Tabara de Vara Adolescenti 2024 - Spania - Madrid

tabara de vara adolescenti 2023 spania madrid.png

Tara: Spania
Locatie: Madrid
Varsta: 10-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: Engleza
SpaniolaPerioada:
30 iunie 2024 - 13 iulie 2024 (Rezervat)
2700€
Galerie foto

Prezentare tabara

Madrid, capitala Spaniei, este locul ideal pentru a studia limba spaniola! Cu un inepuizabil arsenal de obiective turistice, asigura un mediu international potrivit pentru copiii si tinerii care vor sa isi exerseze limba spaniola (sau chiar si engleza) intr-o capitala europeana faimoasa!

Tabara se desfasoara in campusul principal al Universitatii Francisco de Vitoria, una dintre cele mai renumite universitati din Spania. Campusul, o adevarata oaza de verdeata, este construit in stil american si localizat langa Madrid, in Carretera Pozuelo-Majadahonda. Facilitatile puse la dispozitia participantilor includ: sala comuna TV, sala de studiu, sala de sport, sala calculatoare, terenuri de fotbal, tenis, baschet si terenuri multi-functionale.

Vino alaturi de noi in tabara de limba spaniola/ engleza din Madrid si experimenteaza una din cele mai frumoase capitale europene!


Programul de vara al taberei grup de limba spaniola/ engleza include:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test initial de evaluare pentru orice nivel  
· Saptamanal 20 lectii de limba spaniola sau engleza, in clase multinationale de cca. 8-14 copii (o lectie dureaza 45 minute)
· Manuale si materiale didactice disponibile pe durata cursurilor
· Certificat de absolvire la finalul cursurilor
· Cazare in campus universitar, in camere single cu aer conditionat si baie privata; acces la internet wi-fi disponibil in campus
· Trei mese pe zi in cantina universitatii
· Program zilnic de activitati distractive, sportive sau culturale; exemple de activitati: Welcome party, Disco, Juggling Workshop, Zumba, flamenco, fotografie, gastronomie, Movie, Arts & Crafts, Scavenger Hunt, Workshops, Talent Show, Escape Room, Theme Nights, Film Night etc.
· O excursie de o zi intreaga (sambata); exemple de excursii: Toledo, Ávila, Segovia, Salamanca
· Patru vizite locale sau excursii de jumatate de zi; exemple de vizite: Madrid City Tour, Prado, Reina Sofía Museum, Alcalá de Henares, Aranjuez, Toledo, Monasterio de El Escorial, Aquópolis Water Park (Villanueva de la Cañada), Amazonia, Retro Park & Solar Boat, etc
· Transfer de la / la aeroport Madrid, conform unui orar prestabilit
· Asigurare medicala locala
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
· Insotitor de grup din Romania pentru grup de minim 10 participanti


Interval de desfasurare 2024:

30 iunie - 13 Iulie (2 saptamani) - rezervat


Tarif:

2700 EUR


Nota!

Avans 1200 EUR se achita la inscriere 
Termen plata integrala - 30.04.2024
Termen intrunire grup minim - 15.02.2024


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Madrid - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· O zi suplimentara in tabara (la final) 95 €; include o noapte suplimentara de cazare si o excursie de o zi intreaga


Descriere generala tabara Madrid

Orasul

Cu energia sa multiculturala si cu pozitionarea in centrul Spaniei, Madridul reprezinta destinatia perfecta pentru o experienta de vara de neuitat! Printre principalele atractii se numara celebrul Muzeu Prado, Muzeul Reina Sofia, manastirea El Escorial, Aquopolis WaterPark sau chiar faimosul Stadio Santiago Bernabeu.

Universitatea
Tabara de vara de limba engleza / spaniola este gazduita de campusul Universitatii Francisco de Vitoria, situat la doar 15 minute de centrul Madridului. Un campus modern, in stilul campusurilor celebrelor universitati americane, inconjurat de gradini si cu personal plin de entuziasm, acesta ofera studentilor o atmosfera foarte placuta, incurajandu-i sa isi dezvolte personalitatea, sa interactioneze cu ceilalti participanti si sa exploreze lumea din jurul lor.    
Pentru sport, universitatea pune la dispozitia studentilor un centru sportiv, foarte complex, cu: teren de sport in aer liber (pentru fotbal sau tenis), sala de sport cu terenuri de baschet si mese de tenis de masa, sala de fitness (disponibila doar pentru studentii peste 18 ani), vestiare.
Cazarea

Cazarea se face in campusul Universitatii, in camere SGL cu baie privata si aer conditionat, dotate cu mobilier nou si functional. In campus, studentii au amenajate spatii comune pentru socializare, camera multimedia cu TV si computer.

Mesele

Programul taberei include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina universitatii, care se afla in cadrul campusului universitar, unde sunt si salile de clasa. Cantina este mare, decorata in stil-cafenea, iar mesele se iau intre orele: 08:15-08:45 (mic-dejun), 13:30-14:30 (pranz) si 20:30-21:30 (cina).

Se servesc 3 mese pe zi, respectand principiile bucatariei spaniole si mediteraneene, in timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct. De asemenea, se au in vedere si participantii cu diete speciale, carora li se va pregati un meniu personalizat in functie de nevoile lor.


Informatii utile:

Adresa campusului este: Francisco de Vitoria University Campus, Carretera Pozuelo, km 1800, 28223 Majadahonda, Madrid, Spania. De-a lungul verii este disponibil un nr de telefon de urgenta, care va fi pus la dispozitia studentilor si parintilor. Tabara dispune de un centru de prim ajutor pentru siguranta si sanatatea participantilor care functioneaza non-stop. In cazul elevilor cu situatii medicale sau dietetice speciale, este recomandat ca, la inscrierea in tabara, sa fie mentionate aceste situatii astfel incat organizatorii taberei sa acorde atentia necesara in astfel de cazuri. 


Cursurile de limba straina

Nivelul foarte inalt de pregatire a corpului profesoral se traduce printr-un standard ridicat in ceea ce priveste programa de studiu al limbii engleze si mai ales al limbii spaniole. In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba straina, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite aprox. 15 studenti internationali, iar curicula este alcatuita special pentru un curs de limba straina care are in vedere cadrul de vacanta al taberei. 
Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba straina prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte, intr-un mod cat mai serios si profesional. Participatii vor avea parte de 20 de lectii de limba straina pe saptamana (4 lectii x 45 min/lectie in fiecare zi). La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire si o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii straine studiate este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.


Activitati tabara Madrid

Tabara de limba engleza / spaniola include un program complet de activitati* dintre care: Spanish cooking, flamenco dancing, seminarii de teatru sau fotografie, escape room, scavenger hunt, seri de trivia, experimente stiintifice specifice varstei, capture the flag si multe altele. 


Excursii tabara Madrid

In programul** taberei de 2 saptamani sunt incluse:

- O excursie de o zi intreaga; exemple de excursii: Toledo, Ávila, Segovia, Salamanca
- 2-4 excursii/vizite de jumatate de zi; exemple de excursii: Madrid City Tour, muzeele Prado si Reina Sofia, Alcalá de Henares, Aranguez, Toledo, manastirea El Escorial Monastery, Aquopolis Water Park, Amuseument Park, Amazonia Adventure Park

Nota! Excursiile si activitatile mentionate sunt exemple, programul exact si final fiind stabilit inainte de plecare, in functie de numarul de participanti, conditiile meteo etc.


*Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate
**Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE GRUP
DE LIMBA SPANIOLA IN 2024?

Taberele de grup din Spania reprezinta modalitatea ideala de aprofundare a limbii spaniole acolo unde este vorbita nativ!

Stiati ca limba spaniola este a doua cea mai vorbita limba din lume, dupa chineza mandarina? Este o limba derivata din limba latina si are influente din limba araba, insa in ultimul timp limba spaniola a imprumutat foarte multe cuvinte din limba engleza (in special in vocabularul tehnic si cultural).

Cererea pentru cursuri de limba spaniola a crescut foarte mult in ultimul timp, fiind una din cele mai solicitate limbi atat in Europa, cat si in America de Nord. Un alt lucru interesant: se estimeaza ca in aproximativ 50 de ani, jumatate din populatia SUA va avea limba spaniola ca limba nativa!

Mirunette organizeaza tabere de grup de limba spaniola in locatii ca Madrid, Barcelona sau Valencia, iar copiii pot exersa limba spaniola intr-un mediu de vorbitori nativi, sub indrumarea profesorilor specializati si sub supravegherea insotitorului de grup din Romania.

Acreditari