Scoli si licee in strainatate

Concurs Burse Earlscliffe College Marea Britanie 2018

Am dat startul unei noi competitii cu mari premii: cel putin 3 burse academice la renumitul Colegiu Earlscliffe din Anglia!

Esti elev in clasa a IX-a sau a X-a si iti doresti sa studiezi ultimii 2 sau 3 ani de liceu la o scoala privata din Anglia? Profita de ocazia oferita de Earlscliffe College in parteneriat cu Mirunette International Education si intra in concursul pentru obtinerea unei burse de studiu pentru 2 sau 3 ani!  

Vor fi oferite (cel putin) 3 burse de studiu, insemnand ca daca avem mai multi candidati cu rezultate deosebite, numarul de burse poate fi suplimentat! Bursele sunt partiale, iar cea mai mare bursa este de 50% din taxele colegiului! La discretia directorului colegiului vor fi oferite si burse partiale pentru programele de vara organizate de Earlscliffe College.

 
Interesant de stiut:

1. Cine poate participa la concursul de burse? Toti elevii care sunt acum in clasa a IX-a sau a X-a si care aspira sa studieze dupa terminarea liceului la o universitate de elita din strainatate!

2. Cum se desfasoara concursul de burse? Concursul cuprinde 2 etape: examen scris la limba engleza si matematica (10 Martie 2018) si interviul cu comisia de evaluare a Colegiului Earlscliffe (19-20 Martie 2018). Ambele etape se vor desfasura la sediul nostru din Bucuresti.

3. Premiile? Cel putin 3 burse academice partiale la Colegiul Earlscliffe din Anglia! Castigatorul va primi o bursa de 50% din valoarea taxelor anuale ale colegiului. Celelate burse vor avea valori cuprinse intre 20% si 50%.

4. Cand incep studiul in Marea Britanie? Daca te enumeri printre elevii castigatori si accepti bursa oferita in cadrul concursului, vei incepe studiul in Septembrie 2018!

5. Cum ma inscriu la concursul de burse? Completeaza formularul de inscriere de mai jos! 

6. Mai sunt elevi romani care studiaza in prezent la Earlscliffe College? In urma editiilor precedente ale concursului de burse, in prezent studiaza la Earlscliffe College 7 elevi din Romania! Feedback-ul elevilor, la fel ca al parintilor acestora, este excelent!

 

Termen-limita pentru inscrieri: 8 Martie 2018!

 

 

Mai multe informatii despre Earlscliffe College

Colegiul Earlscliffe se situeaza pe locul 38 din peste 4300 scoli de stat si private din Anglia care predau programa A-Levels, potrivit clasamentului realizat de publicatia The Telegraph in ianuarie 2015. Colegiul Earlscliffe a pregatit numerosi studenti admisi cu succes la universitati celebre precum Oxford, Cambridge sau Stanford!

Taxa de studiu la Earlscliffe College este in valoare de 34 500 GBP pentru anul scolar 2018-2019. 

Elevii colegiului studiaza vor obtine la final certificarea internationala A-Levels. Programa A-Levels (denumita oficial General Certification of Education Advanced Level) consta in studiul aprofundat a 3 sau 4 materii la alegere, in decursul a 2 ani, fiind finalizata cu o serie de calificari recunoscute international si care au o importanta majora pentru accesul la o universitate de top!

Vrei sa afli toate detaliile despre A-Levels? Citeste acest articol!
Iar dacă vrei sa afli si mai multe despre Colegiul Earlscliffe, click pe video!

 

5 motive pentru a studia ultimii ani de liceu in Anglia
1. Vei studia doar cele mai relevante materii pentru domeniul in care vrei sa te specializezi, renuntand la programa incarcata din sistemul traditional de invatamant;
2. Avand cunostinte aprofundate, vei avea mult mai multe sanse de admitere cu succes la o universitate prestigioasa din strainatate, nu numai din Marea Britanie (colegiile din Anglia se claseaza in toate topurile institutiilor de invatamant din intreaga lume);
3. Gradul de atentie pentru monitorizarea progresului tau academic este ridicat, gratie claselor cu un numar redus de elevi;
4. Iti vei imbogati in mod considerabil vocabularul limbii engleze, conditie fundamentala pentru admiterea la orice universitate importanta din strainatate;
5. Te vei putea integra mai rapid intr-un nou sistem academic de elita; asadar la universitate te vei putea concentra exclusiv pe studiu si vei avea un sentiment de apartenenta la grup!
 

De ce servicii educationale cu Mirunette?

Vino alaturi de o echipa entuziasta si profesionista pregatita sa raspunda nevoilor tale!

Aplicarea la un liceu in Marea Britanie este un proces complex in care esti implicat atat tu, viitorule candidat, cat si familia ta si, desigur, Mirunette! Iti doresti sa studiezi intr-un mediu academic cu performante inalte? Echipeaza-te cu toate informatiile inainte de a aplica! Te asteptam cu drag!

Mai departe, indrazneste sa dai curs aspiratiilor tale si pregateste-te sa pui bazele specializarii pe care o vei practica o viata intreaga. Universitatile prestigioase isi asteapta studentii din toate colturile lumii. Afla mai multe detalii chiar acum!

Daca inca te mai gandesti care este cea mai potrivita cariera pentru tine, iti venim in ajutor! Afla care sunt competentele tale, la ce te pricepi cel mai bine sau care sunt activitatile care iti displac, cum iti evaluezi abilitatile in diferite domenii si care sunt ocupatiile care te-ar interesa. Afla despre tine, descopera-te, apoi aplica! Nu stii cum? Contacteaza imediat echipa Mirunette! :)

Acreditari