Tabara de Vara California State University 2023 (26 iulie – 9 august)

Tabara de Vara California State University (12-26 iulie) - Los Angeles, SUATabara de Vara California State University (12-26 iulie) - Los Angeles, SUA

Tineriii au legat prietenii pe viata in taramul Californian!

Tineriii participanti in tabara de vara California State University 2023 s-au bucurat de experienta americana traita la ea acasa.

Jurnalul de calatorie – Tabara de Vara California State University 2023

Luni, copiii au participat la cursurile de limba engleza, dupa care ne-am bucurat cu totii de masa de pranz. Impreuna cu grupul nostru am fost la shopping, unde copiii s-au rasfatat timp de 4 ore in care si-au cumparat lucrurile de care au nevoie. Dupa experienta din magazinele americane ne-am relaxat povestind, intamplarile petrecute sau jucand baschet in campus.

Marti, ne-am trezit plini de energie ca sa exploram California Science Center, un loc special in care stiinta intalneste realitatea. Copiii au interactionat cu exponatele din muzeu si au facut poze cu nava spatiala Endeavour, ultima naveta construita de NASA.

Ziua de Miercuri a fost cea mai asteptata zi deoarece urma sa intram in lumea filmului de pe platourile Universal Studios din Hollywood. Acolo am avut oportunitatea sa vedem cum s-au filmat celebrele filme Fast&Furious, Jaws, Jurrasic Park, sau show-ul the Voice. La castelul lui Harry Potter si super Nintendo World, tineriii au vazut lumea din spatele productiei impresionante pe care Universal Studios o creeaza. Turul s-a incheiat cu vizita pe platourile filmelor Despicable Me, Kung Fu Panda, The Simpsons, si Jurrasic Park!

Pentru a vizualiza fotografiile din Tabara de Vara California State University 2023 acceseaza Google Photos sau Facebook

Tabara de Vara California State University 2023 (26 iulie – 9 august) – Los Angeles, SUA
Tabara de Vara California State University 2023 (26 iulie – 9 august) – Los Angeles, SUA

Joi, tineriii au fost la cursuri toata ziua si apoi a urmat petrecerea de absolvire, unde fiecare si-a primit diploma care atesta nivelul bun al limbii engleze. Vineri dupa ce au avut dimineata libera, am plecat spre celebrele plaje Venice Beach si Santa Monica, unde am putut simti „vibe-ul” specific plajelor americane pe care l-am admirat adesea in filme sau jocurile video.

Sambata, am pornit dis de dimineata spre Las Vegas si la amiaza, cand am ajuns la destinatie, am simtit din plin canicula din desert, temperatura fiind in jur de 43 de grade. Desi caldura era coplesitoare, am reusit sa ne bucuram de celebrul bulevard Las Vegas Strip, de faimoasele hoteluri si cazinouri precum Caesar’s Palace, Bellagio, the Mirage, etc; am reusit sa facem si putin shopping, desigur! Seara s-a incheiat cu spectacolele de lumini si muzica ale fantanii hotelului Bellagio.

Duminica, am plecat dis de dimineata spre una dintre cele mai importante atractii turistice din programul taberei noastre: Grand Canyon. Am fost cu totii impresionati si fascinati de maretia privelistilor pe care acest loc il ofera turistilor! Am incheiat ziua inapoi in Vegas, la cumparaturi si din nou pe Las Vegas Strip pentru cina si pentru a ne lua la revedere de la orasul care nu doarme niciodata.

Cu drag,

Alexandra M. – group leader tabara de vara California State University 2023

Va invitam sa va bucurati de fotografiile din Tabara de Vara California State University 2023 (26 iulie – 3 august) in albumele: