trai pentru doua saptamani asa numitul American Dream!

Cazarea se face in campusuri universitare de renume, insa exista cateva diferente fata de cele din Anglia: universitatile din SUA au campusuri mult mai mari, de obicei cu o sala de sport dotata cu terenuri de baschet, piste de alergare si sali de fitness, iar in aer liber exista terenuri de fotbal american. De asemenea, cantina este de obicei de tip “all-you-can-eat”.

Taberele de vara in SUA au un program care include mai putine activitati in campus, dar mai multe vizite si excursii in statul respectiv sau in statele din vecinatate care nu trebuie ratate! Studentii pot vizita si fotografia atractii turistice faimoase (Statuia Libertatii, Times Square, Beverly Hills, Hollywood, Santa Barbara, Malibu, Miami Beach sau NASA-Kennedy Space Center) si/sau parcuri nationale sau de distractii (Cascada Niagara, Marele Canion, Parcul Everglades, Universal Studios, Disney World, Six Flags sau Coney Island)!

Acreditari