Tabara de Vara Copii 2024 - Anglia - Bloxham School Oxfordshire

tabara de grup limba engleza bloxham school scoala de elita din marea britanie londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxfordshire
Varsta: 9-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
02 iulie 2024 - 15 iulie 2024 (Suplimentare la cerere)
30 iulie 2024 - 12 august 2024 (Locuri epuizate)
£2600

Prezentare tabara Oxfordshire - Bloxham School

Bloxham School gazduieste o scoala de vara pentru copii internationali cu varstele intre 10 si 17 ani. Scoala a fost fondata in 1860, fiind localizata langa Banbury, in Oxfordshire, la doar 24 km de faimosul Oxford. Locatia in cauza numara o serie de obiective turistice, printre care si Castelul Broughton, un conac fortificat medieval, dar si Muzeul Bloxham Village care arata viata britanicilor de odinioara.

Scoala detine facilitati sportive excelente: piscina incalzita, sala de sport, opt terenuri de tenis, terenuri de fotbal si spatii verzi extinse. De asemenea, scoala pune la dispozitia elevilor si o sala de teatru, sala de disco, sali comune de socializare si o cafenea moderna.

Tabara de vara de la Bloxham School este alegerea ideala pentru elevii care doresc sa experimenteze pe deplin sistemul de invatamant britanic! 

Iata ce spune directorul Bloxham School despre ethos-ul scolii academice: click aici pentru video.

Inscrie-te intr-o tabara internationala in Anglia in cadrul unei scoli de vara de limba engleza de elita!   


Jurnalele taberelor anterioare:

Imagini & mesaje din tabara de vara 2023 I
Imagini & mesaje din tabara de vara 2023 II


Program de vara tabara limba engleza Bloxham School:

· Informatii utile si tur de orientare la sosire 
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 ore de cursuri acreditate British Council, in clase de maxim 16 studenti
· Cursurile sunt impartite in 90 min de General English, 50 min British Culture si 50 min Project Lesson in fiecare zi de curs
· Materiale de studiu disponibile pe durata cursurilor
· Certificat de absolvire si scurt raport de evaluare
· Cazare moderna, in camere standard tip boarding, cu unul, doua sau mai multe paturi (maxim 8) si bai comune; internet wi-fi disponibil in campus
· Trei mese pe zi in cantina scolii; pranz la pachet in timpul excursiilor
· Activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: jocuri de echipa, fotbal, tenis, baschet, inot, arts & crafts; disco tematice, turnee sportive, Talent Show etc.
· Trei excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Londra (Walking Tour, British Museum & Covent Garden), Birmingham (Walking Tour & Science Museum), Oxford (Walking Tour, punting & shopping)
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer de la/la aeroport Londra Heathrow
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba  engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2024:    

2 Iulie - 15 Iulie
30 Iulie - 12 August (rezervat)

Durata: 2 saptamani


Tarif:

2600 GBP


Nota!

Avans 1200 GBP se achita la inscriere 
Termen plata integrala - 15.05.2024 sau 30.05.2024
Termen intrunire grup minim - 15.02.2024


Optional:

· Pregatire examen Cambridge PET (10-13 ani) sau FCE (14-17 ani), 8 lectii (6 ore) in grup de maxim 8, nivel minim B1/B2, tarif 300 GBP
· Curs Academic English (14-17 ani), 8 lectii (6 ore) in grup de maxim 16, nivel minim B2/C1, tarif 300 GBP
· Tenis (6 ore) in varianta mini-grup (tarif 200 GBP), 1:2 (tarif 300 GBP) sau 1:1 (tarif 400 GBP)
· Excursie la Harry Potter Studios - tarif aprox. 100 GBP / pers
· Excursie de o zi intreaga la Windsor Castle / Londra / Drayton Manor - tarife la cerere (70-120 GBP / pers)

Nota! Excursiile si activitatile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare


Descriere generala tabara Bloxham School

Oras si campus

Bloxham School este o scoala boarding independenta infiintata in 1890, situata in Bloxham, Oxfordshire, in vecinatatea zonei Cotswolds - Area of Outstanding Natural Beauty. Scoala are o pozitionare excelenta fata de principalele atractii turistice si este situata la o distanta de doar 22 de mile de Oxford, 40 de mile de Birmingham si 65 de mile de Londra.

