Tabara de grup Ski / Snowboard & limbi straine - Verbier, Elvetia

tabara de grup ski snowboard limbi straine verbier elvetia.JPG

Tara: Elvetia
Locatie: Verbier
Varsta: 8-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: Engleza
Franceza
Germana
SpaniolaPerioada:
04 - 11 Feb 2017
1825CHF

Prezentare tabara ski/ snowboard Elvetia 

Daca te pasioneaza sporturile de iarna, te invitam sa descoperi Verbier, cel mai faimos resort de ski si snowboard din Europa! Localizarea in inima Alpilor Elvetieni, climatul insorit, partiile de ski sigure intinse pe mai mult de 450 de km, dar si atmosfera cosmopolita si relaxanta, asigura popularitatea superbei statiuni Verbier, apreciata si de catre familia britanica regala (Ducele si Ducesa de Cambridge, Printul Harry) si celebritati (Hugh Grant, Leonardo di Caprio, familia Beckham). 

Verbier este locul ideal pentru o tabara de iarna pentru copii. Programul dinamic si distractiv din tabara de ski si snowboard din Elvetia - Verbier atrage in fiecare iarna, copii de peste 45 de nationalitati diferite de pe toate continentele! In functie de nivelul copiilor, programul este adaptat pentru incepatori - inclusiv pentru cei care nu au mai schiat sau nu s-au mai dat cu snowboard-ul niciodata, cei situati la nivel mediu si cei avansati, care vor sa isi perfectioneze tehnicile de ski sau snowboard. 

Statiunea Verbier se afla la aproximativ 2 ore de Geneva si 3 ore de Zürich.  Copiii sunt cazati in cabane tipice regiunii alpine, localizate intr-o zona verde, linistita, beneficiind de transport cu minibus catre partii, campus sau pentru activitati
Facilitati: terenuri de fotbal, baschet, volei, badminton, golf, sala de jocuri, cinema, sala de muzica, biblioteca. 
O tabara in care copiii studiaza limba straina preferata si se distreaza la cote maxime!  


Informatii utile:

Imagini & mesaje din tabara de iarna 2017


Program tabara grup ski/ snowboard Elvetia:

· Informatii si orientare la sosire
· Zilnic 6 ore de ski/ snowboard cu monitori calificati, in grupuri mici in functie de nivel, dimineata intre orele 9:00 - 12:00 si dupa-amiaza intre orele 13:00 - 16:00
· Ski pass pentru 6 zile, transfer la si de la partie zilnic, sub supravegherea monitorilor
· Echipament ski (ski-uri, clapari, bete)
· Cazare in Verbier, in cabane tipic elvetiene; camerele sunt cu 2-4 paturi; impartind o baie la 4 - 6 copii; curatenia in camere se face zilnic; transportul pentru activitati si sporturi este asigurat cu minibus
· 3 mese pe zi, cu packed lunch la un restaurant pe partie (cu optiunea de meniu vegetarian sau diete speciale)
· Program de activitati 4 dupa-amieze, intre 16.30 - 18.30: inot, squash, dans, diverse jocuri de sala, patinaj, teatru, vizite in Verbier etc. SAU 2 ore de limbi straine (En, Fr, Ge**, Sp**) de 4 ori pe sapt (in locul activitatilor)
· Program de activitati in fiecare seara, intre 20.00 - 22.00:  plimbari cu torte, ice-climbing, ice-hockey, curling, sanius etc.
· Concurs de ski in ultima zi, cu barbeque pe partie
· In ultima zi decernare de premii impreuna cu certificate de absolvire curs
· Supraveghere permanenta si asistenta din partea personalului scolii pe tot parcursul sederii, rata staff: copil de 1:8
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer  de la/ la aeroportul din Geneva
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru minim 10 copii inscrisi

** conditionat de un nr min de copii inscrisi


Interval de participare tabara ski/ snowboard Elvetia 2017:                                              

04 - 11 Februarie  (7 nopti)        

Sosire/ Plecare: Sambata            


Tarif tabara ski/ snowboard Elvetia: 

1825 CHF*

* conditionat de inscrierea unui grup de minim 10 copii


Optional:

· Inchiriere casca 15 CHF (obligatoriu de purtat pe partie)
· Inchiriere jacheta si pantaloni ski 108 CHF 
· Lectii intensive de limba Engleza/ Franceza/ Spaniola**/ Germana** 175 CHF (15 ore/ sapt, intre orele 9-12, in locul orelor de ski)
· Excursie de 1 zi intreaga, in timpul saptamanii 50 CHF (exemple de locatii: Lausanne, Geneva, Berna, Gruyere, Montreux sau Vevey)


Tariful NU include: 

· Transport cu avionul Bucuresti - Geneva - Bucuresti, in conditii de grup
· Asigurare medicala pentru sporturi extreme din Elvetia 120 CHF (obligatoriu)

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari