Tabara limba Chineza - Beijing, China

tabara limba chineza beijing.jpg

Tara: China
Locatie: Beijing
Varsta: 15-21 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: ChinezaPerioada:
23 Iun - 17 Aug 2019
1475$

Prezentare tabara

Participarea la programul taberei ofera pe langa studierea limbii chineze si posibilitatea cunoasterii capitalei politice a Chinei, cu o mostenire bogata in cultura si istorie. Dupa Olimpiada din 2008, transportul din Beijing a fost modernizat, cu acces rapid in orice parte a orasului.
Obiective ce nu trebuie omise: Stadionul national Bird’s Nest, parcul Olimpic, The Olympic Village si Water Nest, precum si Temple of Heaven, Orasul Interzis.
Scoala este localizata central, la scurta distanta de piata Tiananmen si de strada Wangfujing.


Programul taberei de limba chineza include:

· Test de evaluare initiala in vederea repartizarii in functie de nivel (A1-C1)
· Saptamanal 20 de lectii de limba chineza (4 lectii/zi, de luni pana vineri), in clase internationale de cca 15 studenti (1 lectie dureaza  45 minute)
· Materiale de studiu bine concepute disponibile sub forma de imprumut
· Certificat de absolvire curs
· Cazare la resedinta (scoala detine 2 resedinta situate la aprox. 20, respectiv 40 min de mers pe jos de scoala) in camere standard cu 4 paturi si baie comuna sau in camere cu 1 sau 2 paturi si baie proprie
· Pensiune completa (3 mese/ zi, pranz cald)
· Supraveghere si asistenta din partea staff-ului local
· Program de activitati dupa-amiza sau seara, obligatoriu pentru grupa de varsta 13-17 ani (cel putin 4 activitati/ sapt); exemple de activitati: tai chi, tur de orientare, fotbal, baschet, petreceri tematice, quiz etc.
· Saptamanal 1 excursie de 1 zi intreaga, sambata (exceptie sambata plecarii); exemple de excursii: Mutianyu - Marele Zid Chinezesc sau parcul Olimpic, etc.
· Saptamanal 1 excursie de jumatate de zi; exemple de vizite: Nanluoguxiang, Lama Temple, Forbidden City, Capital Museum, shopping in Silk Market, Lotus Market, etc.
· Transfer de la/ la aeroport Beijing Peking (intre orele 8:00 si 17:00 pt sosiri in zilele de duminica si intre orele 8:00 si 15 pt plecari in zilele de sambata)


Interval de participare 2019:

23 Iun - 17 Aug

Date de incepere: 23, 30 Iunie; 07, 14, 21, 28 Iulie; 04, 11 August
Durata taberei: min 1 saptamana
Sosire Duminica/ plecare Sambata


Tarif:
Durata/ Tip cazare Camera 4 paturi  Camera 2 paturi  Camera single
1 sapt  760 USD  830 USD 1035 USD
2 sapt  1475 USD  1615 USD  2025 USD
3 sapt  2190 USD   2400 USD  3015 USD
4 sapt 2905 USD  3185 USD  3400 USD

Tariful NU include:

·    Taxa de inscriere 100 USD
·    Transport cu avionul Bucuresti - Beijing - Bucuresti
·    Transfer de la aeroport Beijing Peking pentru sosiri in afara intervalului orar 8:00-17:00 si plecari in afara intervalului orar 8:00-15:00 (tarif la cerere)
·    Taxa intampinare aeroport minor neinsotit/ asistenta check-in 150 USD/sens (daca serviciul a fost rezervat si la compania aeriana)
·    Asigurare medicala, de anulare si de bagaje

De ce sa alegi o tabara educationala in China?

Mirunette Education iti prezinta excelente tabere de limba chineza!

Stiai ca limba chineza este vorbita de peste 1.3 miliarde de oameni? Procesul de invatare a limbii chineze este dificil, de aceea, cea mai buna metoda de practica a limbii chineze este chiar exercitiul intre vorbitorii nativi. Iti vei imbogati vocabularul semnificativ, cu mai putin efort, si vei acumula incredere in a te exprima liber cu lejeritate! Mai mult decat studiul limbii chineze, tabara iti ofera posibilitatea de explorare a fascinantei culturi si istorii a Chinei.

Intr-o tabara educationala, vei simti cu adevarat ce inseamna cultura chineza, obiceiurile chineze si vei impartasi experiente unice cu tineri din toate colturile lumii, pasionati de asemenea de limba si patrimoniul cultural chinez. Studiaza, descopera, distreaza-te, intr-o tabara de limba chineza in Beijing sau Shanghai! 

Acreditari