Tabara de grup Ski si Snowboard & limbi straine - Verbier, Elvetia 2018

tabara de grup ski snowboard limbi straine verbier elvetia.jpg

Tara: Elvetia
Locatie: Verbier
Varsta: 7-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: Engleza
Franceza
Germana
SpaniolaPerioada:
03 - 10 Feb 2018
1875CHF

Prezentare tabara de ski si snowboard Elvetia 2018

Daca te pasioneaza sporturile de iarna, te invitam sa descoperi Verbier, unul dintre cele mai apreciate resorturi de ski si snowboard din Europa! Localizarea in inima Alpilor Elvetieni, climatul insorit, partiile de ski sigure intinse pe mai mult de 450 de km, dar si atmosfera cosmopolita si relaxanta, contribuie la popularitatea superbei statiuni Verbier, apreciata si de catre familia britanica regala (Ducele si Ducesa de Cambridge, Printul Harry) si celebritati (Hugh Grant, Leonardo di Caprio, familia Beckham). 

Verbier este un loc ideal pentru o tabara de iarna pentru copii. Programul dinamic si distractiv din tabara de ski si snowboard din Elvetia - Verbier atrage in fiecare iarna, copii de peste 45 de nationalitati diferite de pe toate continentele! In functie de nivelul copiilor, programul este adaptat pentru incepatori - inclusiv pentru cei care nu au mai schiat sau nu s-au mai dat cu snowboard-ul niciodata, cei situati la nivel mediu si cei avansati, care vor sa isi perfectioneze tehnicile de ski sau snowboard. 

Statiunea Verbier se afla la aproximativ 2 ore de Geneva si 3 ore de Zürich. Copiii sunt cazati in cabane tipice regiunii alpine, localizate intr-o zona linistita, beneficiind de transport cu minibus catre partii, campus sau pentru activitati
Facilitati: terenuri de fotbal, baschet, volei, badminton, golf, sala de jocuri, cinema, sala de muzica, biblioteca. 
O tabara in care copiii pot studia limba straina preferata si se vor distra la cote maxime!  


Informatii utile:

Imagini & mesaje din tabara de iarna 2017


Program tabara grup de ski si snowboard Elvetia:

· Informatii si orientare la sosire
· Zilnic 6 ore de ski/ snowboard cu monitori, in grupuri mici in functie de nivel,  dimineata intre orele 9:00 - 12:00 si dupa-amiaza intre orele 12:45 - 15:45
· Ski pass pentru 6 zile, transfer la si de la partie zilnic, sub supravegherea monitorilor
· Echipament ski (ski-uri, clapari, bete) sau snowboard (placa, boots)
· Cazare in Verbier, in cabane tipic elvetiene; camerele pot fi cu pana la 4 paturi, cu baie proprie sau comuna; prosoape asigurate; curatenia in camere se face zilnic; transportul pentru activitati si sporturi este asigurat cu minibus
· 3 mese pe zi, cu packed lunch la un restaurant pe partie (cu optiunea de meniu vegetarian sau diete speciale); hot chocolate & snacks
· Program de activitati 4 dupa-amieze, intre 17:00 - 19:00: inot sau patinaj la club sportiv, squash, dans, diverse jocuri de cabana, teatru, vizite in Verbier etc.
· Program de activitati in fiecare seara, intre 20.00 - 22.00:  plimbari cu torte, ice-climbing, ice-hockey, curling, sanius etc. sau 2 ore de cursuri limbi straine (En, Fr, Ge**, Sp** - la alegere) de 4 ori pe saptamana (in locul activitatilor)
· Concurs de ski in ultima zi, cu barbeque pe partie
· In ultima zi decernare de premii impreuna cu certificate de absolvire curs
· Supraveghere permanenta si asistenta din partea personalului scolii pe tot parcursul sederii, rata staff: copil de 1:10
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer  de la/ la aeroportul din Geneva
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru minim 10 copii inscrisi

** conditionat de un numar minim de doritori


Interval de participare tabara de ski si snowboard Elvetia 2018:                                              

03 - 10 Februarie  (7 nopti)        

Sosire/ Plecare: Sambata            


Tarif tabara de ski si snowboard Elvetia: 

1875 CHF*

* conditionat de inscrierea unui grup de minim 10 copii


Optional:

· Inchiriere casca 15 CHF (obligatoriu de purtat pe partie)
· Inchiriere jacheta si pantaloni ski 108 CHF
· Lectii intensive de limba Engleza/ Franceza/ Spaniola/* Germana* 175 CHF (15 ore/ sapt, intre orele 9-12, in locul orelor de ski)
· Excursie de 1 zi intreaga, in timpul saptamanii 50 CHF (exemple de locatii: Lausanne, Geneva, Berna, Gruyere, Montreux sau Vevey)


Tariful NU include: 

· Transport cu avionul Bucuresti - Geneva * - Bucuresti, in conditii de grup
· Asigurare medicala pentru sporturi extreme din Elvetia 120 CHF (obligatoriu)
* Pentru transfer de la-la aeroport Zurich se va percepe un cost suplimentar de 50 CHF

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari