Earlscliffe Scholarship Competition

Inscrierile pentru 2020 s-au incheiat pe data de 4 martie

Etapa 1:

Inscrierea se efectueaza online. Link-ul catre formularul de inscriere se regaseste in tab-ul de Inscriere.

Termenul limita de inscriere este 4 martie 2020.

Inscrierea consta in completarea formularului online + plata taxei in valoare de 100 RON (TVA inclus).

Plata se va face ulterior completarii formularului online. Astfel, dupa completarea si trimiterea formularului de inscriere, vei fi contactat de un membru al echipei Mirunette Education care iti va confirma primirea formularului si iti va trimite o factura proforma pentru plata taxei de inscriere.

Inscrierea in concurs este luata in considerare doar dupa achitarea taxei de inscriere.

Etapa 2:

Toti participantii care au completat formularul online si au achitat taxa de inscriere sunt invitati sa participe la cea de a 2-a proba.

Proba 2 va consta intr-un examen scris la limba engleza si matematica ce se va desfasura la sediul Mirunette Education.

Examenul va avea loc pe data de 7 martie 2020 iar prezenta la sediul Mirunette Education din Bucuresti este obligatorie.

Examenele apartin in totalitate colegiului Earlscliffe, iar Mirunette Education faciliteaza si intermediaza organizarea lor in Romania.

Etapa 3:

Participantii care reusesc sa obtina un punctaj satisfacator la examenul scris (conform evaluarii comisiei din cadrul Earlscliffe College) vor fi invitati la un interviu LIVE cu directorul colegiului Earlscliffe la sediul Mirunette Education.

Interviurile vor avea loc in 16-17 martie 2020, iar prezenta la sediul Mirunette Education din Bucuresti este obligatorie pentru toti cei selectati.

Dupa interviu, comisia de evaluare a colegiului Earlscliffe va decide numarul de burse oferite si valoarea lor.

Locul I va primi o bursa de 50% pe an din totalul taxei de studiu percepute de colegiu.

Earlscliffe Scholarship Competition se afla la a 6-a editie.

Esti elev in clasa a 9-a sau a 10-a? Mirunette Education si Earlscliffe College iti ofera sansa sa castigi o bursa de studii in Marea Britanie! Din 2015, concursul national Earlscliffe Scholarship Competition a oferit oportunitatea unui numar de 15 elevi sa isi finalizeze studiile liceale in Marea Britanie.

 

 

 

Acreditari