Tabara de grup limba Engleza - Queen Mary University - Campus universitar central - Londra, Anglia

tabara de grup limba engleza queen mary university campus universitar central londra anglia.jpeg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 11-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
19 Iul - 2 Aug 2020
£2250

Prezentare tabara Londra - Anglia

Universitatea Queen Mary are o traditie de peste 130 de ani de excelenta in educatie si este una dintre cele mai importante institutii de invatamant superior si cercetare din Londra, avand printre profesori si absolventi opt castigatori ai renumitului premiu Nobel! Universitatea este localizata intr-o zona moderna si creativa a Londrei, cu acces catre toate atractiile turistice ale orasului. Cazarea se face in campusul Mile End, in camere single cu baie proprie.

Programul cuprinde vizite zilnice la obiectivele si atractiile turistice principale din Londra, cat si o excursii de o zi in orase precum Brighton sau Canterbury.

Tabara de limba engleza de la Universitatea Queen Mary, Londra, este alegerea ideala daca vrei sa studiezi limba engleza intr-o universitate prestigioasa din Londra si sa explorezi toate atractiile turistice ale capitalei Regatului Unit!


Informatii utile:

Mesaje & imagini din tabara de vara 2019


Program de vara tabara Anglia - Queen Mary University, Londra: 

· La sosire informatii si orientare
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15h de cursuri acreditate British Council, in clase multinationale de cca. 15 studenti
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final
· Materiale de studiu disponibile pe durata cursurilor
· Cazare in campusul Queen Mary University of London, in camere single cu baie proprie, grupate in apartamente cu o bucatarie comuna
· Trei mese pe zi in cantina universitatii; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program de activitati in fiecare seara; exemple de activitati: sporturi, Disco Night, Film Night, Karaoke, Quiz Night, Talent Show, Conversation Club etc.
· Zece vizite locale in Londra; exemple de vizite: Tate Modern Gallery, The British Museum & Covent Garden, Notting Hill & Portobello, The National Science Museum, National Portrait Gallery & Leicester Square, Natural History Museum, Greenwich & National Maritime Museum, Imperial War Museum, Knightsbridge, Hyde Park & Harrods etc.
· Doua vizite de o zi intreaga, in Londra; exemple: Buckingham Palace, Downing Street, Houses of Parliament, Big Ben & Madame Tussauds; Camden Town, Market & Regent’s Canal etc.
· O excursie de o zi intreaga in afara Londrei; exemplu: Brighton
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer aeroport Heathrow Londra
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2020: 

19 Iulie - 2 August (2 saptamani)    


Tarif:

2250 GBP


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti companie de linie.


Descriere generala tabara Londra - Anglia

Orasul

Londra este capitala Marii Britanii si unul din cele mai vizitate orase din lume. Dintre numeroasele atractii pe care le ofera acest oras putem aminti: Cladirile Parlamentului si Big Ben, Westminster Abbey, Muzeul Madame Tussaud’s, Tower Bridge, Millenium Bridge, Buckingham Palace (resedinta actuala a Reginei) Turnul Londrei (fosta resedinta regala si apoi inchisoare, acum gazduieste Bijuteriile Coroanei), British Museum, National Gallery, faimoasele parcuri Hyde Park, St James Park sau Regent’s Park, London Eye, noul stadion Wembley, zonele de shopping Oxford Street si Regent Street si multe altele. De asemenea, merita sa facem o calatorie cu celebrul metrou londonez (Underground) sau o mini-croaziera pe Tamisa.

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Queen Mary University of London, o universitate moderna cu facilitati de ultima ora. Este situata in zona 2 a Londrei, la doar 5 minute de mers pana la statia de metrou Mile End de pe linia de metrou District, cu acces direct catre centru. Campusul este situat in apropiere de Regent's Canal, oferind o priveliste excelenta. Salile de clasa si amfiteatrele sunt moderne; exista si un spatiu pentru activitatile de seara.

Cazarea

Cazarea se face in resedinta universitatii, in camere SGL cu baie proprie; astfel, sunt exact camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele sunt dotate cu mobila noua si functionala si grupate in apartamente de 5-9 camere care impart si un spatiu comun.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina Universitatii. Mesele se iau de regula intre orele: 08:00-08:45 (mic-dejun), 12:30-14:00 (pranz) si 18:00-19:00 (cina).

Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale (cel putin o varianta vegetariana). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.


Informatii practice

Adresa biroului scolii este: Queen Mary University of London Mile End Road,  London, E1 4NS, MAREA BRITANIE.

De-a lungul verii este disponibil un nr de telefon de urgenta, care va fi pus la dispozitia parintilor inainte de plecarea in tabara.

Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata; costul este de aprox 3-5 GBP. Spatiile comune sunt curatate zilnic, de luni pana vineri; iar camerele sunt curatate o data la 2 saptamani. Nu sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, asa ca acestia ar trebui sa isi aduca propriile prosoape.

Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de £30, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda de £150. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele.

Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.


Programul zilnic de activitati incluse

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite:

Fotbal, baseball, volei (in parc), Film Night, Fashion Show, Treasure Hunt, Blind Date, Disco, International Night, Karaoke, Quiz Night etc;


Excursii si vizite incluse

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse vizite zilnice la obiective turistice ale Londrei (transportul cu metroul inclus) dar si 1 excursie in afara orasului (transportul cu autocarul sau cu trenul inclus):

- 10 vizite de jumatate de zi in Londra; exemple de vizite: Tate Modern Gallery, The British Museum & Covent Garden, Notting Hill & Portobello, The National Science Museum, National Portrait Gallery & Leicester Square, Natural History Museum, Greenwich & National Maritime Museum, Imperial War Museum, Knightsbridge, Hyde Park & Harrods etc.

- 2 excursii de o zi intreaga in Londra; exemple de excursii: Buckingham Palace, Downing Street, Houses of Parliament, Big Ben & Madame Tussauds; Camden Town, Market & Regent’s Canal etc.

- 1 excursie de o zi intreaga in afara Londrei: Brighton

Nota! Excursiile si activitatile mentionate sunt exemple, programul exact si final fiind stabilit inainte de plecare, tinand cont si de numarul de participanti, conditiile meteo etc


DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
14 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, CambridgeOxford & Cambridge sau Canterbury. Printre noutati se numara si tabere in Scotia (Edinburgh) sau tabere in Irlanda (Dublin).

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari