Tabara de Vara Adolescenti 2024 - SUA - New York St John's University

tabara de vara adolescenti 2024 sua st johns university new york.jpg

Tara: America
Locatie: New York
Varsta: 12-20 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
23 iulie 2024 - 06 august 2024 (Rezervat)
30 iulie 2024 - 13 august 2024
3970$

Prezentare tabara

New York City reprezinta simbolul “Visului American” si este orasul cel mai vizitat de catre turistii care vin pentru prima data in SUA. Empire State Building, Ground Zero, Central Park, Statue of Liberty, Brooklyn Bridge,  Broadway, Macy’s Department Store sau 5th Avenue sunt doar cateva dintre atractiile “orasului care nu doarme niciodata”.

Tabara de la St. John's ofera studentilor posibilitatea de a experimenta viata intr-un colegiu tipic american din Queens, un cartier din Orașul New York. Queens, care este unul dintre cele mai mari cartiere din „Orasul care nu doarme niciodata”, este un mediu primitor pentru oamenii din intreaga lume; este unul dintre locurile cele mai diverse din punct de vedere etnic din tara.
Cu acces usor prin intermediul transportului public catre Manhattan, aceasta tabara ofera studentilor posibilitatea de a trai ca un newyorkez din confortul si siguranta campusului Universitatii St. John.


Jurnalele taberelor anterioare:

Imagini & mesaje din tabara de vara 2023


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test online de evaluare a cunostintelor de limba engleza, pentru plasarea in grupe de studiu
· Informatii utile si tur de orientare la sosire
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15h de curs
· Materiale didactice disponibile pe durata cursului
· Certificat de absolvire la finalul cursurilor de limba engleza
· Cazare in campusul St John's Univ, in camere DBL sau TPL grupate in apartamente cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese pe zi); pranz la pachet sau vouchere / carduri pentru masa in timpul excursiilor
· Program de activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: Welcome Party, Sport Tournament, Karaoke Night, Talent Show, Movie on campus etc.
· 1 excursie de doua zile**(o noapte la hotel) la Niagara Falls: vizita Niagara Falls by night, Boat Tour (Maid of the Mist), Fashion Outlets of Niagara Falls
· 1 excursie de doua zile** (o noapte la hotel) la Washington DC: vizita la White House, U.S. Capitol, U.S. Supreme Court, Library of Congress, Smithsonian Museum, monuments tour of the National Mall; oprire in Princeton New Jersey - The National Harbor si in Philadelphia
· 5 excursii de o zi intreaga in New York; exemple de excursii: Greenwich Village, SoHo, Chinatown, Little Italy, Brooklyn Bridge; Chelsea District, Chelsea Market, the Highline, Hudson Yards; Strawberrt Fields, Central Park, Fifth Ave., Rockefeller Center, Times Square; Museum of Modern Art (MoMA), Herald Square, Bryant Park; Statue of Liberty, Ellis Island, Federal Hall, the World Trade Center Oculus, 9/11 Memorial
· Intampinare si transfer aeroport New York - campus si retur
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 12 participanti

**in functie de conditiile locale (trafic, meteo, numar de participanti etc), excursiile pot suferi modificari


Date de desfasurare 2024:

23 Iulie - 6 August* (2 saptamani) - rezervat
30 Iulie - 13 August* (2 saptamani)

*sosirea in Romania se face pe data de 7 August, respectiv 14 August


Tarif:

3970 USD


Nota!

Avans 1500 USD se achita la inscriere
Diferenta se achita pana la 15.05.2024
Termen intrunire grup minim - 15.02.2024

Atentie! Participantii care vor avea intre 18 si 20 ani impliniti la data plecarii in tabara vor putea participa, cu conditia respectarii aceluiasi regulament ca si participantii minori. In SUA, varsta majoratului este 21 ani.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – New York – Bucuresti, companie de linie
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Taxa de viza 185 USD (valoarea acesteia se stabileste de catre Ambasada SUA, iar taxa se achita direct in contul Ambasadei)
· Servicii de asistenta pentru completarea documentelor necesare obtinerii vizei de calatorie in SUA: 100 USD


Welcome

Vacanta educationala in SUA – Suna tentant? Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in SUA, unul dintre locurile unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele americane. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul american, locuind in resedinte si campus tipic american, experimentand gastronomia americana, manierele, mentalitatea, educatia si “last but not least”, renumitii zgarie-nori. Pe parcursul taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza.

Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei limbi straina. Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite locale, cum ar fi:Greenwich Village, SoHo, Chinatown, Little Italy, Brooklyn Bridge; Chelsea District, Chelsea Market, the Highline, Hudson Yards; Strawberrt Fields, Central Park, Fifth Ave., Rockefeller Center, Times Square; Museum of Modern Art (MoMA), Herald Square, Bryant Park; Statue of Liberty, Ellis Island, Federal Hall, the World Trade Center Oculus, 9/11 Memorial. Vei vedea de asemenea cascada Niagara si Washington D.C.!

