APPLY TO A TOP UK UNIVERSITY – DO’S & DON’TS

09 Noiembrie ora 18:00, Hotel DoubleTree by Hilton

Inregistrare

Mirunette International Education te invita pe 9 noiembrie, de la ora 18:00, la Hotel DoubleTree by Hilton, la seminarul interactiv Apply to a Top UK University – Do’s & Don’ts prezentat de Tim Fish, Directorul Earlscliffe College din Marea Britanie si consilier educational cu peste 20 de ani de experienta in domeniu. Vei afla ce inseamna experienta unei universitati britanice si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a te numara printre studentii internationali din UK

Taxa de participare 200 LEI/familie, (TVA inclus)

 

FORMULAR DE INREGISTRARENr. Persoane (copiii pot veni insotiti de ambii parinti) *


Date facturare


Doriţi să primiţi notificări pentru viitoarele evenimentele şi informaţii gratuite despre studiile în străinătate din partea Mirunette?APLICA IN UK PRIN MIRUNETTE INTERNATIONAL EDUCATION! CUM TE AJUTAM?

Mirunette International Education este singurul centru de examinare acreditat Ukiset din Romania, o serie de examene solicitate pentru aplicarea la scolile de top din UK. Avem elevi in scoli de renume din UK care se pregatesc pentru studii in Medicina, Drept, Teatru, Arte si Business! Octombrie-Noiembrie: deadline pentru aplicarea in urmatorul an academic (2016)

oferim consiliere educationala pentru aplicarea la scolile din UK

organizam sedinte pentru stabilirea profilului de personalitate al fiecarui aplicant

recomandam scoli in functie de profilul fiecarui aplicant

oferim indrumare in alcatuirea dosarului de aplicare

asistam organizarea calatoriei pana la scoala

suntem legatura constanta intre scoala si aplicant

Acreditari