Tabara de grup limba Engleza/Germana/Franceza - Leysin, Elvetia

tabara grup limba engleza franceza germana leysin elvetia.jpg

Tara: Elvetia
Locatie: Leysin
Varsta: 8-15 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: Engleza
Franceza
GermanaPerioada:
2 Aug - 15 Aug 2020
2650CHF
Galerie foto

Prezentare tabara

Tabara de grup din Leysin, Elvetia este locul potrivit pentru a descoperi magia Alpilor Elvetieni si a te bucura de peisaje spectaculoase, exersand in acelasi timp o limba straina si luand parte la activitati distractive! 

Leysin este o statiune montana situata la o altitudine de 1263m si aflata la 1h30min de Geneva. Locatia in care se organizeaza tabara de vara este un hotel de 3*. Aici, participantii vor invata dimineata limba engleza, germana sau franceza, iar dupa-amiaza vor participa la o gama variata de activitati, organizate de personal calificat si extrem de inspirat.

Cazarea se face in conditii foarte bune, in camere duble cu baie proprie si balcon (ce ofera privelisti spectaculoase spre Alpi), iar printre facilitati se numara: sali de clasa, acces internet wi-fi, zone de jocuri (tenis de masa, biliard, etc), terasa, piscina si terenuri de sport (volei) in aer liber.


 Programul taberei de limba engleza, franceza sau germana include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test de evaluare initiala si incadrarea in grupe de studiu in functie de nivel
· Saptamanal 20 lectii de limba engleza, germana sau franceza, la alegere, in clase internationale de cca. 12-13 studenti (maxim 15)
· Material didactic si manuale bine concepute, pe toata perioada taberei
· Cazare in hotel de 3* in camere duble cu baie proprie si balcon
· Pensiune completa (3 mese/ zi)
· Program de activitati dupa-amiaza; include activitati creative (workshops) sau sporturi la alegere
· Program de activitati seara; exemple de activitati: torch walk by night, BBQ on the mountain, karaoke, disco, movie night, talent show etc.
· 4 excursii in locatii precum: Lausanne, Vevey, Chateau du Chillon & Montreux, Fabrica de Ciocolata Cailler, Aquapark, Labyrinth Adventure etc.
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
· Masuri speciale de siguranta pentru preventia Covid-19; click aici pentru a citi masurile speciale de siguranta si preventie
· Intampinare si transfer aeroport Geneva
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 8 participanti


Interval de desfasurare 2020:  

2 August - 15 August                                                       


Tarif:   

2650 CHF 


Tariful NU include:

· Transport cu avionul Bucuresti - Geneva - Bucuresti  
· Asigurare medicala din Elvetia in caz de imbolnavire/ accidentare in timpul taberei (acopera si tratament in cazul imbolnavirii Covid19) - Tarif 24 CHF


Termeni si conditii:

· Tariful este valabil pentru minim 8 participanti
· Termen confirmare grup 30.06.2020
· In caz de anulare din orice motive, tabara se poate reprograma in 24 luni de la data initiala a rezervarii, cu exceptia urmatoarelor situatii: locul de organizare al taberei este inchis de catre autoritatile locale, exista restrictii de calatorie sau participantul este diagnosticat cu Covid19. In aceste situatii, tariful achitat este returnat.


Descriere generala tabara Leysin

Orasul

Leysin este o statiune montana situata la o altitudine de 1263m si aflata la 1h30min de Geneva. Statiunea se afla in cantonul Vaud, in partea estica a lacului Geneva (sau Leman) si in apropiere de Montreux si Lausanne. Locatia in care se organizeaza tabara de vara este un hotel de 3*. Aici, participantii vor invata dimineata limba engleza, germana sau franceza, iar dupa-amiaza vor participa la o gama variata de activitati, organizate de personal calificat si extrem de inspirat.

Hotelul

Tabara de vara se organizeaza in cadrul Hotel Central Residence & Spa Leysin. Este un hotel de 3* ce include si unele facilitati adaptate pentru organizarea taberei de vara: sali de clasa, acces internet wi-fi, zone de jocuri (tenis de masa, biliard, etc), terasa, piscina si terenuri de sport (volei) in aer liber. 

Cazarea

Cazarea se face in camere duble cu baie privata si balcon ce ofera privelisti spectaculoase spre Alpi.

Mesele

Programul taberei de vara include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in restaurantul hotelului.

Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre un fel principal si bufet de salate + desert. In timpul excursiilor, pranzul este la pachet. Se pot furniza si meniuri speciale (vegetarian, fara lactoza, fara gluten), insa acestea trebuie solicitate si confirmate de catre hotel cu minim 3 saptamani inainte de sosirea in tabara.


Informatii utile:

Adresa taberei este: Hotel Central Residence, Route du Belvédère, 1854 Leysin, Elvetia. Check-in se poate face incepand cu ora 14:30, iar check-out intre 9:00 si 11:30. De-a lungul verii este disponibil un nr de telefon de urgenta, care va fi pus la dispozitia studentilor si parintilor. Camerele sunt curatate zilnic. Se recomanda participantilor sa isi aduca propriile prosoape. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de aprox 50 CHF, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor. 


Activitati tabara Leysin

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite:
· dupa-amiaza: activitati creative (workshops) sau sporturi la alegere
· seara: torch walk by night, BBQ on the mountain, karaoke, disco, movie night, talent show etc.


Excursii tabara Leysin

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 4 excursii in locatii precum: Lausanne, Vevey, Chateau du Chillon & Montreux, Fabrica de Ciocolata Cailler, Aquapark, Labyrinth Adventure: 

Nota! Excursiile si activitatile mentionate sunt exemple, programul exact si final fiind stabilit inainte de plecare, in functie de numarul de participanti, conditiile meteo etc.


Masuri speciale de siguranta si preventie impotriva Covid-19

Masuri generale de siguranta:
• Organizatorul va urma un set de masuri de siguranta pentru a respecta indicatiile si recomandarile locale si nationale impuse de Consiliul Federal Elvetian (cantonul Vaud) in mai 2020. Aceste recomandari reprezinta standardul aplicabil in sezonul de tabere de vara in Elvetia
• In unele cazuri, masurile luate de Organizator depasesc recomandarile, oferind un nivel mai ridicat de protectie participantilor si staff-ului taberei de vara. Acest plan sanitar se aplica pentru toti participantii si personalul local.

In ziua sosirii in tabara:
• Participantii nou-veniti vor fi intampinati in zone special desemnate pentru a evita aglomerarea
• Cu exceptia membrilor staff-ului si ai angajatilor hotelului, alti adulti nu vor avea acces in cadrul taberei de vara
• Participantii vor fi informati despre masurile de siguranta ce se vor aplica in cadrul taberei

Masuri de igiena si de verificare a temperaturii
• Participantii vor fi rugati sa se spele pe maini de mai multe ori de-a lungul zilei; dispozitive de igienizare vor fi disponibile in mai multe locatii (spatii comune, restaurant, sali de clasa, birouri, coridoare, lifturi etc)
• Postere oficiale ale Oficiului Federal de Sanatate Publica (FOPH) in care sunt descrise masurile de preventie vor fi afisate in locuri vizibile
• Temperatura participantilor si a membrilor staff-ului va fi masurata inainte de fiecare masa (de 3x pe zi) si rezultatele vor fi pastrate pana la data de 30.09.2020
• Participantii vor fi instruiti sa evite strangerile de mana si imbratisarile si sa stranute sau sa tuseasca intr-un servetel sau acoperindu-se cu antebratul

Masuri luate in cadrul orelor de limba straina
• Intr-o sala de clasa nu vor fi mai mult de 15 elevi
• Profesorilor li se va recomanda sa poarte masca, desi acest lucru nu este obligatoriu in Elvetia
• Se vor lua masuri de distantare (evitare a contactului fizic) intre elevi, desi acest lucru nu este obligatoriu in Elvetia

