Plan de Dezvoltare Personala

Planul de Dezvoltare Personala Mirunette


Importanta dezvoltarii personale

Dezvoltarea personala este un proces esential ciclic, a carui impact poate fi simtit pe toate planurile vietii. Ne dorim sa ai parte de sustinerea corespunzatoare in procesul de dezvoltare personala, astfel, specialistii Mirunette iti pun la dispozitie instrumente si resurse prin care vei reusi sa ajungi la autocunoastere. Vei reusi sa recunosti oportunitatile care ti se vor oferi in viitor, indatoririle, obstacolele dar si consecintele tuturor alegerilor tale. Suna putin intimidant? Este intr-adevar un proces complex si e normal sa te simti asa. Tocmai din acest motiv ne dorim sa te ajutam pe parcursul acestei calatorii pentru a ajunge sa ai un control asupra viitorului tau, dar si o viziune mai pertinenta si actuala asupra lumii in care evoluezi.


De ce propunem un plan de dezvoltare personala?

Este foarte important sa fii inclus din timp in cadre noi si stimulante, astfel vei putea experimenta concepte si idei, vei descoperi existenta unor conexiuni mai largi si modalitati eficiente de solutionare a problemelor. Procesul pe care il propunem este direct conectat cu cel la care sunt supusi aplicantii la universitatile de top in strainatate, intrucat procesul de aplicare necesita pregatire aditionala si studiu ce te va aduce mai aproape de dezvoltare intelectuala si personala.


Ce include planul de dezvoltare personala?
 • Sesiune introductiva cu elevul si familia acestuia pentru a stabili puncte cheie de dezvoltare (aspiratii, planuri de viitor, orientare vocationala, optiuni de studiu).
 • Test orientare vocationala (durata testului este de 110 min).
 • 1 sesiune consiliere vocationala in care specialistii Mirunette vor interpreta impreuna cu elevul rezultatele testului vocational. 
 • 1 sesiune analiza domenii de interes si posibile variante de universitati in Romania sau in strainatate.
 • 1 sesiune dedicata conceperii unui plan de actiune pentru dezvoltare abilitati si cunostiinte in functie de domeniul de interes.
 • 1 sedinta de asistenta in conceperea unui eseu personal si a unei scrisori de recomandare de succes. 
 • 1 simulare de interviu de admitere la universitate.
 • Monitorizare, resurse si suport pe tot parcursul procesului.

*Sesunile se pot desfasura atat face-to-face cat si online via Skype, Zoom, etc. 


Varsta?

Acest plan de dezvoltare personala se adreseaza celor cu varste cuprinse intre 12 si 17 ani.


Ce avantaje aduce acest plan?
 • Familiarizarea cu sistemele moderne de educatie care ofera o abordare axata pe studiu individual, dezvoltarea gandirii analitice si a abilitatilor candidatului.
 • Sustinere si clarificari in alegerea unui domeniu si, posibil a unei universitati ce i se potriveste elevului. 
 • Cunoastere de sine semnificativ imbunatatita si mai multa siguranta in viitoare alegeri profesionale.
 • Dobandirea de cunostiinte noi atat prin studiu asistat cat si individual al resurselor propuse de specialistii Mirunette.
 • Perfectionarea abilitatilor de dezbatere, prezentare si analiza a informatiilor.
 • Familiarizarea cu metode de admitere implementate in mediul profesional.

Pret : 450 EUR + TVA

De ce ai nevoie de un plan de dezvoltare personala?

Specialistii Mirunette iti pun la dispozitie instrumente si resurse prin care vei reusi sa ajungi la autocunoastere.

Fiind un sustinator al excelentei in absolut toate domeniile, Mirunette constientizeaza importanta dezvoltarii personale timpurii in randul adolescentilor.

Un proces sanatos de dezvoltare personala deschide orizonturile spre oportunitati inimaginabile. Planul de dezvoltare personala Mirunette a fost atent structurat pentru a oferi tinerilor participanti toate resursele necesare construirii unui viitor stralucit, atat la nivel profesional cat si personal. 

Doresti sa afli mai multe detalii despre programele de dezvoltare personala? 

Ia legatura cu un specialist Mirunette!

Acreditari