Tabara de grup limba Engleza - Bromsgrove School - scoala IB de top - Birmingham, Anglia

tabara de grup limba engleza bromsgrove school top ib school birmingham anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Bromsgrove School
Varsta: 8-12;13-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iul - 11 Aug 2020
£-

Prezentare tabara Anglia - Bromsgrove School

Experimenteaza stilul de viata britanic autentic, distreaza-te si leaga frumoase prietenii, in timp ce studiezi limba engleza alaturi de elevi din peste 40 de tari, in tabara de limba engleza de la Bromsgrove School!

Infiintata in anul 1553, scoala Bromsgrove este una dintre cele mai vechi scoli din Anglia si se claseaza in top 10 cele mai bune “boarding schools” mixte din Marea Britanie, conform rezultatelor academice! 

Este localizata in comitatul Worcestershire, in orasul Bromsgrove, in apropiere de Birmingham – al 2-lea oras din Anglia ca marime, dupa Londra. Scoala Bromsgrove detine un campus impresionant de peste 100 acri, avand terenuri de fotbal, tenis, netball, squash, sala de sport pentru basketball si badminton, studio de dans, piscina interioara, sala de fitness moderna, biblioteca cu sali de lectura, cafenea, sali de cinema, capela si sali de computere.

 Programul taberei de vara include 4 excursii de o zi in orase faimoase, precum Londra, Oxford sau Stratford, care te vor fermeca prin arhitectura inconfundabila, obiectivele simbolice si diversitatea centrelor comerciale care asteapta sa fie explorate.
Alatura-te noua in tabara de vara la Bromsgrove School si cu siguranta te vei distra din plin. Cheerio!


Informatii utile:

Mesaje & imagini din taberele de vara 2019


Program de vara tabara limba engleza Anglia - Bromsgrove School:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale (cca 14 elevi); cursurile pot fi dimineata dimineata sau dupa-amiaza; participantii sunt impartiti pe doua grupe de varsta: 8-12 ani (Kids) si 13-17 ani (Teens)
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Certificat absolvire curs acreditat British Council ce  include un scurt raport de evaluare
· Cazare in campusul scolii in camere standard cu mai multe paturi, baie proprie sau comuna (tip boarding)
· Pensiune completa (3 mese/ zi) in cantina scolii, gustari in timpul zilei; pranz la pachet in timpul excursiilor
· Program de activitati dupa-amiaza / dimineata; exemple de activitati: art & design, cooking, baschet, fotbal, dans, dodgeball, badminton, inot, science, tenis, volei, drama etc
· 2 activitati comune cu elevi britanici (Kids)
· Program de activitati seara; exemple de activitati: talent show, DVD nights, disco, jocuri de echipa, sport, Bowling etc
· 4 excursii de o zi (exemplu: Oxford, Londra, Drayton Manor Theme Park, Warwick Castle & Stratford-upon-Avon)
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
· Cabinet medical disponibil in campus, cu program fix
· Sansa de a experimenta cultura britanica intr-un mediu international
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje, anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Londra Heathrow
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 copii


Date de desfasurare tabara Anglia - Bromsgrove School 2020:

28 Iulie - 11 August (2 saptamani)


Tarif: -

Optional:

· Excursii de jumatate de zi pentru shopping la Birmingham, Worcester, Stratford (excursiile se pot rezerva / organiza local, in functie de disponibilitate si cerere)


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti


Descriere generala tabara Anglia - Bromsgrove School

Scoala

Facilitatile scolii includ: sali de clasa luminoase si spatioase, clubul elevilor, teatru, studio de artizanat, internet café, camere comune, o sala de gimnastica, studio de dans, terenuri de tenis, terenuri de sport si piscina acoperita incalzita de 25 m.

Cazarea

Cazarea este organizata in campus, in 10 resedinte (boarding houses) dispuse in jurul cladirii principale a scolii, cu camere single, duble, triple sau cu 4 paturi, bai comune si dusuri la fiecare etaj, fetele si baietii locuind pe etaje separate. Fiecare cladire detine bucatarie comuna, camera comuna unde elevii pot socializa in pauze, dar si un telefon cu cartela. Scoala ofera serviciu de spalatorie pentru lenjerie de 3 ori pe saptamana.

Masa

Micul dejun, pranzul si cina se iau in cantina scolii, cu regim de servire proprie. In timpul excursiilor de o zi intreaga, pranzul este la pachet si contine: un sandwich, un fruct, apa, chipsuri si desert. Orele de masa sunt in general: 07:45 - 08:30 (mic-dejun), 12:30-14:00 (pranz) si 18:30-19:30 (cina).