Cazarea
• Participantii vor fi cazati in camere DBL (2 in camera); este posibil ca unii participanti sa stea singuri in camera, in functie de repartitia de nationalitati, distributia baieti-fete sau alti factori.
• Nu va fi permisa schimbarea camerelor, odata ce acestea au fost date in primire la check-in
• Camerele vor fi aerisite, curatate si dezinfectate zilnic
• Participantii vor fi rugati sa dezinfecteze baia din camera dupa fiecare utilizare
• Vor fi pastrate camere libere in cazul in care va fi necesara carantinarea

Transportul
• Se va evita transportul public, va fi incurajat mersul pe jos; in cazul in care este necesara utilizarea transportului public, purtarea mastii este obligatorie
• In cazul transportului cu autocar privat, soferul si membrii staff-ului vor purta masca de protectie

Activitati si excursii
• Staff-ul taberei va dezinfecta materialele utilizate in cadrul activitatilor inainte si dupa fiecare utilizare
• Nu va fi necesara distantarea sociala intre participanti
• Membrii staff-ului vor purta masca in cazul in care nu se pot distanta la 2m fata de participanti

Timp liber
• Va fi permis timp liber doar in cadrul spatiului utilizat pentru desfasurarea taberei (hotel). Timpul liber in afara hotelului nu va fi permis in acest an, din motive de siguranta si usurinta a supravegherii

Membrii staff-ului si partenerii
• Persoanele vulnerabile sau care au intrat in contact cu persoane vulnerabile sau infectate cu noul coronavirus cu mai putin de 2 saptamani inainte de angajare / contractare nu vor lua parte la activitatile taberei de vara. Aceleasi masuri vor fi impuse si partenerilor terti (companii de transport, hotel, activitati sportive speciale etc)
• Dezinfectanti si dispozitive de igienizare vor fi disponibile in permanenta
• Membrii staff-ului si profesorii vor fi instruiti in mod special legat de procedurile de urmat in caz de urgenta, precum si in legatura cu masurile de igiena, distantare sociala si managementul crizei

Catering
• Participantii si staff-ul vor avea zone separate de masa (nu vor sta la aceeasi masa)
• Participantii vor primi cate o sticla de apa personala la sosirea in tabara pe care o vor putea reutiliza
• Mesele vor fi servite de catre staff-ul restaurantului (nu va fi posibila autoservirea pentru a evita aglomerarea)

In caz de suspiciune de COVID-19
• In cazul aparitiei unor simptome, participantul sau membrul staff-ului va fi izolat si va fi obligat sa poarte masca de protectie
• Va fi pusa la dispozitie o camera speciala pentru carantina, daca situatia o va impune
• In concordanta cu regulamentele in vigoare, va fi contactat doctorul care va superviza cazul si va fi singura autoritate recunoscuta care va putea lua decizii si va putea face recomandari. Acestea vor trebui urmate cu strictete.
• In cazul in care un participant testeaza pozitiv Covid-19, vor fi contactati parintii pentru a li se prezenta pasii de urmat conform procedurilor si regulamentelor locale. Acestea prevad carantinarea persoanelor infectate, sub supravegherea autoritatilor medicale locale. Colegul / colega de camera al participantului va fi mutat/a intr-o camera SGL si starea lui/ei de sanatate va fi monitorizata in permanenta.

Dispozitii finale
Organizatorul va lua toate masurile posibile pentru a asigura protectia participantilor la tabara si a staff-ului. Masurile si planul de protectie au fost prezentate (pe scurt) in acest document. Cu toate acestea, nu se poate garanta risc 0 la imbolnarire. Participarea la tabara presupune intelegerea si respectarea acestor masuri, precum si faptul ca organizatorul sau agentia partenera nu pot fi raspunzatori in cazul imbolnavirii. In cazul nerespectarii masurilor de preventie si protectie de catre participanti, acestia pot fi trimisi acasa pe raspunderea si cheltuiala acestora (sau a parintilor).

De ce tabere
MIRUNETTE
EDUCATION??

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
servicii educationale de la A la Z!

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari