Tabara de Vara Copii 2024 - Anglia - Bishop's Stortford College Hertfordshire

tabara de vara copii 2023 anglia bishops stortford college hertfordshire.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra-Nord
Varsta: 8-12;13-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
06 august 2024 - 20 august 2024
£2650

Prezentare tabara Anglia Bishop's Stortford College

Colegiul Bishop's Stortford se afla in orasul cu acelasi nume, situat langa aeroportul Stansted si la jumatatea distantei dintre Londra si Cambridge. Printre facilitatile colegiului se numara terenuri de sport (fotbal, tenis, hockey), sala de sport, piscina interioara incalzita, studio de dans, sala de spectacole (teatru), Art & Design Centre sau Student Cafe.

Tabara de vara la Bishop's Stortford College este un prim pas perfect pentru elevii care isi doresc sa experimenteze viata de elev in Anglia, intr-o scoala prestigioasa din toate punctele de vedere! Inscrie-te acum la scoala de vara si beneficiaza de facilitatile unice oferite de colegiu si de locatia perfecta pentru a explora Londra si Cambridge!


Jurnalele taberelor anterioare:

Imagini & mesaje din tabara de vara 2023


Program de vara tabara limba engleza Anglia - Bishop's Stortford College:

· Informatii utile si tur de orientare la sosirea in tabara
· Test initial de verificare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 lectii (15h) in grupe internationale de 10-16 copii
· Acces la materiale de studiu pe durata cursurilor
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final
· Cazare in campusul colegiului, in camere standard cu 1-4 paturi; baie in camera (en-suite); wi-fi disponibil in campus
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina colegiului; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi
· Pentru grupa Kids (8-12 ani): arts and crafts, sporturi, activitati comune (Team Games) cu elevi locali britanici
· Pentru grupa Teens (13-17 ani): program de activitati dupa-amiaza standard (Multi-Activity): Sporturi (basketball, volleyball, badminton, swimming, rounders, touch rugby, cricket), activitati artistice si creative (dance, film-making, arts & crafts) sau program special (Academy), la alegere intre: Intensive English, Fotbal, Tenis, Creative Arts sau Performing Arts.
· Program de activitati seara (exemple: Karaoke, Scavenger Hunt, jocuri si muzica, Talent Show, dans, turnee sportive, Disco, Quiz Night, Film etc.)
· Doua excursii de o jumatate de zi: exemple de excursii: Cambridge (Sightseeing Bus Tour), Cambridge (Walking Tour & Punting on the River Cam) etc.
· Doua excursii de o zi intreaga: exemple de excursii: Londra (Buckingham Palace, Whitehall & Westminster Walking Tour, British Museum & Shopping), Canterbury (Historic Canterbury River Tour, Cathedral Visit, Walking Tour, Shopping) etc.
· Sansa de a experimenta cultura britanica intr-un mediu international
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer de la / la aeroport Londra Heathrow  
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 copii


Date de desfasurare 2024:    

6 August - 20 August 


Tarif:

2650 GBP 


Nota!

Avans 1200 GBP se achita la inscriere 
Termen plata integrala - 30.05.2024
Termen intrunire grup minim - 15.02.2024


Optional:

· Exclusie la Harry Potter Studios - tarif aprox. 100 GBP / pers
· *Pentru grupa Teens (13-17 ani) sunt posibile urmatoarele programe optionale (Academy) care inlocuiesc programul standard (Multi-Activity) de activitati de dupa-amiaza: Intensive English /  Tennis / Football / Creative Arts / Performing Arts ; se poate opta pentru unul din aceste programe fara cost suplimentar. Sesiunile de Academy vor avea loc in 3 dupa-amieze pe saptamana, in intervalul 13:45-15:45, inlocuind activitatile din programul Multi-Activity

Nota! Programele si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare


Descriere generala

Oras si campus

Bishop's Stortford este un oras tipic englezesc aflat la jumatatea distantei intre Londra si Cambridge, pe ruta autostrazii M11 care leaga cele 2 orase. Are o populatie de aprox. 41000 locuitori si este cel mai apropiat oras de aeroportul Stansted. In zona centrala, strazile comerciale sunt South Street, Potter Street, North Street si Hockerill Street, si exista si un centru comercial numit Jackson Square. 

Colegiul a fost fondat in 1868, construindu-si rapid o buna reputatie in ceea ce priveste departamentul de sport. A fost de asemenea unul din primele colegii care si-a construit o piscina interioara incalzita. De-a lungul secolului XX, colegiul si-a dezvoltat reputatia educationala la cele mai inalte standarde, iar in prezent gazduieste aprox. 1200 elevi de toate varstele (4-18 ani), din care 220 locuiesc in cadrul acestuia (in boarding houses). 

Facilitatile colegiului

In campus sunt puse la dispozitia elevilor si a participantilor la programul de vara: terenuri sportive extinse, 2 terenuri artificiale, iluminate (pentru fotbal, hockey si tenis), o sala de sport, o piscina interioara incalzita, un studio de dans, o sala de spectacole (teatru) si un centru de "Art & Design". Exista o cafenea de unde copiii isi pot cumpara racoritoare in pauze, iar internet wi-fi este disponibil in campus, cat si in cladirile-resedinta.

Cazarea

Cazarea este organizata in campus, in 5 resedinte separate cu configuratii diferite. Fiecare resedinta are o capacitate intre 30 si 50 de elevi, care pot fi grupati in camere cu 1, 2 sau 4 paturi si bai private. Exista si o resedinta potrivita pentru copiii mai mici (8-12 ani), unde camerele sunt mari, cu 5-10 paturi si cu bai comune. Fiecare resedinta detine bucatarie comuna, camera comuna unde elevii pot socializa in pauze sau seara (TV, DVD, board games etc). Sunt puse la dispozitia elevilor asternuturi de pat si prosoape, acestea sunt schimbate saptamanal.

Masa

Micul dejun, pranzul si cina se iau in cantina scolii, cu regim de servire proprie. Mic-dejunul consta intr-o selectie de produse reci, dar si gatite, iar pranzul si cina constau in: supa, pasta-bar, un fel principal, legume, salad-bar, desert si fructe proaspete. In timpul excursiilor de o zi intreaga, pranzul este la pachet. 

Personal si supraveghere

Siguranta elevului este esentiala, oferindu-se un mediu cat se poate de sigur. Personalul este dedicat si instruit pentru prim-ajutor, iar managerii taberei sunt calificati si experimentati. In caz de probleme medicale, exista o asistenta medicala disponibila (on call), iar cel mai apropiat spital se afla la 10 minute de mers cu masina de colegiu.


Cursurile de limba engleza

Lectiile de limba engleza sunt stimulante si variate. Elevii participa la 15 ore de engleza saptamanal, dimineata (interval 9:00-12:40), cu profesori calificati si creativi. Elevii sunt testati la sosire si apoi repartizati in clase multinationale, in functie de nivel. Numarul maxim in grupa nu depaseste 16 elevi. Cand inveti o limba straina, este important sa o folosesti intr-un context real pentru a reusi sa-ti exprimi interesele si experientele. Saptamanal elevii au project work-uri pe diverse teme, pentru a-si exersa limba engleza, a lucra in echipa si a socializa, precum si pregatire/detalii pentru excursiile de o zi intreaga, dupa care primesc chestionare referitoare la vizitele efectuate.

Progresul elevilor este atent monitorizat, iar la plecare toti primesc certificat de absolvire si raport de evaluare.

Program de activitati 

Grupa de varsta Kids (8-12 ani) participa la activitati dupa-amiaza (interval 13.45 – 17.30). Sportul si activitatile reprezinta o parte importanta a zilei, unde elevii nu numai ca vor continua sa exerseze limba engleza, dar vor lua parte si la o varietate de activitati amuzante si incitante, profitand de facilitatile minunate ale scolii. Exemple de activitati: language practice, arts and crafts, sporturi, walking tours of Bishop’s Stortford, activitati comune (Team Games) cu elevi locali britanici.

Grupa de varsta Teens (13-17 ani) participa la activitati dupa-amiaza (interval 13.45 – 17.30). Exemple de activitati dupa-amiaza grupa de varsta 13-17 ani (Multi-Activity): Sporturi (basketball, volleyball, badminton, swimming, rounders, touch rugby, cricket), activitati artistice si creative (dance, film-making, arts & crafts). Elevii din grupa Teens pot opta fara cost suplimentar pentru urmatoarele programe optionale (Academy) care inlocuiesc programul standard (Multi-Activity) de activitati de dupa-amiaza: Intensive English /  Tennis / Football / Creative Arts / Performing Arts. Sesiunile de Academy vor avea loc in 3 dupa-amieze pe saptamana, in intervalul 13:45-15:45.

Seara (19.45 – 22.00) Activitatile de seara ofera elevilor ocazia de a se relaxa dupa o zi lunga si de a se cunoaste intre ei, intr-un mediu lejer, multinational. In majoritatea serilor, toata scoala participa la aceeasi activitate. Exemple de activitati: Karaoke, Scavenger Hunt, jocuri si muzica, Talent Show, dans, turnee sportive, Disco, Quiz Night, Film.


Excursii incluse

Toti elevii vor participa la 2 excursii de o zi intreaga si 2 excursii de jumatate de zi pe durata taberei, avand timp sa experimenteze totul, de la cultura pana la distractie. Exemple de excursii:

· Doua excursii de o jumatate de zi: Cambridge (Sightseeing Bus Tour), Cambridge (Walking Tour & Punting on the River Cam) etc.
· Doua excursii de o zi intreaga: Londra (Buckingham Palace, Whitehall & Westminster Walking Tour, British Museum & Shopping), Canterbury (Historic Canterbury River Tour, Cathedral Visit, Walking Tour, Shopping) etc.

Excursii optionale***

· Exclusie la Harry Potter Studios - tarif aprox. 100 GBP / pers

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate
***Excursiile si activitatile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 8 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 16 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari