Test de Orientare Vocationala

Test de orientare vocationala si profesionala


De ce este importanta orientarea vocationala?

Orientarea vocationala reprezinta un pas crucial in procesul de dezvoltare personala. Diversificarea atat a domeniilor de studiu cat si a cailor profesionale aduce nenumarate avantaje pentru societate, insa poate produce confuzie in randul tinerilor aplicanti.

Intrebarea “Oare ce mi-as dori sa urmez?” este pregnanta atat in randul tinerilor dornici sa isi continue parcursul academic precum si in randul persoanelor care urmaresc o reorientare a carierei.

Ce cariera sa urmez?

Stim! Nu este o decizie usoara! Sa intelegi toate optiunile existente este o provocare, dar sa analizezi care sunt cele mai potrivite si cum sa iti atingi telul, este chiar dificil. Cu ajutorul acestui test profesionist, iti vom facilita acesti pasi, oferindu-ti instrumentele necesare pentru a lua cea mai buna decizie pentru viitorul tau.

De ce sa aleg acest test?

Acest test de dezvoltare vocationala a fost dezvoltat de psihologi britanici si ofera suportul necesar orientarii si alegerii unei viitoare cariere de succes!

Din dorinta de a-si sprijini elevii si studentii spre cele mai potrivite cai profesionale, aceasta metoda de testare a fost adoptata si este folosita in continuare de majoritatea scolilor britanice. Ea se aplica oricarui elev sau tanar care doreste sa isi exploreze potentialul vocational.

  • Testul te va ajuta sa identifici potentiale directii spre anumite cariere si sa iei decizii documentate despre optiunile de studiu / cariera.
  • Testul dureaza 110 de minute si include evaluari verbalenumerice si abstracte, precum si chestionare despre interesepreferintemotivatiestil de lucrustil de invatarepersonalitate si loc de munca.
  • La final, vei primi un raport detaliat in format PDF care analizeaza fiecare aptitudine a ta, ofera un plan de actiune cu sugestii de domenii potrivite si detalii despre cum sa obtii un nivel optim de pregatire pentru alegerea viitoarei tale cariere.  
Cost: 100 GBP + TVA

 

Testul de orientare vocationala Mirunette

Mirunette iti ofera ajutorul necesar pentru a-ti alege cariera!

Ce vrei sa te faci atunci cand ajungi mare? Nu este o decizie usoara!

Sa intelegi toate optiunile existente este o provocare, dar sa analizezi care sunt cele mai potrivite si cum sa iti atingi telul, este chiar dificil.

Cu ajutorul acestui test profesionist, iti vom facilita acesti pasi, oferindu-ti instrumentele necesare pentru a lua cea mai buna decizie pentru viitorul tau.

Ia legatura cu un specialist Mirunette!

 

Acreditari