Earlscliffe Scholarship Competition

Inscrierile pentru editia 2021 s-au incheiat.

Etapa 1:

Inscrierea se efectueaza online. Link-ul catre formularul de inscriere se regaseste in tab-ul de Inscriere.

Termenul limita de inscriere este 1 februarie 2021.

Inscrierea consta in completarea formularului online + plata taxei in valoare de 100 RON (TVA inclus).

Plata se va face ulterior completarii formularului online. Astfel, dupa completarea si trimiterea formularului de inscriere, vei fi contactat de un consilier Mirunette Education care iti va confirma primirea formularului si iti va trimite o factura proforma pentru plata taxei de inscriere.

Inscrierea in concurs este luata in considerare doar dupa achitarea taxei de inscriere.

Etapa 2:

Toti participantii care au completat formularul online si au achitat taxa de inscriere sunt invitati sa participe la cea de a 2-a proba.

Proba 2 va consta intr-un examen scris la limba engleza si matematica ce se va desfasura la sediul Mirunette Education.

Examenul va avea loc in perioada 3-4 februarie 2021, iar prezenta la sediul Mirunette Education din Bucuresti este obligatorie. Vom lua toate masurile de siguranta impuse in contextul pandemiei de Coronavirus si ne vom asigura de respectarea acestora.

Examenele apartin in totalitate colegiului Earlscliffe, iar Mirunette Education faciliteaza si intermediaza organizarea lor in Romania.

Etapa 3:

Participantii care reusesc sa obtina un punctaj satisfacator la examenul scris (conform evaluarii comisiei din cadrul Earlscliffe College) vor fi invitati la un interviu ONLINE cu directorul colegiului Earlscliffe.

Interviurile vor avea loc in perioada 23-25 februarie 2021, si se vor desfasura online, prezenta candidatilor la sediul Mirunette nefiind necesara. 

Dupa interviu, comisia de evaluare a colegiului Earlscliffe va decide numarul de burse oferite si valoarea lor.

Locul I va primi o bursa de 50% pe an din totalul taxei de studiu percepute de colegiu.

Castiga o bursa de studii in Marea Britanie!

Esti elev in clasa a 9-a sau a 10-a? Mirunette Education si Earlscliffe College iti ofera sansa sa castigi o bursa de studii in Marea Britanie! Din 2015, concursul national Earlscliffe Scholarship Competition a oferit oportunitatea unui numar de 17 elevi sa isi finalizeze studiile liceale in Marea Britanie.

 

 

 

Acreditari