Start inscrieri tabere internationale Mirunette 2023!

Tabere Internationale 2023

Start inscrieri tabere internationale Mirunette pentru vara 2023! Barcelona, Cambridge, Oxford, Londra, sau Paris? Germania, Spania, Scotia, Franta sau Irlanda? Avem programe pentru toate preferintele, iar daca citesti pana la sfarsit te asteapta o surpriza!

Tabere de grup Spania

Barcelona si Madrid sunt renumite pentru locatiile superbe, iar taberele internationale Mirunette din Spania ofera programul ideal pentru a te bucura de cele mai renumite privelisti, dar si pentru a invata o limba straina: engleza sau spaniola, la alegere.

Tabara de grup Madrid

Madrid este capitala Spaniei si cel mai mare oras al acesteia, cu un mix de nationalitati nemaiintalnit si un arsenal inepuizabil de obiective turistice. Capitala ofera sansa de ati imbunatati cunostintele de limba straina intr-un mediu nativ si a petrece o vara de neuitat!

Tabara se desfasoara in campusul principal al Universitatii Francisco Vitoria, una dintre cele mai renumite universitati din Spania si localizat langa Madrid, in Carretera Pozuelo-Majadahonda.

Perioada taberei de vara: 16 Iulie – 29 Iulie (2 saptamani)

Varsta participantilor: 10 – 18 ani

Vezi programul taberei si inscrie-te aici!

Tabara de grup Barcelona

Barcelona este unul dintre cele mai admirate orase ale Europei, find situat pe coasta Mediteranei, o locatie cu plaje superbe si perfecta pentru a experimenta cultura catalana. Pentru multi, Barcelona este considerata centrul modei, design-ului, muzicii, gastronomiei si al artei, astfel exista o multime de lucruri ce merita descoperite.

Tabara din Barcelona este localizata in afara centrului orasului, in apropiere de aeroportul El Prat si la cateva minute de plaja in Castelldefels, lucru ce faciliteaza excursiile la mare.

Perioada taberei de vara: 13 August – 26 August (2 saptamani)

Varsta participantilor: 10 – 18 ani

Vezi programul taberei si inscrie-te aici!

Tabere de grup Europa

Germania, Irlanda sau Franta sunt pe lista tarilor pe care vrei sa le vizitezi? Cu Mirunette ai 3 optiuni de tabara de limba straina in fiecare dintre aceste locatii.

Tabara de grup Lindenberg

Lindenberg este destinatia perfecta pentru o tabara de limba germana, este un oras din Bavaria, aflat la 30 de minute distanta de granita cu Austria si Elvetia si recunoscut pentru frumusetea naturala a imprejurimilor. Vei avea ocazia de a vizita locuri precum Munchen, Stuttgart, Augsburg sau Kempten. Iti garantam ca te vei intoarce acasa cu amintirile unei vacante de vis.

Tabara se desfasoara intr-un campus universitar, situat la marginea orasului, ce are aproximativ 12.000 de locuitori.

Perioada taberei de vara: 13 August – 26 August (2 saptamani)

Varsta participantilor: 11 – 17 ani

Vezi programul taberei si inscrie-te aici!

Tabara de grup Dublin

Dublin, capitala Irlandei, denumita si tara norocului, este o placere pentru toti turistii din Europa. Programul se deruleaza in cadrul prestigioasei institutii University College Dublin, ce se afla in top 1% universitati mondial si este cea mai mare din tara cu peste 30.000 de studenti, dintre care 6.000 de internationali din 125 de tari.

Tabara se desfasoara in campusul situat in Belfield, la 4 km de centrul orasului si include un complex de cladiri moderne cu facilitati sportive printre care se numara o piscina olimpica, terenuri de fotbal, tenis si hockey.

Perioada taberei de vara: 30 Iulie – 12 August (2 saptamani)

Varsta participantilor: 11 – 17 ani

Vezi programul taberei si inscrie-te aici!

Tabara de grup Paris

Capitala Frantei este unul dintre cele mai faimoase destinatii din toata lumea. Turisti din toata lumea vin pentru a se delecta cu frumusetea Parisului si a monumentelor precum turnul Eiffel, muzeul Louvre, Montmartre, muzeul Orsay sau cartierul latin. Ce loc mai potrivit decat Paris pentru a-ti exersa limba franceza intr-un mediu nativ si a trai ca un adevarat parizian pe perioada programului.

Tabara se desfasoara in campusul unei scoli private, in Igny, la 40 de minute de centrul Parisului, oferind acces usor catre obiectivele cunoscute.

Perioada taberei de vara: 30 Iulie – 12 August (2 saptamani)

Varsta participantilor: 13 – 17 ani

Vezi programul taberei si inscrie-te aici!

Tabere de grup Londra

Londra este unul dintre orasele cu influenta majora la nivel mondial, capitala Angliei si locul de sedere al familiei regale britanice. Exista nenumarate obiective turistice ce merita vizitate, cu Big Ben, Westminster Abbey, London Eye, Buckingham Palace, Piccadilly Circus si Trafalgar Square printre cele mai cunoscute locatii. Venim cu doua oferte de tabere in metropola, la universitati de renume si in campusuri moderne.

Tabara de grup University of East London

Universitatea East London este una dintre cele mai bune pe domeniul de cercetare din Marea Britanie. Aceasta are studenti din toata lumea, cu un mix de peste 120 de nationalitati, iar campusul universitatii a fost renovat in urma unui proiect major.