Scoala detine un campus impresionant de 60 de acri, cu facilitati exceptionale pentru sport, teatru, arta si relaxare. Toate spatiile de cazare se afla la 5 minute distanta de majoritatea faclilitatilor din campus.

Cazare

La Bloxham School, cazarea este oferita in cladiri separate pentru fete si baieti, existand un mix de camere cu 1, 2, 3 sau mai multe paturi (maxim 8 - stil dormitory). Fiecare cladire de cazare detine sala comuna si bucatarie, unde copiii se pot aduna pentru snack-ul de seara sau pentru socializare in timpul liber.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina scolii. Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale (cel putin o varianta vegetariana, salad bar, pasta bar, fructe si desert). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.

Personal si supraveghere

Staff-ul scolii este in permanenta disponibil pe parcursul taberei. Campusul ofera siguranta deplina, cu 24/24h supraveghere, raport de 1:10 si asistenta in caz de urgenta.


Cursurile de limba engleza

Lectiile la Bloxham School sunt stimulante si variate, centrul este renumit pentru cursurile academice sustinute pentru elevii internationali. Elevii participa la 30 ore (27 lectii) de engleza, acreditate de British Council, cu profesori calificati si creativi. Manualele si materialele de curs sunt concepute pentru vorbitori non-nativi. Elevii sunt testati la sosire si apoi repartizati in clase multinationale, in functie de nivel. Numarul maxim in grupa nu depaseste 16 elevi. Elevii vor avea de pregatit un proiect de grup, asistati de membrii staffului.

Printre cursuri optionale regasiti Cambridge Exam Preparation (PET si FCE) sau Academic English.


Program de activitati

Dimineata sau dupa-amiaza Sportul si activitatile reprezinta o parte importanta a zilei, unde elevii nu numai ca vor continua sa exerseze limba engleza, dar vor lua parte si la o varietate de activitati amuzante si incitante, profitand de facilitatile minunate ale scolii.

Seara (20.00 – 22.00) Activitatile de seara ofera elevilor ocazia de a se relaxa dupa o zi lunga si de a se cunoaste intre ei, intr-un mediu lejer, multinational. In majoritatea serilor, toata scoala participa la aceeasi activitate.

Exemple de activitati*: Disco, Board Games, Tennis, Swimming, Karaoke, Drama, Quiz Games, Talent Show, etc.


Excursii incluse**

Toti elevii vor participa pe parcursul celor 2 saptamani de tabara la 3 excursii de o zi intreaga (exemple: Londra, Oxford, Birmingham)


Excursii si activitati optionale

Programul standard de activitati de dupa-amiaza poate fi inlocuit cu urmatoarele cursuri sau activitati optionale***:

· Pregatire examen Cambridge PET (10-13 ani) sau FCE (14-17 ani), 8 lectii (6 ore) in grup de maxim 8, nivel minim B1/B2, tarif 300 GBP
· Curs Academic English (14-17 ani), 8 lectii (6 ore) in grup de maxim 16, nivel minim B2/C1, tarif 300 GBP
· Tenis (6 ore) in varianta mini-grup (tarif 200 GBP) 1:2 (tarif 300 GBP) sau individual (tarif 400 GBP)

Excursii optionale***:

· Excursie la Harry Potter Studios - tarif aprox. 100 GBP / pers
· Excursie de o zi intreaga la Windsor Castle / Londra / Drayton Manor - tarife la cerere (70-120 GBP / pers)


*Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate
**Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare
***Excursiile si activitatile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 8 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 16 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari