Tabara de grup limba Engleza - Loyola University - Chicago, SUA

tabara de grup limba engleza loyola university chicago sua.jpg

Tara: America
Locatie: Chicago
Varsta: 13-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
19 Iul - 2 Aug 2020
3700$
Galerie foto

Prezentare tabara

Chicago este cel mai mare oras din statul Illinois si al treilea oras ca marime din Statele Unite ale Americii, dupa New York și Los Angeles. Chicago este cunoscut ca fiind orasul unde a fost construit primul zgarie nori, "Home Insurance Building" devenind o metropola influenta a tarii.  Chicago imbina perfect un stil ecletic compus din elemente caracteristice coastei de Est si cultura zonei MidWest. 

Programul taberei se desfasoara in campusul Lake Shore al Universitatii Loyola din Chicago, situat direct pe malul lacului Michigan, cu vedere la plaja. Este considerat unul din cele mai frumoase campusuri universitare din SUA!  

Pe durata vizitei, nu vei reusi sa te plictisesti. Orasul este renumit pentru arhitectura originala si influenta sa in identitatea si cultura americana. De asemenea, orasul Chicago a dat nastere unor personalitati cu influenta majora in cultura americana, precum Kanye West, Oprah Winfrey si Michelle Obama!

Inscrie-te intr-o tabara de limba engleza in America la superlativ, exerseaza limba engleza alaturi de elevi internationali si viziteaza unul dintre cele mai frumoase si dinamice orase ale lumii!


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Informatii utile si tur de orientare la sosire
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: 20 lectii (18 h/ saptamana), in clase internationale de cca. 10 copii
· Workshop-uri culturale: 2 workshop-uri / saptamana a cate 1.5 ore, cu tematica Arts & Architecture
· Manuale si materiale de studiu disponibile pe durata cursului
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare (la final)
· Cazare in campusul Loyola University, in camere duble cu aer conditionat si baie comuna (o baie la 6 copii)
· Acces la internet wi-fi in campus
· Pensiune completa (3 mese pe zi); pranz la pachet sau voucher pentru masa in timpul excursiilor de o zi
· Program de activitati dupa-amiaza si seara (vizite locale, Game night, Disco, Karaoke, Talent Show, Welcome & Farewell Party etc.)
· Doua excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Milwaukee, Adventure Park, Raging Waves (cel mai mare Aquapark din statul Illinois) etc.
· Zece vizite/ activitati de o jumatate de zi; exemple: Whirlyball/Bowling, Riverwalk & Gallery 37, River Kayak, Murals Street Art Tour, Chicago Sports Museum, Chicago Architecture Center, American Science & Surplus Store, Museum of African American History, Lincoln Park Zoo, Loyola University Museum of Art, Water Tower Place Mall, River Tour, Beach Day etc.
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer aeroport Chicago 
· Asistenta pentru obtinerea vizei turistice SUA
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de lb engleza, pt grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2020:

19 Iul - 2 Aug 

* sosirea in Romania se face pe data de 3 August 


Tarif:

3700 USD


Optional:

· Chicago Cubs baseball game sau River Kayak aprox. 25-30 USD*

Nota! Programele si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt orientative si valabile pentru un numar minim de doritori. Excursiile / vizitele optionale vor fi stabilite de comun acord si achitate local.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Chicago – Bucuresti, companie de linie
· Taxa de viza 160 USD (valoarea acesteia se stabileste de catre Ambasada SUA, iar taxa se achita direct in contul Ambasadei)


Welcome

Vacanta educationala in SUA – Suna tentant? Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in SUA, unul dintre locurile unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele americane. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul american, locuind in resedinte si campus tipic american, experimentand gastronomia americana, manierele, mentalitatea, educatia si “last but not least”, renumitii zgarie-nori. Pe parcursul taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza.

Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei limbi straina. Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite locale, cum ar fi: Whirlyball/Bowling, Riverwalk &Gallery 37, River Kayak, Murals Street Art Tour, Chicago Sports Museum, Chicago Architecture Center, American Science & Surplus Store, Museum of African American History, Lincoln Park Zoo, Loyola University Museum of Art, Water Tower Place Mall, River Tour, Beach Day, Adventure Park, Milwaukee, Raging Waters etc.

Distractie, distractie, distractie! –“De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an. Te asteptam!


Descriere generala

Orasul

Chicago este cel mai mare oras din statul Illinois si al treilea oras ca marime din Statele Unite ale Americii, dupa New York si Los Angeles. Chicago este cunoscut ca fiind orasul unde a fost construit primul zgarie nori, "Home Insurance Building" devenind o metropola influenta a tarii.

Campusul universitar

Programul taberei se desfasoara in Campusul Lake Shore al Universitatii Loyola din Chicago, situat direct pe malul lacului Michigan, are vedere la plaja. 

Cazarea

Cazarea se face in campusul universitatii, iar studentii sunt cazati in camere duble dotate cu A/C, cu facilitati comune. 

Mesele

Programul taberei de limba engleza include toate mesele, in cantina studenteasca din campus. In timpul excursiilor, daca acestea se prelungesc, copiii primesc vouchere sau bani pentru masa (pranz sau cina).


Informatii utile:

Asternuturile si prosoapele schimbate se pot schimba (o data pe saptamana) de catre studenti. Tot studentii sunt responsabili de curatenia din camere. Daunele provocate trebuie platite de catre cei care le-au provocat. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student. 


Cursurile de limba Engleza

In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din aprox 8, max. studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire si o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare. De asemenea programul include saptamanal 2 workshop-uri culturale cu tematica Arts & Architecture.


Activitati

Programul zilnic de activitati incluse:

Tabara de limba engleza include un program activitati in timpul serii:  diverse sporturi, karaoke, jocuri, seri tematice etc.

Vizitele incluse:

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse:

- 10 vizite de o jumatate de zi; exemple: Whirlyball/Bowling, Riverwalk & Gallery 37, River Kayak, Murals Street Art Tour, Chicago Sports Museum, Chicago Architecture Center, American Science & Surplus Store, Museum of African American History, Lincoln Park Zoo, Loyola University Museum of Art, Water Tower Place Mall, River Tour, Beach Day etc.

- Doua excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Milwaukee, Adventure Park,  Raging Waters etc.

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

CUM SA EXPERIMENTEZI
VIATA DE STUDENT
IN SUA?

Mirunette
organizeaza inca din 2005
tabere de succes
in SUA!

Taberele de limba engleza in SUA se desfasoara in orase ca New York, Los Angeles si Miami si ofera tinerilor posibilitatea de a experimenta stilul de viata american si de a trai pentru doua saptamani asa numitul American Dream!

Cazarea se face in campusuri universitare de renume, insa exista cateva diferente fata de cele din Anglia: universitatile din SUA au campusuri mult mai mari, de obicei cu o sala de sport dotata cu terenuri de baschet, piste de alergare si sali de fitness, iar in aer liber exista terenuri de fotbal american. De asemenea, cantina este de obicei de tip “all-you-can-eat”.

Taberele de vara in SUA au un program care include mai putine activitati in campus, dar mai multe vizite si excursii, deoarece toate locatiile din SUA au foarte multe locuri interesante de vazut si fotografiat, dar si atractii turistice faimoase (Statue of Liberty, Times Square, Beverly Hills, Hollywood, Miami Beach sau Everglades) si parcuri de distractii (Universal Studios, Disney World, Six Flags sau Coney Island) care nu trebuie ratate!

Acreditari