Tabara Limba Engleza Intensiv - Whitgift School, Londra, Anglia

tabara limba engleza intensiv whitgift school londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 11-13;14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 - 21 Iul 2024
21 Iul - 4 Aug 2024
04 - 18 Aug 2024
£3700

Galerie foto

Prezentare tabara

Whitgift School, o scoala britanica independenta fondata in anul 1600, detinuta de Henry VIII, renovata pentru a oferi educatie de prima clasa la cele mai inalte standarde, este localizata in sudul Londrei, intr-o zona verde absolut superba. 
Scoala ofera cele mai bune facilitati printre care nenumarate gradini (Japanese Garden, gradina labirint, Water Garden etc) unde locuiesc diverse specii de pasari (flamingo, paun etc), centru sportiv cu piscina, sala de sport, sala fitness, teren squash, 3 terenuri de tenis, teren golf. De asemnea scoala gazduieste un complex dedicat artelor format din Performing Arts Centre, Concert Hall, sala muzica si studiouri de film.


Programul de vara pentru tabara de limba engleza intensiv & proiecte include:

· Test initial de evaluare de limba engleza
· Saptamanal 23 ore impartite in cursuri de lb engleza, in clase internationale de cca 12 copii si Progressive Skills in Action (proiecte de grup in functie de grupa de varsta cu teme precum design, teatru, business sau marketing skills etc)
· Integrare cu elevi britanici (de la Whitgift School si Old Palace of John Whitgift School) la orele de curs si diverse activitati
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Cazare in campusul scoli in camere single, duble sau triple cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii
· Program de activitati dupa-amiaza (4 sesiuni x 90 min/ sapt); la alegere din: Multi-Activity (fotbal, dans, inot, water polo, touch rugby, badminton, tenis de masa, volei, arts & crafts, squash, etc) sau Academy (se alege o singura optine/ sapt: rock climbing**, scrima**,  echitatie**, arta, tenis, fotbal, baschet, musical theatre, animal care)
· Activitati seara;  exemple de activitati: talent show, disco, karaoke, fun & games, cinema, bowling etc.
· Saptamanal o excursie de o jumatate de zi si o excursie de o zi intreaga in Londra; exemple: Tower of London, Buckingham Palace, Wembley Stadium, Wimbledon, Madame Tussauds, Stamford Bridge, Oxford Street, Covent Garden, Thorpe Park, Harry Potter Studios
· Sansa de a experimenta cultura britanica intr-un mediu international
· Supraveghere 24h din 24 si asistenta medicala
· Intampinare si transfer de la/ la aeroportul Londra Heathrow sau Gatwick intre orele 09:00-18:00


Date de participare 2024:

2 sapt: 7 - 21 Iulie; 21 Iulie - 4 August; 4 - 18 August 2024
3 sapt: 7 - 28 Iulie; 28 Iulie - 18 August  2024     

Durata taberei: 2/3/4/6 saptamani sosire/plecare Duminica      


Tarif:

3700 GBP / 2 saptamani    
5300 GBP / 3 saptamani   


Optiuni cu cost suplimentar**

· Echitatie, Rock Climbing, Scrima - cost suplimentar 150 GBP/ saptamana/ optiune, in limita disponibilitatii (4 sesiuni x 90 minute)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP - valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Transfer in afara orelor mentionate si pe alte aeroporturi - tarif la cerere
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari