Tabara Limba Engleza & Studii Avansate - King’s College, Londra, Anglia

tabara limba engleza studii avansate kings college londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 13-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 14 Iul
14 - 28 Iul 2020
£3400

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza & Studii Avansate - King’s College, Londra, Anglia"

Programul pentru studii avansate desfasurat in King’s College - Londra, se adreseaza elevilor ambitiosi, cu performante academice deosebite si cu un excelent nivel de engleza.
Din punct de vedere academic, programul cuprinde optiunea de a alege 2 domenii de studiu, dezbateri, prezentari, workshopuri, dar si posibiliatea pentru pregatire examen IELTS. Cursurile sunt predate la nivelul primului an de ALevel/ IB
Cazarea se va face in resedinta Dinwiddy House, situata in zona 1, in apropierea statiei King’s Cross - St. Pancras International. Distanta parcursa pana la campusul Strand al Universitatii Kings unde se vor desfasura cursurile, activitatile si mesele este de aprox. 25 minute de mers pe jos sau 17 minute cu autobuzul iar copiii vor fi insotiti de un monitor local.

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu premiul “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.


Programul de vara al taberei de limba engleza si studii avansate include:

· Test de evaluare initiala, pentru nivel avansat (min. C1)
· Informatii si orientare la sosire
· Rucsac, sticla de apa, lanyard si student id card
· Saptamanal 15 ore de curs, in grupuri internationale de maxim 8 participanti; se vor alege 2 domenii de studiu din:  Advanced Mathematics, Biochemistry, Business, English Literature, Economics, IELTS Preparation, History, Philosophy, Physics, Psychology, Robotics
· Saptamanal aprox. 10 ore impartite in Study Sessions (sesiuni dedicate studiului individual pentru cursurile alese, sub supravegherea unui profesor) si Project Work, cu diverse teme; exemple: UK Capital of Culture, Theatre Production, Technology Expo etc.
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
· Cazare la resedinta Conway Hall in camere single cu baie proprie, grupate in apartamente cu 6-7 camere
· Pensiune completa (3 mese/zi), packed lunch in timpul excursiilor
· Saptamanal o excursie de o zi intreaga, in afara Londrei; exemple de excursii: Oxford, Cambridge, Brighton, Thorpe Park etc
· Program de vizite si activitati dupa amiaza si seara; min. 7 vizite/ 2 saptamani in Londra, exemple de vizite: Sherlock Holmes Museum, Natural History & Science Museum, Politics and Royalty Tour, Olympic Park Visit, Madame Tussauds, Oxford Street & Soho, Chelsea Stadium Tour, Project Afternoon, Covent Garden, Open-air Theatre in Regent’s Park, shopping at Westfield Stratford, Battersea Park: Sports, Curry in Brick Lane; British Museum, London Eye, West End  Musical, London Dungeon, Buckingham Palace dar si sporturi, jocuri si        petreceri tematice etc
· Supraveghere si asistenta din partea staff-ului local
· Asigurare de calatorie din UK
· Transfer de la si la aeroport Londra Heathrow pentru sosiri / plecari in intervalul 10 am - 8 pm)


Interval de participare 2020:

30 Iunie - 14 Iulie sau 14 - 28 Iulie (2 saptamani)
30 Iunie - 28 Iulie (4 saptamani)


Tarif:

3400 GBP/ 2 saptamani
4800 GBP/ 4 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra- Bucuresti 
· Asigurare complexa de calatorie din Romania


Nota! Admiterea la aceasta tabara se va face in urma sustinerii unui test academic, nivel C1

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari