Tabara Limba Engleza & Studii Avansate - King’s College, Londra, Anglia

tabara limba engleza studii avansate kings college londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 13-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
02 - 16 Iul
16 - 30 Iul 2019
£3100

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza & Studii Avansate - King’s College, Londra, Anglia"

Programul pentru studii avansate desfasurat in King’s College - Londra, se adreseaza elevilor ambitiosi, cu performante academice deosebite si cu un excelent nivel de engleza.
Din punct de vedere academic, programul cuprinde optiunea de a alege 2 domenii de studiu, dezbateri, prezentari, workshopuri, dar si posibiliatea pentru pregatire examen IELTS.
Cazarea se va face in resedinta Conway Hall, parte a Universitatii Notre Dame, aflata la aproximativ 12 minute de mers (se traverseaza podul Waterloo) de campusul Strand al Universitatii Kings unde se vor desfasura cursurile.


Programul de vara al taberei de limba engleza si studii avansate include:

· Test de evaluare initiala, pentru nivel avansat
· Saptamanal 15 ore de seminarii acreditate British Council, in grupuri de maxim 6 participanti, impartite astfel: se alege 1 domeniu de baza 10 ore/ saptamana  (Physics of the Universe, Marvels of Mathematics, English Literature, Psychology of the Mind, Business Studies, Biochemistry, IELTS Preparation) si 1 subiect de specialitate 5 ore/ saptamana (Introduction to Law, British History, Macro & Micro Economics, Feeling Philosophical, Physical Geography, Robotics); elevul trebuie sa efectueze studiu individual pentru cursurile alese
· Saptamanal se vor desfasura si proiecte de grup, cu diverse teme; exemple: UK Capital of Culture, Theatre Production, Technology Expo
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
· Cazare la resedinta Conway Hall in camere standard cu unul, doua, sau 3 paturi si baie comuna
· Pensiune completa (3 mese/zi), packed lunch in timpul excursiilor
· Acces internet WiFi, inclusiv in cladirea de cazare
· Saptamanal o excursie de o zi intreaga, in afara Londrei; exemple de excursii: Oxford, Cambridge, Brighton, Thorpe Park etc
· Program de vizite si activitati dupa amiaza si seara; exemple de vizite: Sherlock Holmes Museum, Natural History & Science Museum, Politics and Royalty Tour, Olympic Park Visit, Madame Tussauds, Oxford Street & Soho, Chelsea Stadium Tour, Project Afternoon, Covent Garden, Open-air Theatre in Regent’s Park, shopping at Westfield Stratford, Battersea Park: Sports, Curry in Brick Lane; British Museum, London Eye, West End Musical, London Dungeon, Buckingham Palace etc
· Transfer de la si la aeroport Londra Heathrow
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2019:

02 - 16 Iulie sau 16 - 30 Iulie (2 saptamani)   
02 - 30 Iulie (4 saptamani)


Tarif:

3100 GBP/ 2 saptamani
6200 GBP/ 4 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra- Bucuresti 
· Garantie in caz de daune (returnabila) 50 GBP 


Nota! Admiterea la aceasta tabara se va face in urma sustinerii unui test academic, nivel C1

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari