Dezvoltare personala & Dezvoltarea carierei

De ce dezvoltarea carierei & dezvoltare personala?

In randul adolescentilor, interventia educationala si vocationala trebuie structurata astfel incat sa creasca adaptabilitatea la schimbare a tinerilor, sa stimuleze orientarea spre actiuni si decizii concrete, precum si sa ii determine sa se angajeze in procesul decizional specific alegerii carierei astfel incat ulterior, satisfactia alegerii sa favorizeze obtinerea unor rezultate profesionale productive.

De ce este important un astfel de proces? Pentru ca permite:

  • autocunoasterea si formarea deprinderilor de relationare interpersonala
  • educatia si formarea profesionala initiala
  • asumarea de diferite roluri in viata
  • modul de integrare, traire si planificare a diferitelor evenimente ale vietii.

Este un proces de crestere si evolutie, prin care un specialist ofera sprijin unei alte persoane (client) pentru a depasi o serie de obstacole ce tin de sfera carierei, a vietii profesionale sau care tin de viata personala si pot avea efecte in cea profesionala (lipsa de organizare, neincredere in sine, dificultati in luarea deciziilor etc).

Alegerea unei profesii trebuie sa fie un act profund personal, liber, rezultat al procesului deliberarii responsabile, in acord cu situatiile concrete, obiective ale realitatii sociale si economice, cu motivatiile interne si interesele dominante si stabile.

De ce servicii educationale cu Mirunette?

Vino alaturi de o echipa entuziasta si profesionista pregatita sa raspunda nevoilor tale!

Aplicarea la un liceu in Marea Britanie este un proces complex in care esti implicat atat tu, viitorule candidat, cat si familia ta si, desigur, Mirunette! Iti doresti sa studiezi intr-un mediu academic cu performante inalte? Echipeaza-te cu toate informatiile inainte de a aplica! Te asteptam cu drag!

Mai departe, indrazneste sa dai curs aspiratiilor tale si pregateste-te sa pui bazele specializarii pe care o vei practica o viata intreaga.  Universitatile prestigioase isi asteapta studentii din toate colturile lumii. Afla mai multe detalii chiar acum!

Daca inca te mai gandesti care este cea mai potrivita cariera pentru tine, iti venim in ajutor! Afla care sunt competentele tale, la ce te pricepi cel mai bine sau care sunt activitatile care iti displac, cum iti evaluezi abilitatile in diferite domenii si care sunt ocupatiile care te-ar interesa. Afla despre tine, descopera-te, apoi aplica! Nu stii cum? Contacteaza imediat echipa Mirunette! :)

Acreditari