Tabara Lb Engleza & orientare cariera juniori: Antreprenoriat, Stiinte Politice, Psihologie, Computer Science AI - Eton College, Windsor

tabara limba engleza academic eton college windsor anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Eton College
Varsta: 12-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
8 Iul - 22 Iul 2024
22 Iul - 5 Aug 2024
£5200

Prezentare tabara

Colegiul Eton din Windsor, Anglia, este unul dintre cel mai prestigioase licee de baieti, avand ca absolventi de-a lungul timpului nume celebre de viitori prim-ministri, sau membri ai familiei regale. Eton a devenit sinonim cu elita, iar rezultatele academice ale colegiului sunt plasate intotdeauna in top.

Programul include pe durata celor 2 saptamani 40 ore de studiu al limbii engleza prin intermediul subiectelor academice, cu optiuni la alegere din: 
Foundation in  Business & Leadership: veti intelege ce inseamna sa devii entreprenor, principiile de afaceri si strategii de leadership.. Veti explora procese de inovare, idei si dezvoltarea unei afaceri. Veti participa la Competitia de Inovare in Afaceri, unde in echipa veti transforma un concept intr-un plan de afaceri viabil, prezentat in public.
Foundation in Political Science & Governance: veti intelege stiinta politica, guvernarea si relatiile internationale. Veti explora sistemele politice, diplomatia internationale si rolul guvernelor in societate. Veti participa la un proiect despre diplomatie, unde in echipa veti negocia intelegeri internationale. 
Foundation in Psychology & Human Behaviour: Veti studia bazele pshihologiei si comportamentul uman. Veti explora teorii de psihologie si aplicatiile acestora in lumea reala. Veti executa un experiment psihologic, colectand si analizand date.
Foundation in Computer Science & Artificial Intelligence: Veti intelege computer science, programarea si inteligenta artificiala. Veti explora lumea codurilor, a dezvoltarii algoritmilor si a aplicatiilor inteligentei artificiale. Veti participa la Competitia Inovatiilor AI, unde in echipa veti lua un concept de inteligenta artificiala si il veti transdforma intr-un prototip functional.

Participand la oricare dintre aceste cursuri, va veti dezvolta aptitudini ale secolului XXI, ce includ: gandirea critica, o comunicare eficienta, colaborarea pentru rezolvarea problemelor, gandirea vizionara, gandirea creativa si calitati de lider.


Programul de vara pentru tabara de limba engleza si orintare cariera juniori include:

· Test initial de evaluare de limba engleza
· Saptamanal 20 ore de studiu, in functie de subiectul ales (Foundation in  Business & Leadership, Foundation in Political Science & Governance, Foundation in Psychology & Human Behaviour, Foundation in Computer Science & Artificial Intelligence), in clase internationale de max 15 copii; cursurile sunt sustinute de profesori experimentati, cu calificare TEFL
· Time to shine - prezentare de grup la finalul fiecarei saptramani, unde elevii demonstreaza evolutia in cadrul programului, sub indrumarea profesorilor
· Materiale de studiu bine concepute
· Certificat absolvire si raport de evaluare la finalul  cursului
· Cazare in campusul colegiului in camere single, tip boarding, si baie comuna
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii
· Serviciu de spalare a hainelor
· Program de activitati dupa-amiaza; exemple de activitati: fotbal, tenis, dans, badminton, arts & crafts, muzica, etc
· Activitati seara;  exemple de activitati: talent show, discos, karaoke, fun & games, movie night etc.
· 3 excursii de o zi intreaga (transport si taxe de intrare incluse): Londra (Houses of Parliament/ Downing Street/ Trafalgar Square) si/sau Oxford
· Sansa de a experimenta cultura britanica intr-un mediu international
· Supraveghere si asistenta din partea staff-ului local; raport adulti:copii de 1:6
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Nota!

Nivel limba engleza minim necesar pentru inscriere: B1 (indermediar)


Sesiuni de participare 2024:

8 - 22 iulie
22 iulie - 5 august 

Durata taberei: 2 saptamani 


Tarif:

5200 GBP / 2 saptamani   


Tariful NU include:

· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow 50 GBP/ sens (pentru sosiri in intervalul orar 6am-5pm si plecari in intervalul 9am-5pm)
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari