Testimoniale

Alexandra M. - Mama lui Noah, student in Barcelona

In primul rand, voiam sa va multumesc pentru ajutor. Colaborarea cu dumnevoastra mi s-a parut exemplara, din punctul meu de vedere: am simtit suport, consultanta si implicare. Si pentru asta as vrea sa va multumesc personal. Noah a ajuns la universitate, este foarte multumit de campus, de profesori, de cursuri si de organizare. Pana la urma decizia de a locui in caminul de studenti din Barcelona s-a dovedit inspirata. Locatia este perfecta, camera impecabila si organizarea caldirii este super buna. Iar locatia este poate cel mai bun loc in care putea sa stea. In concluzie, succes pe toate planurile! Multumesc inca o data si va asigur ca va voi recomanda cu caldura tuturor celor pe care ii cunosc si care au nevoie de servicii similare celor oferite de dumnevoastra. Altfel, noi revenim cu baiatul cel mic, mai din timp de data aceasta :) 


Ileana C. - mama lui Adi, student la Turism in Olanda

Am primit confirmarea finala de la universitate. Vreau sa va multumesc pentru tot ce ati facut pentru noi. Am fost incantati sa colaboram cu dvs! Pastram legatura! 


Simona S. - mama Anei, studenta la Medicina - Maastricht University, Olanda

Ana a început facultatea de 2 săptămâni si deja invata mult si sustine teste. Pe langa asta, se adapteaza la noua tara. Si la statutul de independenta :) Multumim mult pentru sprijinul acordat! 


Ilinca C. - Studenta in Marea Britanie

Va multumesc mult pentru ajutor! Asa cum probabil stiti, am primit raspunsuri de acceptare conditionata de la toate cele cinci universitati la care am aplicat. Colaborarea cu dvs. a fost o experienta deosebita si cu rezultate minunate pentru mine! Voi recomanda cu mare placere echipa de consiliere Mirunette!


Tanita C - Studenta la University of Sheffield, Marea Britanie

Studentia… sincer, abia astept sa inceapa anul 3. Nu credeam ca voi ajunge sa imi fie dor sa merg la cursuri. Imi place mult! Intre timp, am un internship la Londra, intr-o firma de avocatura specializata pe imigratie. Si asta totul datorita echipei de consiliere Mirunette :) raman vesnic recunoscatoare pentru tot sprijinul acordat. 


Catalin V. - Student la Royal Holloway, Marea Britanie

Totul este super in UK. Imi plac foarte mult cursurile si activitatile pe care le-am prin campus, mi-am facut prieteni noi si cel mai important am terminat primul an cu note mari. Incep sa ma pregatesc pentru Master de-acum smiley


Denise F. - Studenta in Olanda

Eu sunt in Olanda de o saptamana si chiar de ieri am inceput cursurile si evenimentele de inceput de an. Totul este foarte bine, sunt extrem de multumita, am intalnit diferiti oameni si cu multi m-am imprietenit deja. Multumesc din suflet pentru ajutorul pe care mi l-ati oferit intr-o perioada grea in care singurul meu tel era sa intru la o facultate atat de buna ca aceasta. Multumesc mult!


Bogdan G. - Student in Marea Britanie

As dori sa incep, in primul rand, prin a-mi adresa multumirile catre toata compania Mirunette!

De asemenea as dori sa explic putin starea pe care am avut-o in momentul in care m-am vazut cu 5 accepturi din 5 posibile, in momentul in care nu m-am simtit constrans din niciun punct de vedere in ceea ce priveste alegerea cea mai potrivita pentru viitorul meu atat ca persoana cat si ca viitor student, ulterior angajat. Toate acestea nu ar fi fost posibile fara ajutorul dumneavoastra, Mirunette, si fara indrumarile lui Tim Fish alaturi de care am reusit sa obtin ultimul draft al "personal statement"-ului, cel mai bun.

Va multumesc inca o data, sunteti cei mai tari!!! laugh


 

Povestile aplicantilor Mirunette

Aplicantii Mirunette studiaza la cele mai de top universitati din lume!

Procesul de aplicatie Mirunette si oportunitatea de a studia in strainatate in cadrul unor universitati de top a contribuit enorm la dezvoltarea tinerilor nostri aplicanti. Multi dintre ei sunt acum studenti la universitati precum Oxford, Cambridge sau UCL si se pregatesc pentru o cariera in medicina, finante, sau arte. 

Vrei sa te afli printre ei?

Ia legatura cu un specialist Mirunette!

Acreditari