Tabara de grup limba Engleza - Pitzer College - excursie la San Francisco & Silicon Valley - Los Angeles, SUA

tabara de grup limba engleza pitzer college excursie la san francisco silicon valley los angeles sua.jpg

Tara: America
Locatie: Los Angeles
Varsta: 11-19 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
21 Iul - 03 Aug 2021
3550$

Prezentare tabara

Los Angeles este cel mai mare oras de pe coasta de vest a SUA si este supranumit „capitala creativitatii”, gazduind cei mai multi artisti, scriitori, regizori, actori si muzicieni din intreaga lume! 
Colegiul Pitzer, fondat in anul 1963, se afla in suburbia Claremont, la o ora de Downtown LA. Localizat la baza muntilor San Gabriel, campusul ofera un peisaj superb, cu vegetatie tipic californiana si cu muntii vizibili in departare. Colegiul este baza perfecta pentru explorarea obiectivelor turistice din Los Angeles, dar si pentru excursia de 3 zile la San Francisco!
Excursiile memorabile in Los Angeles (Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica Beach, Getty Museum etc.), dar si in San Francisco si Silicon Valley reprezinta inca un motiv pentru a te inscrie in tabara de limba engleza din Los Angeles, SUA, si a petrece o vacanta de vis sub soarele californian!


Informatii utile:

Imagini & mesaje din tabara de vara 2019


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test online de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15h de curs in clase internationale de cca 14 copii
· Materiale de studiu pentru intreaga perioada a cursului
· Certificat de absolvire la finalul cursurilor 
· Cazare in campusul Pitzer College,  in camere single sau duble grupate in apartamente cu o baie privata (2 camere duble sau 4 camere single impart o baie)
· Pensiune completa (3 mese pe zi); pranz la pachet sau voucher/ card pentru masa in timpul excursiilor
· Program de activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: vizite locale, inot, sporturi, Welcome Party, Disco Night, Trivia Night, Movie Night, Hawaiian Luau experience, Luau Dinner, Polynesian Dance show etc.
· 1 excursie de 3 zile / 2 nopti** (cu cazare la hotel) la San Francisco, ce include vizite la: Santa Barbara & Santa Cruz Beach&Boardwalk, San Francisco (Golden Gate Bridge, Cable Car Ride, Embarcadero, Fisherman' Wharf, Pier 39, cina la Hard Rock Café), Silicon Valley (Apple & Facebook headquarters)
· 6 excursii de o zi intreaga in Los Angeles si imprejurimi; exemple de excursii: Hollywood & Downtown LA; Beverly Hills, Rodeo Drive & Hollywood CityWalk ; Getty Centre, Santa Monica Beach & 3rd Street Promenade; The Broad: Museum of Contemporary Art & LA Grand Central Market; Ronald Regan Presidential Library & Air Force One Museum; Dockweiler Beach Bonfire etc.
· 1 excursie locala de jumatate de zi: Claremont
· Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu international
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer aeroport Los Angeles
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti

** in functie de conditiile locale (trafic, meteo, numar de participanti etc), excursiile si activitatile pot suferi modificari


Date de desfasurare 2021:

21 Iulie - 03 August*

* intoarcerea in Romania se face cu o zi mai tarziu (04 August)


Tarif:

3550 USD


Nota!

Termen confirmare grup si plata integrala - 14.06.2021
Termen confirmare desfasurare tabara - 21.05.2021


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Los Angeles – Bucuresti, companie de linie
· Taxa de viza 160 USD (valoarea acesteia se stabileste de catre Ambasada SUA, iar taxa se achita direct in contul Ambasadei)


Welcome

Vacanta educationala in SUA – Suna tentant? Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in SUA, unul dintre locurile unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele americane. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul american, locuind in resedinte si campus tipic american, experimentand gastronomia americana, manierele, mentalitatea, educatia si “last but not least”, oceanul si the sunny weather . Pe parcursul taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, hispanici, etc, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza.

Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei limbi straine. Programul include mai multe vizite de o zi intreaga in Los Angeles, precum si o excursie de 3 zile la San Francisco, Santa Barbara, Santa Cruz & Silicon Valley, contribuind astfel la completarea unei adevarate experiente Californiene!

Distractie, distractie, distractie! – “De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an. Te asteptam !


Descriere generala

Orasul

Los Angeles, cunoscut ca L.A. ori în mod colocvial „City of Angels” , este cel mai mare oraş din statul California şi al doilea ca marime a populaţiei din Statele Unite, fiind întrecut doar de New York City. Ca oras gazda al Hollywood-ului, este cunoscut drept « Entertainment Capital of the World », fiind liderul in lume al filmelor, productiilor televizate, jocurilor video si muzicii inegistrate. Date fiind acestea LA este acum casa multor celebritati. LA este de asemenea cunoscut pentru celebrele universitati: University of Southern California si University of Caliornia, Los Angeles.

