Tiffin University Romania

Invata in Romania la o universitate din SUA

Aplica gratuit cu ajutorul consilierilor Mirunette


Tiffin University Romania este prima si singura universitate Americana de administrarea afacerilor din Romania cu profesori si curricula 100% americane si care ofera la final de studii diploma din SUA, recunoscuta mondial.

Tiffin University a fost fondata in anul 1888 in Ohio, iar pe piata educationala din Romania universitatea este prezenta de aproape 20 de ani prin programul de Master - Executive MBA, votat numarul 1 in topul realizat de prestigioasa publicatie Ziarul Financiar.

Tiffin Romania isi are campusul principal in Bucuresti si incepand cu 2019 universitatea a inceput sa ofere si primul program de Bachelor of Business Administration, devenind astfel prima si singura universitate din Romania care ofera programe internationale de licenta in administrarea afacerilor din SUA, acreditate si predate exclusiv de profesori americani.

Consilierii Mirunette Education te ajuta in mod gratuit sa iti intocmesti dosarul de aplicatie pentru Tiffin University. Iti vom oferi consiliere, ajutor si feedback pentru toate documentele necesare inscrierii si ne vom asigura ca vei trimite cea mai buna aplicatie posibila, atat pentru a obtine un loc cat si pentru a avea o sansa la bursele oferite de Tiffin.


Bachelor in Business Administration

Programul de Bachelor of Business Administration ofera tinerilor absolventi de liceu din Romania posibilitatea de a studia timp de 4 ani alaturi de profesori exclusiv din SUA fara sa plece la mii de km departare.

Cursurile de licenta de la Tiffin University Romania se bazeaza pe folosirea constanta a studiilor de caz, o tehnica de invatare care a fost dezvoltata la Harvard Business School. Cazurile practice te vor ajuta sa inveti sa lucrezi in echipa, sa oferi feedback constructiv si in special sa iti transferi cunostiintele mai usor in situatiile din viata reala.

Tiffin Romania iti va oferi nu doar 4 ani de facultate de top dar te va pregati pentru viata de dupa absolvire, astfel studentii sunt incurajati sa faca stagii obligatorii de internship, remunerate, la companii de top din Romania.


Stilul de predare

Programul de licenta in Business Administration de la Tiffin Romania este un program intensiv, alcatuit din 20 de module care iti vor fi predate in stil american pe parcursul a celor patru ani. Fiecare modul dureaza trei saptamani si include doua cursuri. Studentii vor putea sa studieze materii gandite special pentru viitorii antreprenori si manageri de business, cum ar fi: Business Finance, Marketing, Communication, Leadership, Public Speaking, Strategy Management, Organizational Behavior, etc.

De asemenea, ca student la BBA in cadrul Tiffin University Romania vei avea sansa sa participi la intalnirile din Business Club unde vei vorbi despre ideile tale de afaceri si despre materializarea lor.

Nu in ultimul rand, profesorii din cadrul Tiffin University sunt in acelasi timp si profesionisti in domeniul de Business, de unde si orientarea practica a cursurilor, fapt ce diferentiaza sistemul de invatamant Tiffin de celelalte universitati din Romania.


Acreditari

Universitatea Tiffin este o instituție privată și independentă de învățământ superior, autorizată de Statul Ohio pentru a acorda diplome la nivel de licență, masterat și doctorat.

Programele sunt autorizate de Departamentul de Învățământ Superior din Ohio, Comisia pentru Învățământul Superior (HLC), de Consiliul de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (ACBSP) si de Consiliul European pentru Educație în Afaceri (ECBE).


Taxe de studiu si burse

Facultatea de Administrare a Afacerilor a universitatii Tiffin are o taxa anuala de scolarizare de 9.000 EUR/an.

Universitatea acorda burse de studiu pentru tinerii cu un profil academic deosebit, cu motivatie si cu potential, de pana la 4000 euro/an!

Bursele se vor acorda in baza rezultatelor academice si a interviului de admitere.


Tiffin Facts
  • Profesori 100% americani
  • Curricula americana
  • Metoda de studiu Learning by Doing
  • Internship-uri platite
  • Burse de pana la 4000 euro/an
  • Diploma americana, recunoscuta international


*Procedura de admitere se desfasoara online in perioada starii de alerta de pe teritoriul Romaniei

De ce sa alegi Bachelor in Business Administration la Tiffin University?

Beneficiezi de consiliere gratuita din partea echipei de consiliere Mirunette

Pe scurt, programul de Licenta in Business Administration este o experienta completa, cu accent pe rezultate tangibile, care iti va schimba perspectiva asupra afacerilor. Facultatea pe care o vei face la Tiffin va reprezenta trecerea ta intr-un mediu de afaceri ancorat in realitate si se va dovedi a fi, in scurt timp, o valoare adaugata pentru compania pe care o vei conduce sau pentru care vei lucra.

Ia legatura cu un consilier Mirunette!

 

Acreditari