Tabara se desfasoara in campusul Docklands al universitatii, ce se gaseste in estul Londrei, in apropierea Canary Wharf si cu o priveliste superba a raului Tamisa.

Perioada taberei de vara: 30 Iulie – 13 Iulie (2 saptamani)

Varsta participantilor: 11 – 18 ani

Vezi programul taberei si inscrie-te aici!

Tabara de grup Queen Mary University

Universitatea Queen Mary este una dintre cele mai renumite institutii de invatamant din Londra, cu o traditie de peste 130 de ani in educatie. Absolventii Queen Mary sunt persoane de renume, castigatori ai numeroase premii, printre care chiar si premiul Nobel.

Tabara se desfasoara in campusul universitatii Queen Mary, localizat in zona de est a Londrei, o zona moderna ce a devenit foarte populara in ultimii ani si ofera acces usor catre centrul orasului

Perioada taberei de vara: 25 Iulie – 8 August (2 saptamani)

Varsta participantilor: 12 – 18 ani

Vezi programul taberei si inscrie-te aici!

Tabere de grup in Regatul Unit

Tabere in Anglia

Tabara de grup Cambridge

Orasul Cambridge este cunoscut la nivel mondial pentru locatiile cu arhitectura superba si colegiile de renume. Cea mai faimoasa universitate este Cambridge University, a doua ca vechime dupa cea din Oxford. Abbey College este o scoala din oras, recent amenajata, ce va gazdui lectiile de limba engleza pe perioada programului.

Tabara se desfasoara intr-o cazare rezidentiala, langa colegiu si la o distanta mica de centrul orasului, ceea ce faciliteaza excursiile culturale dupa cursurile zilnice.

Perioada taberei de vara: 23 Iulie – 6 August (2 saptamani)

Varsta participantilor: 12 – 18 ani

Vezi programul taberei si inscrie-te aici

Tabara de grup Bloxham

Bloxham School, fondata in anul 1997, este o institutie de invatamant britanic ce se mandreste cu reusitele sale. Aceasta gazduieste o tabara de vara cu cursuri de limba engleza si excursii la destinatiile turistice din apropiere: find la 24km distanta de Oxford, Londra sau Windsor.

Tabara se desfasoara in Banbury, Oxfordshire, in cazare de tip boarding, specifica scolilor de acest gen, iar scoala ofera terenuri de fotbal, sala de sport, spatii verzi extinse si multe altele.

Perioada taberei de vara: 18 Iulie – 31 Iulie (2 saptamani)

Varsta participantilor: 10 – 17 ani

Vezi programul taberei si inscrie-te aici!

Tabara de grup Rugby

Nu este o coincidenta, Rugby este orasul unde s-a nascut sportul cu acelasi nume, rugby. Pe langa inventarea acestui sport, orasul este faimos pentru autorul cartii “Alice’s Adventure in Wonderland”, Lewis Caroll, care a absolvit la Rugby School. Aceasta este una dintre cele mai vechi scoli de tip boarding, astfel avand o experienta relevanta in educatia copiilor.

Tabara se desfasoara in campus de tip boarding, specific acestui gen de scoala britanica si imbina lectiile de limba engleza cu activitatile de grup intr-un mod ideal.

Perioada taberei de vara: 20 Iulie – 3 August sau 3 August – 17 August (2 saptamani)

Varsta participantilor: 12 – 17 ani

Vezi programul taberei si inscrie-te aici!

Tabara de grup Uppingham

Uppingham University are o istorie de peste 400 de ani, avand o prezenta importanta in mediul academic britanic. Scoala s-a facut remarcata prin rezultatele excelente ale studentilor, astfel construind mediul perfect pentru a studia limba engleza pe perioada unei tabere de vara.

Tabara se desfasoara in cazare de tip boarding, specifica scolilor de acest gen, in comitatul Rutland, locul in care scoala a fost fondata si unde te vei delecta cu peisaje de poveste.

Perioada taberei de vara: 20 Iulie – 3 August sau 3 August – 17 August (2 saptamani)

Varsta participantilor: 10 – 15 ani

Vezi programul taberei si inscrie-te aici!

Tabara in Scotia

Tabara de grup Edinburgh

Edinburgh este casa unuia dintre cele mai frumoase castele din Regatul Unit, Edinburgh castle. Atmosfera medievala a orasului te transporta in alta lume, iar obiectivele turistice fascinante vor face din capitala Scotiei noua ta destinatie favorita. Fettes College este scoala care gazduieste scoala de vara, in cadrul careia vei putea participa la International Festival Fringe, cel mai mare festival de arta de acest gen din lume.

Tabara se desfasoara in campusul colegiului Fettes, ce se afla in apropierea centrului orasului, astfel avand acces la toate obiectivele turistice.

Perioada taberei de vara: 30 Iulie – 12 August (2 saptamani)

Varsta participantilor: 10 – 17 ani

Vezi programul taberei si inscrie-te aici!

Rezerva un loc in taberele selectate de pe site-ul Mirunette pana la data de 20 decembrie 2022 si beneficiezi de un super discount Early Booking!

Vezi aici tabere Spania

Vezi aici tabere Germania

Vezi aici tabere Franta

Vezi aici tabere Irlanda

Vezi aici tabere Regatul Unit