Testimoniale

Bianca B. - Studenta la John Leggott College, Anglia, Marea Britanie

Am ales sa studiez matematica, biologia si chimia. Trei materii ce ma vor ajuta pentru viitorul in medicina pe care vreau sa il urmez. Am ramas placut surprinsa de implicarea profesorilor si de seriozitatea cu care predau cursurile. In opinia mea, ajutorul primit din partea lor a fost benefic si a contribuit cu adevarat la intelegerea lectiilor. Sunt foarte deschisi si te ajuta cu orice neclaritate ai. Cursurile au o durata mult mai mare fata de cele din Romania, dar modul de predare si tehnologia pe care cei de la JLC o folosec iti mentin atentia.

Familia gazda este minunata si ma considera un membru al familiei lor. Au fost mereu dornici sa ma ajute si ma implica cat mai mult in activitatile casei ( gatit, servirea mesei, ingrijirea pisicilor, decorarea bradului).

Am fost surprinsa de numarul mare de activitati extrascolare pe care le ofera colegiul. Acestea se organizeaza in pauza de pranz si am considerat aceasta perioada minunata pentru ca nu se intercaleaza cu celelalte cursuri. Am participat la 3 dintre aceste activitati pe care le-am gasit foarte utile si un mod de a comunica cu cei din colegiul meu.

Cei ce aplica la medicina se inscriu intr-un program numit A*spire unde sunt indrumati si sfatuiti cum sa se pregateasca pentru acest pas din viata lor. Ne sunt oferite fise cu lecturi suplimentare, informatii despre facultati si chiar excursii si workshop-uri legate de acest domeniu. Am apreciat enorm dedicarea si implicarea lor chiar si in aceasta perioada dificila. Ne trimit zilnic resurse si site-uri utile pentru pregatirea noastra.

Impresia generala: Sunt tare fericita ca am ales sa studiez la acest colegiu. Imi ofera toate resursele de care am nevoie pentru a-mi realiza visul de a deveni medic in strainatate.


Ioana C. - Studenta la John Leggott College, Anglia, Marea Britanie

Va multumesc pentru oportunitatea de a studia la John Leggott College!

Primul an a decurs foarte bine. Sunt foarte multumita de parcursul meu academic si simt ca experienta de pana acum m-a ajutat sa ma dezvolt atat intelectual cat si personal. 

Colegiul m-a sustinut foarte mult pe parcursul acestui an, staff-ul scolii fiindu-mi alaturi ori de cate ori a fost nevoie. Cursurile m-au ajutat sa-mi dezvolt gandirea stiintifica dar si partea practica care lipsea din educatia primita in Romania. Imi doresc sa aplic la Oxford iar John Leggott College mi-a oferit cursuri si training-uri cu oameni cu experienta in domeniul in care vreau sa-mi continui studiile. 

Recomand cu drag si altor persone sa urmeze aceasta cale a studiilor liceale in strainatate! Va multumesc pentru oportunitatea acordata!


Petru N. - Absolvent Clifton College, Anglia, Marea Britanie

Am petrecut patru ani intr-o scoala de tip boarding din Anglia unde am fost admis pe baza de examen. In Decembrie 2018 am fost admis la Oxford University si Imperial College iar apoi am primit un raspuns pozitiv si din partea Yale University. 

Interviurile pe care le-am sustinut au fost definitorii. Este ca intr-un meci de tenis: chiar daca esti foarte bine pregatit trebuie sa rezisti si presiunii psihologice a momentului. Toti candidatii au fost preselectati pe baza de rezultate si examene preliminarii, toti eram foarte buni. Diferenta o face sclipirea personala, acel ceva unic ce trebuie sa il transmiti in cele 20 de minute de interviu. Facusem pregatire la scoala pentru acest lucru, dar nu este chiar la fel… A fost provocator.

Am petrecut momente frumoase, dar si momente grele in scoala, intr-un mediu cu grad de internationalitate ridicat, cu reguli foarte stricte, scoala in care unii dintre elevi plecau zilnic acasa dupa ore, altii ramaneau in internat, ca mine. Am legat prietenii ce sper sa fie pe viata. Cu perseverenta am parcurs fiecare an, am depasit fiecare provocare, pana ce am reusit sa fiu recunoscut ca unul dintre cei mai buni elevi ai scolii. Daca cei de acolo vad in elev potential ridicat, atunci investesc in el astfel incat sa il ajute sa performeze la maxim.


Alma G. - mama Laurei H. - Absolventa Earlscliffe College, Anglia, Marea Britanie

Scoala ne-a oferit tot ceea ce ne doream (profesori buni, implicati; strictete, dar si apropiere fata de elevi, grija fata de nevoile lor). Cumva, ne asteptam la asta de la sistemul educational britanic, insa am primit chiar mai mult uneori! Sunt bucuroasa pentru Laura, datorita rezultatelor exceptionale si pentru ca o simt fericita ca face ceea ce ii place.


Laura D. - mama Marei C. - Studenta la Earlscliffe College, Anglia, Marea Britanie

Va multumim pentru ajutorul oferit in procesul de educatie al Marei. Acum va pot spune cu liniste si impacare ca fata mea este intr-adevar pe calea cea buna acolo unde a mers. Evolutia ei personala este minunata. In ce priveste performanta scolara, stiam deja ca este copilul meu minunat insa continua sa ma surprinda prin determinare si putere de munca. Asa ca va multumesc si pentru ocazia pe care mi-ati oferit-o mie sa descopar noi si noi 'lucruri' despre copilul meu.


Miruna M. - mama Dianei M. - Absolventa St. Clares College Oxford, Anglia, Marea Britanie

Doresc sa multumesc foarte mult intregii echipe Mirunette pentru sustinerea si ajutorul constant pe care ni le-ati acordat in ultimii 3 ani pentru pregatirea Dianei si pentru consilierea oferita.
Diana este deja la scoala, s-a integrat foarte bine, are prieteni noi iar pana acum totul a mers foarte bine.

Atmosfera de la scoala este foarte calda, toti cei implicati, atat cadre cat si elevii mai mari, sunt extrem de binevoitori cu cei nou-veniti si fac tot posibilul ca acestia sa nu se simta singuri.
Imi place foarte mult cat de bine organizati sunt si cum reusesc sa transmita toate informatiile esentiale. Sunt convinsa ca si de acum inainte Diana se va dezvolta excelent.

Pentru ca stiu cat de mult v-ati implicat si ca urmariti indeaproape parcursul copiilor (chiar si dupa ce obligatiile dvs contractuale s-au terminat) vom reveni cu vesti despre Diana.


Vasile I. - tatal Ioanei I. - Absolventa ISCA, Anglia, Marea Britanie

Ioana a terminat ISCA cu nota maxima, iar acum este la final cu Foundation-ul la Central Saint Martins pe care spera sa-l ia la fel cu maxim.

A intrat la UAL/Wimbledon College of Art la Costume Design for Theater and Screen. A ales specializarea asta, inclinatiile ei fiind spre partea de costume. Este foarte multumita de alegere si de faptul ca cei de la WCA au apreciat toate lucrarile ei.

Multumim mult de tot ajutorul!


Ana Maria V. - mama lui Alex V. - Student la Queen Ethelburga’s College, Anglia, Marea Britanie

Incep prin a va multumi din suflet pentru atentia deosebita pe care ati aratat-o in colaborarea cu mine, pentru inscrierea baiatului meu Alex la aceasta scoala minunata, cat si pentru integrarea lui in noul mediu, in noul colectiv. Am avut si am parte de o sustinere foarte mare din partea voastra in colaborarea mea cu scoala lui Alex si sincer, mi-ar fi fost destul de greu sa ma descurc singura. Am ales impreuna o scoala minunata, cu copii foarte buni, iar Alex este inconjurat de oameni extraordinari!

Multumiri Mirunette Education!


Mihaela Gh. - mama lui Mihai Gh. - Student la John Leggott College, Anglia, Marea Britanie

Dorim sa va multumim mult pentru ajutor! Mihai a ajuns cu bine, desi e o perioada incerta, totul a decurs foarte bine. A stat doua saptamani in izolare la hotel dupa care s-a mutat la gazda. A fost extrem de bine primit atat la scoala, cat si la familia gazda!

 

Ce spun aplicantii Mirunette?

Povesti de succes

Procesul de aplicatie Mirunette si oportunitatea de a studia in strainatate la cele mai de top scoli sau licee din strainatate a contribuit enorm la dezvoltarea tinerilor nostri aplicanti. Multi dintre ei sunt acum studenti la universitati precum Oxford, Cambridge sau Yale si se pregatesc pentru o cariera in medicina, finante, sau arte. 

Vrei sa afli mai multe?

Ia legatura cu un specialist Mirunette!

 

 

Acreditari