Tabara de grup limba Engleza - University of San Diego - experienta tipic californiana - San Diego, SUA

tabara de grup limba engleza university of san diego san diego sua.jpg

Tara: America
Locatie: San Diego
Varsta: 13-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
19 Iul - 2 Aug 2020
3700$

Prezentare tabara

Mereu ne-am dorit sa vizitam California. Clima prietenoasa, peisaje impunatoare, mare, soare, muzica buna. Si tu la fel? Cu siguranta San Diego va avea ceva pentru tine. Orasul ocupa cea de-a 8-a pozitie ca dimensiune in Statele Unite si este considerat de multi un adevarat paradis de recreere. Fiind pozitionat pe coasta Oceanului Pacific, orasul ofera o atmosfera relaxanta cu zile lungi de plaja si nenumarate obiective de vizitat. Pe durata sejurului in San Diego vei beneficia de cursuri de engleza de inalta clasa, predate de vorbitori nativi de limba engleza cu multi ani de experienta. Activitatile organizate constau in excursii atat in San Diego, cat si in Los Angeles. Orasul Ingerilor te asteapta si iti promite cele mai interesante amintiri. Vino sa experimentezi orasul ce a starnit un val de schimbari la nivel cultural prin artele vizuale si muzica sa! Vom avea grija de tine, si iti vom asigura o experienta de neuitat in tabara de la San Diego.

Inscrie-te intr-o tabara de limba engleza in America la superlativ, exerseaza limba engleza alaturi de elevi internationali si viziteaza unul dintre cele mai frumoase si dinamice orase ale lumii!


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test initial de evaluare pentru repartitia pe sase nivele de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: 17h/ saptamana, in clase internationale de maxim 10 elevi (medie: 8 elevi / clasa)
· 4 Workshop-uri culturale (2 x 1.5h / saptamana)
· Materiale didactice disponibile pe durata cursurilor
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare finala
· Cazare in campusul University of San Diego, in camere duble; 2 camere duble au acces la o baie privata
· Acces la internet wi-fi
· Pensiune completa (trei mese/zi) in cantina universitatii sau vouchere pentru mese 
· Activitati de seara; exemple de activitati: Dance Party, Disco Night, Movie Night, Pool Time 
· O excursie de weekend (3 zile / 2 nopti) la Los Angeles, cu vizite la Holywood, Santa Monica Beach, Beverly Hills & Huntington Beach
· O excursie de o zi intreaga; exemple de excursii: Aquatica, Las Americas Outlets, Mission Beach & Belmont Park etc.
· Sase excursii / vizite de o jumatate de zi; exemple de vizite: Old Town, Balboa Park, Coronado Beach, USS Midway & Little Italy, Pacific Beach Day, San Diego Zoo etc.
· Transfer aeroport Los Angeles sau San Diego
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Sansa de a explora cultura americana si viata de student intr-un campus tipic american
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 participanti


Date de desfasurare 2020:

19 Iul - 2 Aug 

* sosirea in Romania se face pe data de 3 august     


Tarif:

3700 USD


Optional:

· Vizita la Disneyland in timpul excursiei de week-end la Los Angeles 100 USD
· Surfing in timpul excursiei de o zi intreaga Pacific Beach Day 50 USD
 
Nota! Programele si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – San Diego (Los Angeles) – Bucuresti, companie de linie
· Taxa de viza 160 USD (valoarea acesteia se stabileste de catre Ambasada SUA, iar taxa se achita direct in contul Ambasadei)Descriere generala

Orasul

San Diego este unul din cele mai mari orase de pe coasta de Vest a Statelor Unite si al 2-lea oras ca marime din California! Este unul din orasele-simbol ale culturii relaxate californiene, completata cu una din cele mai mari comunitati de surfing, dar si cu influente puternice din bucataria mexicana! Respira aerul proaspat in Sunset Cliffs Natural Park, bucura-te de pesiajele oferite de La Jolla Beach si admira avioanele de lupta expuse la USS Midway Museum.

Campusul universitar

Programul taberei se desfasoara in Campusul Universitatii San Diego. 

Cazarea

Cazarea se face in campusul universitatii, iar studentii sunt cazati in camere duble dotate cu A/C. Camerele sunt grupate in apartamente de 4 camere cu 2 bai comune, ceea ce inseamna ca 2 camere duble au acces la o baie privata.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include toate mesele, in cantina studenteasca din campus. In timpul excursiilor, daca acestea se prelungesc, copiii primesc vouchere sau bani pentru masa (pranz sau cina).


Informatii utile:

Asternuturile si prosoapele schimbate se pot schimba (o data pe saptamana) de catre studenti. Tot studentii sunt responsabili de curatenia din camere. Daunele provocate trebuie platite de catre cei care le-au provocat. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student. 


Cursurile de limba Engleza

In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite, in medie, din 8 studenti internationali (maxim 10), iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire si o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare. De asemenea programul include saptamanal 2 workshop-uri culturale.


Activitati si excursii

Programul zilnic de activitati incluse:

Tabara de limba engleza include un program activitati in timpul serii: Dance Party, Disco Night, Movie Night, Quiz etc

Vizitele incluse:

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse:

· O excursie de weekend (3 zile / 2 nopti) la Los Angeles, cu vizite la Holywood, Santa Monica Beach, Beverly Hills & Huntington Beach
· O excursie de o zi intreaga; exemple de excursii: Aquatica, Las Americas Outlets, Mission Beach & Belmont Park etc.
· Sase excursii / vizite de o jumatate de zi; exemple de vizite: Old Town, Balboa Park, Coronado Beach, USS Midway & Little Italy, Pacific Beach Day, San Diego Zoo etc.

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

Excursii optionale:

· Vizita la Disneyland in timpul excursiei de week-end la Los Angeles 100 USD
· Surfing in timpul excursiei de o zi intreaga Pacific Beach Day 50 USD

CUM SA EXPERIMENTEZI
VIATA DE STUDENT
IN SUA?

Mirunette
organizeaza inca din 2005
tabere de succes
in SUA!

Taberele de limba engleza in SUA se desfasoara in orase ca New York, Los Angeles si Miami si ofera tinerilor posibilitatea de a experimenta stilul de viata american si de a trai pentru doua saptamani asa numitul American Dream!

Cazarea se face in campusuri universitare de renume, insa exista cateva diferente fata de cele din Anglia: universitatile din SUA au campusuri mult mai mari, de obicei cu o sala de sport dotata cu terenuri de baschet, piste de alergare si sali de fitness, iar in aer liber exista terenuri de fotbal american. De asemenea, cantina este de obicei de tip “all-you-can-eat”.

Taberele de vara in SUA au un program care include mai putine activitati in campus, dar mai multe vizite si excursii, deoarece toate locatiile din SUA au foarte multe locuri interesante de vazut si fotografiat, dar si atractii turistice faimoase (Statue of Liberty, Times Square, Beverly Hills, Hollywood, Miami Beach sau Everglades) si parcuri de distractii (Universal Studios, Disney World, Six Flags sau Coney Island) care nu trebuie ratate!

Acreditari