Tabara Limba Engleza & Studii Avansate - King’s College, Londra, Anglia

tabara limba engleza studii avansate kings college londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 13-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 14 Iul
14 - 28 Iul 2020
£3400

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza & Studii Avansate - King’s College, Londra, Anglia"

Programul pentru studii avansate desfasurat in King’s College - Londra, se adreseaza elevilor ambitiosi, cu performante academice deosebite si cu un excelent nivel de engleza.
Din punct de vedere academic, programul cuprinde optiunea de a alege 2 domenii de studiu, dezbateri, prezentari, workshopuri, dar si posibiliatea pentru pregatire examen IELTS. Cursurile sunt predate la nivelul primului an de ALevel/ IB
Cazarea se va face in resedinta Dinwiddy House, situata in zona 1, in apropierea statiei King’s Cross - St. Pancras International. Distanta parcursa pana la campusul Strand al Universitatii Kings unde se vor desfasura cursurile, activitatile si mesele este de aprox. 25 minute de mers pe jos sau 17 minute cu autobuzul iar copiii vor fi insotiti de un monitor local.

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu premiul “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.


Programul de vara al taberei de limba engleza si studii avansate include:

· Test de evaluare initiala, pentru nivel avansat (min. C1)
· Informatii si orientare la sosire
· Rucsac, sticla de apa, lanyard si student id card
· Saptamanal 15 ore de curs, in grupuri internationale de maxim 8 participanti; se vor alege 2 domenii de studiu din:  Advanced Mathematics, Biochemistry, Business, English Literature, Economics, IELTS Preparation, History, Philosophy, Physics, Psychology, Robotics
· Saptamanal aprox. 10 ore impartite in Study Sessions (sesiuni dedicate studiului individual pentru cursurile alese, sub supravegherea unui profesor) si Project Work, cu diverse teme; exemple: UK Capital of Culture, Theatre Production, Technology Expo etc.
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
· Cazare la resedinta Conway Hall in camere single cu baie proprie, grupate in apartamente cu 6-7 camere
· Pensiune completa (3 mese/zi), packed lunch in timpul excursiilor
· Saptamanal o excursie de o zi intreaga, in afara Londrei; exemple de excursii: Oxford, Cambridge, Brighton, Thorpe Park etc
· Program de vizite si activitati dupa amiaza si seara; min. 7 vizite/ 2 saptamani in Londra, exemple de vizite: Sherlock Holmes Museum, Natural History & Science Museum, Politics and Royalty Tour, Olympic Park Visit, Madame Tussauds, Oxford Street & Soho, Chelsea Stadium Tour, Project Afternoon, Covent Garden, Open-air Theatre in Regent’s Park, shopping at Westfield Stratford, Battersea Park: Sports, Curry in Brick Lane; British Museum, London Eye, West End  Musical, London Dungeon, Buckingham Palace dar si sporturi, jocuri si        petreceri tematice etc
· Supraveghere si asistenta din partea staff-ului local
· Asigurare de calatorie din UK
· Transfer de la si la aeroport Londra Heathrow pentru sosiri / plecari in intervalul 10 am - 8 pm)


Interval de participare 2020:

30 Iunie - 14 Iulie sau 14 - 28 Iulie (2 saptamani)
30 Iunie - 28 Iulie (4 saptamani)


Tarif:

3400 GBP/ 2 saptamani
4800 GBP/ 4 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra- Bucuresti 
· Asigurare complexa de calatorie din Romania


Nota! Admiterea la aceasta tabara se va face in urma sustinerii unui test academic, nivel C1

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari