Internship Young Professional - Londra, Anglia

internship young professional londra anglia.png

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 15-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
7 Iul - 21 Iul 2023
28 Iul - 11 Aug 2023
18 Aug - 1 Sep 2023
£1475

Galerie foto

Prezentare Internship

Programele de internship pentru adolescenti sunt desfasurate de catre o organizatie cu sediul in Londra, condusa de un grup de profesionisti cu experienta din unele dintre cele mai competitive cariere din lume. Programele lor ofera studentilor o experienta imersiva a carierei lor de vis inainte de a incepe universitatea, astfel incat sa poata avea un avantaj in fata concurentei lor. Peste 65.000 de tineri din >100 de tari diferite au participat la aceste programe, care se desfasoara atat "face to face", in Londra si in alte orase din intreaga lume, cat si online.


Programul internship-urilor Young Professional include:

· 5, 10 sau 15 zile (in functie de durata selectata) de activitati specifice domeniului ales; sunt disponibile urmatoarele domenii: Medicina, Inginerie, Drept, Investment Banking, Psihologie, Arhitectura, Arta, Stomatologie, Antreprenoriat, Film-Making, Politica, Inginerie Software, Medicina Veterinara, CriminalisticaVideo Game Design, Jurnalism, International Development si Design Vestimentar (regasiti mai jos descrierile pt fiecare domeniu)
· Informatii utile inaintea inceperii internship-ului
​· Certificat de participare internship
· Scrisoare de recomandare din partea Coordonatorului de Internship


Descrieri programe Internship

1. Young Doctor
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program

- program 5 zile: Priveste o operatie chirurgicala. Realizeaza proceduri clinice precum CPR si suturare. Intalneste pacienti reali si preia istoricul medical. Primeste sfaturi din partea scolii medicale.
- program 10 zile: Cele de mai sus + Doua zile intregi de invatare in spital; priveste medici in cadrul unor vizite medicale simulate. Trateaza rana unui pacient robot. Exerseaza recoltarea sangelui. Sesiune privata de socializare la Royal Society of Medicine cu doctori experimentati si studenti la medicina.
program 15 zile: Cele de mai sus + Cinci zile dedicate sfaturilor pentru a aplica la o universitate de top din domeniul medical.

2. Young Engineer
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program

- program 5 zile: Programeaza un panou de control cu comenzi digitale. Proiecteaza un 'aerofoil’ pentru avioane. Sesiune exclusiva de intrebari si raspunsuri, cu un om de stiinta de la NASA.
- program 10 zile: Cele de mai sus + Descompune un motor pe benzina. Descopera cursele Extreme E. Experimenteaza abordarea inginerilor fata de problemele climatice. Sesiune privata de socializare la Imperial College cu ingineri de top.
- program 15 zile: Cele de mai sus + Cinci zile dedicate sfaturilor pentru a aplica la un job de top din domeniul ingineriei.

3. Young Lawyer
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program

- program 5 zile: Experienta imersiva a unui caz de crima: interogheaza martori; analizeaza dovezile criminalistice; tine un discurs de inceput si final de caz. Invata despre legea corporatista si de familie.
- program 10 zile: Cele de mai sus + Dezbate un caz despre drepturile omului pentru Curtea Suprema. Participa la lectii de vorbit in public tinute de avocati. Sesiune privata de socializare cu avocati de top din domeniu.
- program 15 zile: Cele de mai sus + Cinci zile dedicate sfaturilor pentru a aplica la un job de top din domeniul legal.

4. Young Investment Banker
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program

- program 5 zile: Discuta despre bursa de valori londoneza. Priveste, in direct, o afacere de fuziune a doua companii: evalueaza valoarea FTSE a 100 de companii si experimenteaza negocieri dramatice.
- program 10 zile: Cele de mai sus + Exploreaza tehnologiile folosite de banci (lectie despre algoritmii legati de ‘trading’) si lumea investitiilor bancare, cu posibilitatile unei cariere in domeniu. Participa la experienta exclusiva ‘Big Four’ unde profesionisti de la KPMG, Deloitte, EY si PWC vor fi prezenti.
- program 15 zile : Cele de mai sus + Cinci zile dedicate sfaturilor pentru a aplica la un job de top din domeniul investitiilor bancare.

5. Young Psychologist
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program

- program 5 zile: Experienta criminalistica imersiva al unui proces penal real. Tine consultatii directe cu pacienti. Exerseaza tehnici psihologice innovative cu atleti la stadionul Premier League.
- program 10 zile: Cele de mai sus + Viziteaza firma PsychTech, prima de acest fel. Trateaza si da un diagnostic pacientilor de la un spital important de invatare din Londra. Descopera impactul pe care vatamarea creierului o are asupra neuropsihologiei. Sesiune privata de socializare la The British Psychological Society cu psihologi de top.
- program 15 zile: Cele de mai sus + Cinci zile dedicate sfaturilor pentru a aplica la un job de top din domeniul psihologiei.

6. Young Architect
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program

- program 5 zile: Viziteaza arhitectura uimitoare si firme urbane de design. Completeaza o serie de proiecte de design intr-un studio si fa vizite pe teren.
- program 10 zile: Cele de mai sus + Foloseste cel mai nou sistem architectural, ce include design 3D, tehnologie smart si realitate augmentata. Sesiune privata de socializare la un zgarie-nori londonez, unde vor participa arhitecti cu experienta in domeniu.
- program 15 zile: Cele de mai sus + Cinci zile dedicate sfaturilor pentru a perfectiona aplicarea la un job de top din domeniul arhitecturii.

7. Young Artist
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program

program 5 zile: Creaza arta contemporana intr-un studio professional. Prezinta portofoliul tau catre o comisie de artisti de top de la Royal Academy of Art.
program 10 zile: Cele de mai sus + Compune un film animat. Ilustreaza si proiecteaza design-ul propriului tau joc video. Vizita privata cu artisti si critici de top la o galerie londoneza.
program 15 zile: Cele de mai sus + Cinci zile dedicate sfaturilor pentru a perfectiona aplicarea la un job de top din domeniul artistic.

8. Young Dentist
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program

program 5 zile: Priveste dentisti intr-o clinica medicala. Participa la simulari de consultatii cu pacienti, exercitii cronometrate de dexteritate, mulajul cavitatii bucale si lectii pentru prevenirea problemelor dentare.
program 10 zile: Cele de mai sus + Revizuieste radiografiile unor pacienti reali. Ofera cel mai bun tratament posibil. Zi de investigatii cu tehnologi dentari si odontologisti criminalisti. Sesiune privata de socializare la British Dental Association cu dentisti de top.
program 15 zile: Cele de mai sus + Cinci zile dedicate sfaturilor pentru a perfectiona aplicarea la un job de top din domeniul dentar.

9. Young Entrepreneur
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program

program 5 zile: Prezinta idei catre investitori de la companii private de top. Creaza un plan de business pentru o companie multi-nationala.
program 10 zile: Cele de mai sus + Colaboreaza cu informaticieni si dezvolta propriul tau FinTech. Participa la lectii despre multiple specializari de marketing. Sesiune privata de socializare la One Canada Square, unde vor participa antreprenori cu experienta vasta in domeniu.
program 15 zile: Cele de mai sus + Cinci zile dedicate sfaturilor pentru a perfectiona toate aspectele legale si logistice pentru a incepe o afacere si a securiza un job de top din domeniu.

10. Young Fashion Designer
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program

- program 5 zile: Descopera procesul de design impreuna cu creatori de moda profesionisti. Creaza propriul tipar, refoloseste materiale pentru haine din materiale sustenabile, realizeaza un mood board, schiteaza niste piese si transforma-ti portofoliul.
- program 10 zile:
Cele de mai sus + Sesiune foto si vizita la sediul unei publicatii de moda de top. Descopera in ce consta cumpararea, comercializarea si promovarea unor produse; creaza un concept sustenabil de brand si prezinta idea unor profesionisti din domeniu. Planifica un ‘fashion show’ la o locatie unde se tine ‘Fashion Week’ si primeste feedback-ul din partea juriului. Sesiune privata de socializare cu designeri experimentati.
- program 15 zile: Cele de mai sus + Cinci zile dedicate sfaturilor pentru a deveni un fashion designer de succes.

11. Young Film Maker
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program

program 5 zile: Planifica, filmeaza si editeaza prima ta scena originala de film, folosind actori profesionisti si tehnologie de ultima moda. Foloseste echipamentul profesional de pe set. Exploreaza tehnici inovative de filmare in legatura cu: animatii, efecte vizuale, compozitii sonore si costume.
program 10 zile: Cele de mai sus + Viziteaza set-uri de film cunoscute, inclusiv din filmele cu James Bond. Participa cu propriul proiect la un festival de film. Sesiune privata de socializare cu specialisti din domeniu la BFI.
program 15 zile: Cele de mai sus + Cinci zile dedicate sfaturilor pentru a deveni un fashion designer de succes.

12. Young Forensic Scientist
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program

program 5 zile:Examineaza locul unei crime si fotografiaza, schiteaza si captureaza dovezi importante. Analizeaza amprente si stropi de sange.
program 10 zile: Cele de mai sus + Descopera secrete din dark web impreuna cu experti in securitate cibernetica. Scrie si prezinta o declaratie oficiala, in direct, in cadrul unui caz de crima. Examineaza si identifica substante ilegale necunoscute intr-un laborator profesional. Sesiune privata de socializare la Bush House cu criminalisti de top.
program 15 zile: Cele de mai sus + Cinci zile dedicate sfaturilor pentru a perfectiona toate aspectele necesare pentru a securiza un job de top din domeniu.

13. Young International Development Expert
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program

- program 5 zileExamineaza un proiect umanitar. Reprezinta consiliul de sicuritate UN si rezolva un conflict urgent intr-o simulare. Viziteaza un departament politic din UK.
- program 10 zile:
Cele de mai sus + Viziteaza un NGO cu renume Mondial si creaza propria campanie. Prezinta un model de afacere sustenabila catre o companie multinationala. Realizeaza un plan de situatii urgente in cazul unui dezastru natural. Sesiune privata de socializare cu profesionisti din domeniu.
- program 15 zile: Cele de mai sus + Cinci zile dedicate sfaturilor pentru a perfectiona toate aspectele necesare pentru a securiza un job de top din domeniu.

14. Young Journalist
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
- program 5 zile
Participa la un tur privat al unei firme de ziare. Experimenteaza lumea jurnalistilor investigative. Viziteaza un studio si prezinta stirile de seara. Editeaza campania de stiri intr-un mod adecvat.
- program 10 zile: Cele de mai sus + Examineaza atent politicieni in direct din piata parlamentului. Intalneste echipa unei reviste de moda. Viziteaza o statie radio de ultima generatie si adreseaza-te ascultatorilor. Sedinta privata de socializare cu jurnalisti de top din domeniu.
- program 15 zile: Cele de mai sus + Cinci zile dedicate sfaturilor pentru a perfectiona toate aspectele necesare pentru a securiza un job de top din domeniu.

15. Young Political Leader
Click aici pentru detalii

Click aici pentru program
program 5 zile: Participa la o campanie electorala: creaza un manifesto, tine discursuri si o campanie pentru voturi. Doua zile de experienta ‘Model UN’. Lectii de vorbit in public.
program 10 zile: Cele de mai sus + Protejeaza bunuri guvernamentale de un atac cibernetic iminent. Viziteaza o redactie de stiri de ultima ora. Raspunde la intrebari dificile in timpul unui simulari de intrebari parlamentare. Sesiune privata de socializare in inima Westminter-ului, unde vor participa lideri politici.
program 15 zile: Cele de mai sus + Cinci zile dedicate sfaturilor pentru a perfectiona toate aspectele necesare pentru a securiza un job de top din domeniu. 

16. Young Software Engineer
Click aici pentru detalii

Click aici pentru program
program 5 zile: Creaza propria aplicatie. Foloseste ‘data-science’ si tehnici de invatare pentru a combate incalzirea globala. Intra in lumea inteligentei artificiale. Descopera tot ce tine de roboti.
program 10 zile: Cele de mai sus + Realizeaza o aplicatie inovatoare in domeniul investiilor. Pune la incercare securitatea cibernetica a unei companii pentru a descoperi care sunt slabiciunile acesteia si eventualele strategii de remediere. Sesiune privata de socializare in inima Westminster-ului, cu ingineri din domeniu.
program 15 zile: Cele de mai sus + Cinci zile dedicate sfaturilor pentru a perfectiona toate aspectele necesare pentru a securiza un job de top din domeniu.

17. Young Vet
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program

program 5 zile: Exerseaza profesia de veterinar pentru animale de statura mica si examineaza-le pentru a ajunge la un diagnostic. Lectii relevante din partea veterinariilor ce se ocupa cu animale la ferma si protejarea sanatatii publice. Observa tehnicile de hidroterapie folosite pentru ingrijirea cailor.
program 10 zile: Cele de mai sus + Experimenteaza energia unui spital de animale si intelege principiile fundamentale pentru protectia animalelor. Exploreaza telemedicina in stiinta veterinara. Sesiune privata de socializare cu veterinari de top.
program 15 zile: Cele de mai sus + Cinci zile dedicate sfaturilor pentru a perfectiona toate aspectele necesare pentru a securiza un job de top din domeniu.

18. Young Video Game Designer
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program

program 5 zile: Concureaza la ‘Game-Jam’ si creaza propriul joc video de la inceput. Prezinta ideile in fata unui panou format din lideri ai industriei de jocuri video.
program 10 zile: Cele de mai sus + Testeaza prototipe nelansate pentru a intelege ce ajuta ca un proiect sa fie de succes. Realizeaza un storyboard: muzica, efecte sonore si vizuale. Sesiune privata de socializare la East London’s Studio Spaces Warehouse.
program 15 zile: Cele de mai sus + Cinci zile dedicate sfaturilor pentru a perfectiona toate aspectele necesare pentru a securiza un job de top din domeniu.


Interval de participare 2023:

7 Iulie - 21 Iulie 
28 Iulie - 11 August 
​18 August - 1 Septembrie

Durata: 5, 10 sau 15 zile

Nota!
Domeniile: Medicina, Drept, Inginerie si Investment Banking sunt disponibile in oricare dintre cele 3 perioade ( 7 - 21 Iulie 2023 / 28 Iulie - 11 August 2023 / 18 August - 1 Septembrie 2023)
Domeniile: Psihologie sunt disponibile doar in perioadele  7 - 21 Iulie 2023 sau 28 Iulie - 11 August 2023
Domeniile: Arhitectura, Arta, Stomatologie, Antreprenoriat, Design Vestimentar, Film-Making, Criminilastica, Politica, Inginerie Software, Medicina Veterinara, Video Game Design, International Development si Jurnalism sunt disponibile doar in perioada 28 Iulie - 11 August 2023


Tarif:

1475 GBP (program de 5 zile)
2850 GBP (program de 10 zile)
3950 GBP (program de 15 zile)
Nota! Tarifele de mai sus nu includ cazare, mese si transfer aeroport.


Optional:

· Cazare in una dintre resedintele UCL (Garden Halls, College Hall sau International Hall), in camere single cu baie proprie, cu toate mesele incluse si program de activitati de socializare in fiecare seara: 990 GBP (6 nopti), 1815 GBP (11 nopti) sau 2640 GBP (16 nopti). Atentie! In cazul rezervarii cazarii, sosirea in Londra se va face cu 1 zi inainte de inceperea programului de internship, iar plecarea din Londra cu 1 zi dupa finalizarea programului de internship
· Transfer aeroport - resedinta - aeroport: 150 GBP / one-way


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, storno, bagaje) din Romania


Nota! Programele se desfasoara in limba engleza si pentru participare este necesar un nivel de limba engleza minim B2.

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari