Tabara Limba Engleza Intensiv - Whitgift School, Londra, Anglia

tabara limba engleza intensiv whitgift school londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 11 - 16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
05 - 19 Iul
19 Iul - 02 Aug
02 - 16 Aug 2020
£2900

Galerie foto

Prezentare tabara

Whitgift School, o scoala britanica independenta fondata in anul 1600, detinuta de Henry VIII, renovata pentru a oferi educatie de prima clasa la cele mai inalte standarde, este localizata in sudul Londrei, intr-o zona verde absolut superba. 
Scoala ofera cele mai bune facilitati printre care nenumarate gradini (Japanese Garden, gradina labirint, Water Garden etc) unde locuiesc diverse specii de pasari (flamingo, paun etc), centru sportiv cu piscina, sala de sport, sala fitness, teren squash, 3 terenuri de tenis, teren golf. De asemnea scoala gazduieste un complex dedicat artelor format din Performing Arts Centre, Concert Hall, sala muzica si studiouri de film.


Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Saptamanal 23 ore impartite in cursuri de limba engleza acreditate British Council, in clase internationale de cca 12 copii si English in Action (proiecte de grup pe diverse teme precum film-making, pregatire pentru excursii culturale, creare flyere pentru diverse obiective de renume din Londra, business skills etc); optiune de General English Skills sau Exams Skills (o lectie/zi va fi cu specific pregatire exam)
· Integrare cu elevi britanici (elevi Whitgift) la orele de curs si diverse activitati
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Acces monitorizat la e-mail si internet
· Cazare in campusul scoli in camere duble sau triple cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii, gustare dupa-amiaza
· Program de activitati dupa-amiaza, cu supraveghere; exemple de activitati: fotbal, tenis, golf*, echitatie*, dans, inot, water polo, rugby, badminton, tenis de masa, basket, drama, arts and crafts, muzica, fotografie, etc
· Activitati seara;  exemple de activitati: talent show, discos, karaoke, fun & games, competitii quiz cinema, bowling, wakeboarding, mountain biking, etc.
· Saptamanal o excursie de o jumatate de zi si o excursie de o zi intreaga in Londra; exemple de excursii: Tower of London, Buckingham Palace, Shakespeare’s Globe, Madame Tussauds, tururi ale stadioanelor ca Wembley Stadium, Chelsea FC’s Stamford Bridge sau Arsenal FC’s Emirates Stadium, Wimbledon, shopping pe Oxford Street sau in Covent Garden, Thorpe Park, Harry Potter Studios
· Sansa de a experimenta cultura britanica intr-un mediu international
· Supraveghere 24h din 24 si asistenta medicala in campus
· Intampinare si transfer de la/ la aeroportul Heathrow sau Gatwick intre orele 09:00-18:00


Interval de participare 2020:

2 sapt: 05 - 19 iulie; 19 iulie - 02 august; 02 - 16 august
3 sapt: 05 - 26 iulie; 26 iulie - 16 august        

Durata taberei: 1-6 saptamani sosire/plecare Duminica      


Tarif:

2900 GBP / 2 saptamani    
4150 GBP / 3 saptamani   


Optional:

- Echitatie sau Golf, in functie de disponibilitate - 90 GBP/ sapt (4 sesiuni x 90 minute)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Transfer in afara orelor mentionate si pe alte aeroporturi - tarif la cerere
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari