Tabara de Iarna Verbier 2023 (18-25 februarie)

Tabara de Iarna Verbier 2023Tabara de Iarna Verbier 2023

Copiii au schiat si s-au dat cu snowboardul in Verbier, Elvetia.

Tabara de iarna din inima Alpilor Elvetieni este preferata copiilor. Timp de o saptamana, pasionatii sporturilor de iarna s-au bucurat de climatul insorit si de schiatul pe partiile din Verbier.

Jurnalul de calatorie – Tabara de Iarna Verbier 2023 (18-25 februarie)

Salutari calduroase din tabara de iarna Verbier! Desi calatoria in Elvetia a fost lunga, suntem pregatiti sa incepem aventura pe partii. Ne-am acomodat cu locatia, staff-ul, copiii internationali si bineinteles, cu programul.

Duminica, am avut parte de o zi insorita, ne-am trezit devreme, am luat micul dejun si am mers sa ne luam echipamentul de ski/snowboard, iar dupa direct pe partii! Copiii au fost repartizati pe grupe, in functie de nivelul fiecaruia, insa vor mai fi modificari in functie de cum s-au descurcat astazi. Dupa ski, ne-am schimbat rapid si am pornit la plimbare in Verbier, am avut timp sa ne cumparam cateva lucruri si sa cunoastem oraselul.

Seara am incheiat-o cu cateva jocuri de cabana, unde toti copiii s-au simtit bine si s-au distrat. Am mers la culcare devreme, pentru a ne incarca bateriile pentru ziua de maine, cand ne asteapta o zi plina pe partie.

Luni, am mers de dimineata la ski, am avut parte de o vreme foarte frumoasa, a fost soare si cald, insa ne-am fi dorit sa prindem si putina ninsoare. Dupa-amiaza am mers in Verbier sa ne plimbam, iar la cina ne-am oprit la un restaurant italian. Aici fiecare a putut alege sa manance ce si-a dorit: pizza, paste sau burger au fost optiunile. Apoi am pornit inapoi spre campus si am mers la culcare pentru ca ne astepta o alta zi solicitanta pe partie.

Pentru a vizualiza fotografiile din Tabara de Iarna Verbier 2023 (18-25 februarie) acceseaza Google Photos sau Facebook

Tabara de Iarna Verbier 2023 (18-25 februarie) - Verbier, Elvetia
Tabara de Iarna Verbier 2023 (18-25 februarie) – Verbier, Elvetia
Tabara de Iarna Verbier 2023 (18-25 februarie) – Verbier, Elvetia

Marti, ne-am inceput ziua urmand acelasi program, pe partiile de ski si snowboard, bucurati de aceeasi vreme insorita. Seara, dupa o scurta plimbare prin Verbier, am mers la centrul sportiv, unde copiii s-au jucat si au facut climbing in sala interioara. Maine plecam in excursie la Berna, ocazia perfecta sa ne relaxam un pic si sa ne incarcam bateriile inainte de ultimele 2 zile de ski.

Ziua de miercuri ne-am petrecut-o in Berna, am plecat de dimineata, iar prima oprire a fost la Muzeul Comunicatiilor, unde copiii au avut timp sa se plimbe prin muzeu, sa afle mai multe informatii despre primele forme ale comunicarii, despre limbajul corporal si ce transmite acesta, dar si despre tehnologie in era comunicatiilor.

Dupa vizita la muzeu, ne-am oprit pentru picnic, insa momentul cel mai asteptat a fost plimbarea spre centrul orasului si timpul liber, pentru a merge la cumparaturi. Seara am luat cina in campus, am avut Casino Night, unde ne-am impartit in functie de preferinte, unii au jucat carti, altii poker sau alte jocuri de societate.

Tabara de Iarna Verbier 2023 (18-25 februarie) – Verbier, Elvetia
Tabara de Iarna Verbier 2023 (18-25 februarie) – Verbier, Elvetia

Joi ne-am intors pe partii, vremea a fost in continuare frumoasa, astfel, la pranz am avut barbeque pe partie, un moment unic in care am fost deasupra muntilor si am mancat in aer liber.

Dupa ski, au inceput pregatirile pentru seara de disco, pe care copiii o asteptau cu mult entuziasm, iar asta si pentru ca DJ-ul serii a fost chiar una dintre fetele noastre, Ana A. Selectia muzicala a fost pe placul nostru, felicitari Ana! S-a dansat mult, iar bucuria copiilor a fost la cote inalte.

Vineri, a fost ultima zi pe partii, dupa-amiaza ne-am pregatit bagajele, apoi am plecat cu totii la aeroport. Am asteptat cu nerabdare sa ne revedem familiile, de acasa.

See you all soon,

Ale & the kids – tabara de iarna Verbier 2023

Va invitam sa va bucurati de fotografiile din Tabara de Iarna Verbier 2023 (18-25 februarie) in albumele: