Tabara de Vara Adolescenti 2023 - SUA - Iona College, New York

tabara de vara adolescenti 2023 sua iona college.png

Tara: America
Locatie: New York
Varsta: 11-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
03 august 2023 - 17 august 2023
3550$
Galerie foto

Prezentare tabara

New York City reprezinta simbolul “Visului American” si este orasul cel mai vizitat de catre turistii care vin pentru prima data in SUA. Empire State Building, Ground Zero, Central Park, Statue of Liberty, Brooklyn Bridge,  Broadway, Macy’s Department Store sau 5th Avenue sunt doar cateva dintre atractiile “orasului care nu doarme niciodata”.

Tabara de limba engleza are loc in campusul Iona College aflat in orasul New Rochelle, supranumit “cel mai frumos oras din Statul New York” si aflat imediat la nord de New York. Orasul este un punct de plecare foarte bun pentru vizitele in New York, dar si pentru excursia de 2 zile la Niagara Falls!

Vino in tabara internationala de limba engleza din New York Iona College si petrece 2 saptamani in stil tipic american!


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test online de evaluare a cunostintelor de limba engleza, pentru plasarea in grupe de studiu
· Informatii utile si tur de orientare la sosire
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15h de curs
· Materiale didactice disponibile pe durata cursului
· Certificat de absolvire la finalul cursurilor de limba engleza
· Cazare in campusul Iona College, in camere SGL sau DBL cu baie proprie (4 SGL sau 2 DBL cu acces direct la o baie)
· Pensiune completa (3 mese pe zi); pranz la pachet sau vouchere / carduri pentru masa in timpul excursiilor
· Program de activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: Disco, sporturi, Karaoke, Talent Show, Treasure Hunt etc.
· 1 excursie de doua zile**(o noapte la hotel) la Niagara Falls: vizita Niagara Falls by night, cina la Hard Rock Cafe, Boat Tour (Maid of the Mist), Woodbury Commons Outlet
· 6 excursii de o zi intreaga in New York; exemple de excursii: Statue of Liberty and Downtown NYC; Top of the Rock and Times Square; Central Park and the Metropolitan Museum of Art; Brooklyn Bridge, Soho, Chinatown, and Little Italy;  Columbus Circle, Fifth Ave., and the Museum of Modern Art (MoMA); Greenwich Village, the High Line, the Chelsea  District, & Netflix Film Festival in Bryant Park
· 2 excursii de jumatate de zi in New York: exemple: Coney Island Beach, Boardwalk & Baseball Game
· Intampinare si transfer aeroport New York - campus si retur
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 participanti

**in functie de conditiile locale (trafic, meteo, numar de participanti etc), excursiile pot suferi modificari


Date de desfasurare 2023:

3 August - 17 August* (2 saptamani)

*sosirea in Romania se face pe data de 18 August


Tarif:

3550 USD


Nota!

Avans (1200 USD) - se achita la inscriere
Restul de plata se achita pana la 30.05.2023
Termen confirmare grup - 15.01.2023

Atentie! Participantii care vor avea intre 18 si 20 ani impliniti la data plecarii in tabara vor putea participa, cu conditia respectarii aceluiasi regulament ca si participantii minori. In SUA, varsta majoratului este 21 ani.

Atentie! Participarea la taberele in SUA este in acest moment conditionata de vaccinarea cu schema completa de vaccinare impotriva Covid-19!


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – New York – Bucuresti, companie de linie
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Taxa de viza 160 USD (valoarea acesteia se stabileste de catre Ambasada SUA, iar taxa se achita direct in contul Ambasadei)
· Servicii de asistenta pentru completarea documentelor necesare obtinerii vizei de calatorie in SUA: 100 USD


Welcome

Vacanta educationala in SUA – Suna tentant? Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in SUA, unul dintre locurile unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele americane. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul american, locuind in resedinte si campus tipic american, experimentand gastronomia americana, manierele, mentalitatea, educatia si “last but not least”, renumitii zgarie-nori. Pe parcursul taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza.

Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei limbi straina. Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite locale, cum ar fi:Top of the Rock and the Rockefeller Plaza, Times Square (cina la Hard Rock Café); Lincoln Centre, Columbus Circle, Central Park, Strawberry Fields and  Metropolitan Museum; Greenwich Village & SoHo, Chelsea District and Midtown Manhattan: High Line, Chelsea Market, Penn Station, Madison Square Garden, Herald Square, HBO Film Festival in Bryant Park; Fifth Avenue, Museum of Modern Art (MoMa); Statue of Liberty and Ellis Island, a walking tour of Downtown New York: Battery Park, Wall Street, 9/11 Memorial, World Trade Centre Oculus; Brooklyn Bridge, Chinatown & Little Italy; Coney Island Beach, Boardwalk & Baseball Game etc. Vei vedea de asemenea cascada Niagara!

Distractie, distractie, distractie! – “De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an. Te asteptam!


Descriere generala

Orasul

Unul din cele mai vizitate orase din lume, New York (sau “The City that Never Sleeps”) este gazda a doua dintre cele mai faimoase obiective turistice ale lumii: Empire State Building si Statuia Libertatii, adevarate simboluri ale orasului si ale celebrului “American Dream”. Orasul este impartit in 5 mari cartiere: Manhattan, Brooklyn, Queens, Bronx si Staten Island, acestea fiind conectate printr-o retea foarte mare de linii de metrou, precum si de transportul de suprafata.

Campusul universitar

Tabara de vara de limba engleza se desfasoara in campusul colegiului Iona, situat in zona Rochelle Park, o suburbie a New York-ului, cu acces rapid spre Midtown Manhattan (aprox 30 minute).

Cazarea

Cazarea se face in campusul universitatii, iar studentii sunt cazati in camere single sau duble cu baie proprie (4 camere SGL sau 2 camere DBL cu acces direct la o baie privata). In timpul vizitei la Niagara Falls (o noapte), cazarea va fi la hotel in camere cu 4 locuri (2 paturi queen size).

Mesele

Programul taberei de limba engleza include toate mesele, in cantina studenteasca din campus. In timpul excursiilor, pranz la pachet sau vouchere / carduri pentru masa in timpul excursiilor de o zi intreaga; programul include si 1 cina in oras, la Hard Rock Cafe. In timpul excursiei cu cazare overnight la hotel (Niagara Falls), masa nu este inclusa.


Informatii utile:

In campus sunt disponibile masini de spalat si uscatoare pe care studentii le pot folosi contra cost (aprox 5 USD/ spalare & uscare). Asternuturile si prosoapele schimbate se pot schimba (o data pe saptamana) de catre studenti. Tot studentii sunt responsabili de curatenia din camere. Daunele provocate trebuie platite de catre cei care le-au provocat. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student. 


Cursurile de limba Engleza

In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire ce include o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.


Activitati

Programul zilnic de activitati incluse:

Tabara de limba engleza include un program activitati in timpul serii: diverse sporturi, karaoke, jocuri, seri tematice etc.

Excursiile incluse:

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse:

· 1 excursie de doua zile (o noapte, cazare la hotel) la Niagara Falls*: vizita Niagara Falls by night, cina la Hard Rock Cafe, Boat Tour (Maid of the Mist), Woodbury Commons Outlet
· 6 excursii de o zi intreaga in New York; exemple: Top of the Rock and the Rockefeller Plaza, Times Square (cina la Hard Rock Café); Columbus Circle, Central Park, Strawberry Fields and  Metropolitan Museum; Greenwich Village & SoHo, Chelsea District and Midtown Manhattan: High Line, Chelsea Market, Penn Station, Madison Square Garden, Herald Square, Netflix Film Festival in Bryant Park; Fifth Avenue, Museum of Modern Art (MoMa); Statue of Liberty and Ellis Island, a walking tour of Downtown New York: Battery Park, Wall Street, 9/11 Memorial, World Trade Centre Oculus; Brooklyn Bridge, Chinatown & Little Italy
· 2 excursii de jumatate de zi in New York; exemple de vizite: Coney Island Beach, Boardwalk & Baseball Game

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare, luand in calcul si conditiile de trafic, meteo si numarul de participanti.

CUM SA EXPERIMENTEZI
VIATA DE STUDENT
IN SUA?

Vei avea parte de o experienta de neuitat!

 

Taberele de limba engleza in SUA se desfasoara in state ca New YorkCalifornia si Florida si ofera tinerilor posibilitatea de a experimenta stilul de viata american si de a trai pentru doua saptamani asa numitul American Dream!

Cazarea se face in campusuri universitare de renume, insa exista cateva diferente fata de cele din Anglia: universitatile din SUA au campusuri mult mai mari, de obicei cu o sala de sport dotata cu terenuri de baschet, piste de alergare si sali de fitness, iar in aer liber exista terenuri de fotbal american. De asemenea, cantina este de obicei de tip “all-you-can-eat”.

Taberele de vara in SUA au un program care include mai putine activitati in campus, dar mai multe vizite si excursii in statul respectiv sau in statele din vecinatate care nu trebuie ratate! Studentii pot vizita si fotografia atractii turistice faimoase (Statuia Libertatii, Times Square, Beverly Hills, Hollywood, Santa Barbara, Malibu, Miami Beach sau NASA-Kennedy Space Center) si/sau parcuri nationale sau de distractii (Cascada Niagara, Marele Canion, Parcul Everglades, Universal Studios, Disney World, Six Flags sau Coney Island)!

Acreditari