Distractie, distractie, distractie! – “De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an. Te asteptam!


Descriere generala

Orasul

Unul din cele mai vizitate orase din lume, New York (sau “The City that Never Sleeps”) este gazda a doua dintre cele mai faimoase obiective turistice ale lumii: Empire State Building si Statuia Libertatii, adevarate simboluri ale orasului si ale celebrului “American Dream”. Orasul este impartit in 5 mari cartiere: Manhattan, Brooklyn, Queens, Bronx si Staten Island, acestea fiind conectate printr-o retea foarte mare de linii de metrou, precum si de transportul de suprafata.

Campusul universitar

Tabara de vara de limba engleza se desfasoara in campusul colegiului St John's, situat in Queens, unul dintre cele mai mari cartiere din New York, cu acces rapid spre Manhattan.

Cazarea

Cazarea se face in campusul universitatii, iar studentii sunt cazati in camere duble sau triple cu baie proprie (grupate in apartamente cu acces direct la o baie privata). In timpul vizitelor la Niagara Falls&Washington (cate o noapte la fiecare locatie), cazarea va fi la hotel in camere cu 4 locuri (2 paturi queen size).

Mesele

Programul taberei de limba engleza include toate mesele, in cantina studenteasca din campus. In timpul excursiilor, pranz la pachet sau vouchere / carduri pentru masa in timpul excursiilor de o zi intreaga;


Informatii utile:

In campus sunt disponibile masini de spalat si uscatoare pe care studentii le pot folosi contra cost (aprox 5 USD/ spalare & uscare). Asternuturile si prosoapele schimbate se pot schimba (o data pe saptamana) de catre studenti. Tot studentii sunt responsabili de curatenia din camere. Daunele provocate trebuie platite de catre cei care le-au provocat. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student. 


Cursurile de limba Engleza

In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire ce include o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.


Activitati

Programul zilnic de activitati incluse:

Tabara de limba engleza include un program activitati in timpul serii: diverse sporturi, karaoke, jocuri, seri tematice etc.

Excursiile incluse:

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse:

· 1 excursie de doua zile**(o noapte la hotel) la Niagara Falls: vizita Niagara Falls by night, Boat Tour (Maid of the Mist), Fashion Outlets of Niagara Falls
· 1 excursie de doua zile** (o noapte la hotel) la Washington DC: vizita la White House, U.S. Capitol, U.S. Supreme Court, Library of Congress, Smithsonian Museum, monuments tour of the National Mall; oprire in Princeton New Jersey - The National Harbor si in Philadelphia
· 5 excursii de o zi intreaga in New York; exemple de excursii: Greenwich Village, SoHo, Chinatown, Little Italy, Brooklyn Bridge; Chelsea District, Chelsea Market, the Highline, Hudson Yards; Strawberrt Fields, Central Park, Fifth Ave., Rockefeller Center, Times Square; Museum of Modern Art (MoMA), Herald Square, Bryant Park; Statue of Liberty, Ellis Island, Federal Hall, the World Trade Center Oculus, 9/11 Memorial

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare, luand in calcul si conditiile de trafic, meteo si numarul de participanti.

CUM SA EXPERIMENTEZI
VIATA DE STUDENT
IN SUA?

Vei avea parte de o experienta de neuitat!

 

Taberele de limba engleza in SUA se desfasoara in state ca New YorkCalifornia si Florida si ofera tinerilor posibilitatea de a experimenta stilul de viata american si de a trai pentru doua saptamani asa numitul American Dream!

Cazarea se face in campusuri universitare de renume, insa exista cateva diferente fata de cele din Anglia: universitatile din SUA au campusuri mult mai mari, de obicei cu o sala de sport dotata cu terenuri de baschet, piste de alergare si sali de fitness, iar in aer liber exista terenuri de fotbal american. De asemenea, cantina este de obicei de tip “all-you-can-eat”.

Taberele de vara in SUA au un program care include mai putine activitati in campus, dar mai multe vizite si excursii in statul respectiv sau in statele din vecinatate care nu trebuie ratate! Studentii pot vizita si fotografia atractii turistice faimoase (Statuia Libertatii, Times Square, Beverly Hills, Hollywood, Santa Barbara, Malibu, Miami Beach sau NASA-Kennedy Space Center) si/sau parcuri nationale sau de distractii (Cascada Niagara, Marele Canion, Parcul Everglades, Universal Studios, Disney World, Six Flags sau Coney Island)!

Acreditari