Universitatea

Colegiul Pitzer, fondat in anul 1963, se afla in suburbia Claremont, la o ora de Downtown LA. Localizat la baza muntilor San Gabriel, campusul ofera un peisaj superb, cu vegetatie tipic californiana si cu muntii vizibili in departare. Colegiul este baza perfecta pentru explorarea obiectivelor turistice din Los Angeles, dar si pentru excursia de 3 zile la San Francisco!  

Cazarea

In prima saptamana, cazarea se face in campusul Pitzer College, in camere duble cu baie privata (2 camere duble au acces la o baie privata). Cladirea dispune si de un lounge cu TV, automat cu bauturi si snack-uri precum si spalatorie. In excursia de 3 zile la San Francisco cazarea va fi asigurata la hotel in camere cu 4 locuri (2 paturi queen size).

Mesele

Studentii au asigurate toate mesele. In general se iau 3 mese pe zi in cantina scolii; in functie de program una din mese (pranz/cina) poate fi la pachet sau studentii pot primi vouchere / carduri pentru mese. In timpul excursiei cu cazare la hotel (San Francisco), mesele de pranz nu sunt incluse.


Informatii practice

Los Angeles La aeroport studentii vor fi intampinati de un sofer cu o pancarda insotita de numele grupului si ii va transporta pe studenti in campus. Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata. Studentii vor beneficia de asistenta din partea staff'ului. Spatiile comune, baile si camerele sunt curatate o data pe saptamana, iar studenti sunt responsabili sa isi mentina curatenia. Prosoapele pentru plaja/piscina nu sunt asigurate. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de 50 USD (cash), care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune, de asemenea in cazul in care pierde cheia de la camera, studentul va achita o penalizare. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Narcotice : Achizitionarea, vanzarea sau folosirea narcoticelor este un delict federal si este absolut interzis. Studentii care incalca aceasta regula vor fi exmatriculati din resedinta si din programul taberei. Fumatul si consumul de alcool : Fumatul este permis doar in afara campusului, pentru studentii de peste 18 ani. Fumatul nu este permis in camere sau in campus. Studentii sub 21 de ani nu au voie sa consume alcool. Incalcarea acestei reuguli va duce la exmatricularea din programul taberei si intoarcerea in Romania.


Cursurile de limba engleza

In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. Saptamanal se vor face 15 ore de limba engleza. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.


Activitati si excursii incluse

Programul zilnic de activitati include:

Tabara de limba engleza include un program de activitati de seara. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite: vizite locale, inot, sporturi, Welcome Party, Disco Night, Trivia Night, Movie Night

Excursii incluse:

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse:

· 1 excursie de 3 zile / 2 nopti** (cu cazare la hotel) la San Francisco, ce include vizite la: Santa Barbara & Santa Cruz, San Francisco (Golden Gate Bridge, Cable Car Ride, Pier 39, cina la Hard Rock Café), Silicon Valley (Apple & Facebook headquarters)
· 6 excursii de o zi intreaga in Los Angeles si imprejurimi; exemple de excursii: Hollywood &  Downtown Los Angeles ; Beverly Hills, Rodeo Drive & Hollywood CityWalk ; Getty Centre, Santa Monica Beach & 3rd Street Promenade ; The Broad: Museum of Contemporary Art & LA Grand Central Market; Ronald Regan Presidential Library & Air Force One Museum; Dockweiler Beach Bonfire & Sunset Celebration etc.
· 1 excursie locala de jumatate de zi: Claremont

*in functie de conditiile locale (trafic, meteo, numar de participanti, etc), excursiile pot suferi modificari

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

CUM SA EXPERIMENTEZI
VIATA DE STUDENT
IN SUA?

Vei avea parte de o experienta de neuitat!

Taberele de limba engleza in SUA se desfasoara in orase ca New York, Los Angeles si Miami si ofera tinerilor posibilitatea de a experimenta stilul de viata american si de a trai pentru doua saptamani asa numitul American Dream!

Cazarea se face in campusuri universitare de renume, insa exista cateva diferente fata de cele din Anglia: universitatile din SUA au campusuri mult mai mari, de obicei cu o sala de sport dotata cu terenuri de baschet, piste de alergare si sali de fitness, iar in aer liber exista terenuri de fotbal american. De asemenea, cantina este de obicei de tip “all-you-can-eat”.

Taberele de vara in SUA au un program care include mai putine activitati in campus, dar mai multe vizite si excursii, deoarece toate locatiile din SUA au foarte multe locuri interesante de vazut si fotografiat, dar si atractii turistice faimoase (Statue of Liberty, Times Square, Beverly Hills, Hollywood, Miami Beach sau Everglades) si parcuri de distractii (Universal Studios, Disney World, Six Flags sau Coney Island) care nu trebuie ratate!

Acreditari