Earlscliffe Scholarship Competition

Termen inscrieri 5 Martie 2024

Etapa 1:

Inscrierea se efectueaza online. Link-ul catre formularul de inscriere se regaseste in tab-ul de Inscriere.

Termenul limita de inscriere este 5 martie 2024.

Inscrierea consta in completarea formularului online + plata taxei de examinare in valoare de 200 RON (+ 19% TVA).

Plata se va face ulterior completarii formularului online. Astfel, dupa completarea si trimiterea formularului de inscriere, vei fi contactat de un consilier Mirunette Education care iti va confirma primirea formularului si iti va trimite o instiintare de plata pentru achitarea taxei de examinare.

Inscrierea in concurs este luata in considerare doar dupa achitarea taxei de examinare.

Etapa 2:

Toti participantii care au completat formularul online si au achitat taxa de examinare sunt invitati sa participe la cea de a doua proba.

Proba 2 va consta intr-un examen scris de Abilitati Cognitive CAT4 ce se va desfasura la sediul Mirunette Education. Examenul va avea loc sambata, 9 martie 2024, iar prezenta la sediul Mirunette Education din Bucuresti este obligatorie. 

Examenele apartin in totalitate colegiului Earlscliffe, iar Mirunette Education faciliteaza si intermediaza organizarea lor in Romania.

Etapa 3:

Participantii care reusesc sa obtina un punctaj satisfacator la examenul scris (conform evaluarii comisiei din cadrul Earlscliffe College) vor fi invitati la un interviu cu prezenta fizica la sediul Mirunette din Bucuresti, cu un reprezentant al colegiului Earlscliffe.

Interviurile vor avea loc in data de 18 martie 2024

Dupa interviu, comisia de evaluare a colegiului Earlscliffe va decide numarul de burse oferite si valoarea lor.

Castiga o bursa de studii in Marea Britanie!

Esti elev in clasa a 9-a sau a 10-a? Mirunette Education si Earlscliffe College iti ofera sansa sa castigi o bursa de studii in Marea Britanie! Din 2015, concursul national Earlscliffe Scholarship Competition a oferit oportunitatea unui numar de peste 20 elevi sa isi finalizeze studiile liceale in Marea Britanie.

 

 

 

Acreditari