Testimoniale

Ilinca C. - Studenta Marea Britanie

Va multumesc mult pentru ajutor! Asa cum probabil stiti, am primit raspunsuri de acceptare conditionata de la toate cele cinci universitati la care am aplicat.

Colaborarea cu dvs. a fost o experienta deosebita si cu rezultate minunate pentru mine!

Voi recomanda cu mare placere echipa de consiliere Mirunette!


Tanita C - Studenta University of Sheffield

Studentia… sincer, abia astept sa inceapa anul 3. Nu credeam ca voi ajunge sa imi fie dor sa merg la cursuri. Imi place mult! Intre timp, am un internship la Londra, intr-o firma de avocatura specializata pe imigratie. 

Si asta totul datorita echipei de consiliere Mirunette :) raman vesnic recunoscatoare pentru tot sprijinul acordat. 


Catalin V. - Student Royal Holloway

Totul este super in UK. Imi plac foarte mult cursurile si activitatile pe care le-am prin campus, mi-am facut prieteni noi si cel mai important am terminat primul an cu note mari. Incep sa ma pregatesc pentru Master de-acum smiley


Denise F. - Studenta Olanda

Eu sunt in Olanda de o saptamana si chiar de ieri am inceput cursurile si evenimentele de inceput de an. Totul este foarte bine, sunt extrem de multumita, am intalnit diferiti oameni si cu multi m-am imprietenit deja.

Multumesc din suflet pentru ajutorul pe care mi l-ati oferit intr-o perioada grea in care singurul meu tel era sa intru la o facultate atat de buna ca aceasta.

Multumesc mult!


Bogdan G. - Student Marea Britanie

As dori sa incep, in primul rand, prin a-mi adresa multumirile catre toata compania Mirunette!

De asemenea as dori sa explic putin starea pe care am avut-o in momentul in care m-am vazut cu 5 accepturi din 5 posibile, in momentul in care nu m-am simtit constrans din niciun punct de vedere in ceea ce priveste alegerea cea mai potrivita pentru viitorul meu atat ca persoana cat si ca viitor student, ulterior angajat. Toate acestea nu ar fi fost posibile fara ajutorul dumneavoastra, Mirunette, si fara indrumarile lui Tim Fish alaturi de care am reusit sa obtin ultimul draft al "personal statement"-ului, cel mai bun.

Va multumesc inca o data, sunteti cei mai tari!!! laugh


 

Povestile aplicantilor Mirunette

Aplicantii Mirunette studiaza la cele mai de top universitati din lume!

Procesul de aplicatie Mirunette si oportunitatea de a studia in strainatate in cadrul unor universitati de top a contribuit enorm la dezvoltarea tinerilor nostri aplicanti. Multi dintre ei sunt acum studenti la universitati precum Oxford, Cambridge sau UCL si se pregatesc pentru o cariera in medicina, finante, sau arte. 

Vrei sa te afli printre ei?

Ia legatura cu un specialist Mirunette!

Acreditari