Personal si supraveghere

Siguranta elevului este esentiala, oferindu-se un mediu in deplina siguranta. Personalul este dedicat, calificat, experimentat. Un membru al staff-ului este distribuit la 10 copii, concentrandu-si astfel atentia asupra nevoilor individuale ale fiecaruia.  Membrii scolii Bromsgrove supravegheaza elevii 24 ore din 24, indiferent ca elevii sunt in camere, la activitati sau relaxandu-se in timpul liber.


Cursurile de limba engleza

Lectiile la Bromsgrove School sunt stimulante si variate, centrul este renumit pentru cursurile academice sustinute pentru elevii internationali care doresc sa isi continue educatia in liceul britanic. Elevii de varsta 8-12 ani participa saptamanal la 12 lectii, dupa-amiaza, iar elevii de 13-17 ani participa la 15 ore de engleza saptamanal, dimineata, cu profesori calificati si creativi. Elevii sunt testati la sosire si apoi repartizati in clase multi-nationale, in functie de nivel. Numarul maxim in grupa nu depaseste 14 elevi. Cand inveti o limba straina, este important sa o folosesti intr-un context real pentru a reusi sa-ti exprimi interesele si experientele. Saptamanal elevii au project work pe diverse teme, pentru a-si exersa limba engleza, a lucra in echipa si a socializa, precum si pregatire/detalii pentru excursiile de o zi intreaga, dupa care primesc chestionare referitoare la vizitele efectuate.


Activitati si excursii tabara Anglia - Bromsgrove School

Activitati

Dimineata sau dupa-amiaza Grupa de varsta 8-12 ani participa la activitati dimineata, de la ora 9.00 pana la ora 12.30. Sportul si activitatile reprezinta o parte importanta a zilei, unde elevii nu numai ca vor continua sa exerseze limba engleza, dar vor lua parte si la o varietate de activitati amuzante si incitante, uzand de facilitatile minunate ale scolii. Exemple de activitati dimineata (8-12 ani): fotbal, tenis, volei, Arts&Crafts, Cyber Cafe, inot, turnee de sport, sporturi in echipa, Scavanger Hunt etc. In timpul activitatilor de dimineata (pentru grupa 8-12 ani), la unele activitati participa si elevi britanici, existand astfel posibilitatea de la interactiona cu acestia! Grupa de varsta 13-17 ani participa la activitati dupa-amiaza, intre orele 14.00 si 16.45 Exemple de activitati dupa-amiaza (13-17 ani): fotbal, volei, inot, baschet, tenis, dodgeball, tenis de masa, Arts&Crafts, aerobic etc.

Seara (20:00 – 21.30) Activitatile de seara ofera elevilor ocazia de a se relaxa dupa o zi lunga si de a se cunoaste intre ei, intr-un mediu lejer, multi-national. In majoritatea serilor, toata scoala participa la aceeasi activitate. Exemple de activitati seara: disco tematica, karaoke, seara internationala, Talent Show, barbecue, DVD night, turneu international de volei, turneu international de tenis, turneu de fotbal.

Excursii

Toti elevii vor participa la 4 excursii de o zi intreaga pe durata taberei, avand timp sa experimenteze totul, de la cultura pana la distractie. Mai jos sunt cateva exemple de excursii, dintre care se vor alege cele 4 intr-o perioada de 2 saptamani:

Londra – o vizita in capitala nu poate lipsi din itinerariu. Elevii vor avea timp sa vada obiectivele turistice principale: Buckingham Palace, The Houses of Parliament, Covent Garden si Trafalgar Square, Big Ben si Westminster Abbey, sa mearga la shopping pe arterele principale renumite.

Oxford - Explorati unul din cele mai istorie orase din UK, faimos pentru universitatile sale de top, locul unde Lewis Caroll a creat Alice in tara Minunilor sau unde Harry Potter a fost  filmat. Nu veti pierde ocazia de a experimenta “puntingul britanic”, o plimbare cu barca mai putin obisnuita. Nu va lipsi turul pietonal in centrul orasului si timpul liber pentru shopping.

Bath - Frumosul si compactul oras Bath este localizat pe valea Avon. Bath este numit dupa baile romane, devenind si statiune, care se afla in inima orasului, langa abatia medievala. Desi mic, orasul este plinde viata si de cultura, muzicieni ambulanti, magazine renumite, muzee si restaurante, parcuri frumoase si ofera posibilitati pentru punting de-a lungul raului.

Stratford & Warwick Castle - Se vor vizita atat Casa Memoriala a lui William Shakespeare din Stratford-upon-Avon, cat si Castelul Warwick, unul din cele mai impresionante din zona centrala a Angliei.

Drayton Manor Theme Park - Unul din cele mai iubite parcuri de distractii din Anglia, ce include si o gradina zoologica, precum si celebrele ride-uri "The Shockwave" si "Apocalypse".

Nota! Excursiile si activitatile mentionate sunt doar exemple, programul exact si final urmand a se stabili inainte de plecare, in functie de numarul de participanti, conditiile meteo etc.

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 8 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 16 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari