Tabara Limba Engleza Intensiv - Whitgift School, Londra, Anglia

tabara limba engleza intensiv whitgift school londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 11 - 16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
05 - 19 Iul
19 Iul - 02 Aug
02 - 16 Aug 2020
£2900

Galerie foto

Prezentare tabara

Whitgift School, o scoala britanica independenta fondata in anul 1600, detinuta de Henry VIII, renovata pentru a oferi educatie de prima clasa la cele mai inalte standarde, este localizata in sudul Londrei, intr-o zona verde absolut superba. 
Scoala ofera cele mai bune facilitati printre care nenumarate gradini (Japanese Garden, gradina labirint, Water Garden etc) unde locuiesc diverse specii de pasari (flamingo, paun etc), centru sportiv cu piscina, sala de sport, sala fitness, teren squash, 3 terenuri de tenis, teren golf. De asemnea scoala gazduieste un complex dedicat artelor format din Performing Arts Centre, Concert Hall, sala muzica si studiouri de film.


Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Saptamanal 23 ore impartite in cursuri de limba engleza acreditate British Council, in clase internationale de cca 12 copii si English in Action (proiecte de grup pe diverse teme precum film-making, pregatire pentru excursii culturale, creare flyere pentru diverse obiective de renume din Londra, business skills etc); optiune de General English Skills sau Exams Skills (o lectie/zi va fi cu specific pregatire exam)
· Integrare cu elevi britanici (elevi Whitgift) la orele de curs si diverse activitati
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Acces monitorizat la e-mail si internet
· Cazare in campusul scoli in camere duble sau triple cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii, gustare dupa-amiaza
· Program de activitati dupa-amiaza, cu supraveghere; exemple de activitati: fotbal, tenis, golf*, echitatie*, dans, inot, water polo, rugby, badminton, tenis de masa, basket, drama, arts and crafts, muzica, fotografie, etc
· Activitati seara;  exemple de activitati: talent show, discos, karaoke, fun & games, competitii quiz cinema, bowling, wakeboarding, mountain biking, etc.
· Saptamanal o excursie de o jumatate de zi si o excursie de o zi intreaga in Londra; exemple de excursii: Tower of London, Buckingham Palace, Shakespeare’s Globe, Madame Tussauds, tururi ale stadioanelor ca Wembley Stadium, Chelsea FC’s Stamford Bridge sau Arsenal FC’s Emirates Stadium, Wimbledon, shopping pe Oxford Street sau in Covent Garden, Thorpe Park, Harry Potter Studios
· Sansa de a experimenta cultura britanica intr-un mediu international
· Supraveghere 24h din 24 si asistenta medicala in campus
· Intampinare si transfer de la/ la aeroportul Heathrow sau Gatwick intre orele 09:00-18:00


Interval de participare 2020:

2 sapt: 05 - 19 iulie; 19 iulie - 02 august; 02 - 16 august
3 sapt: 05 - 26 iulie; 26 iulie - 16 august        

Durata taberei: 1-6 saptamani sosire/plecare Duminica      


Tarif:

2900 GBP / 2 saptamani    
4150 GBP / 3 saptamani   


Optional:

- Echitatie sau Golf, in functie de disponibilitate - 90 GBP/ sapt (4 sesiuni x 90 minute)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Transfer in afara orelor mentionate si pe alte aeroporturi - tarif la cerere
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania

De ce tabere
MIRUNETTE
EDUCATION??

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
servicii educationale de la A la Z!

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari