Tabara Grup limba Spaniola / Engleza - Madrid, Spania

tabara grup limba spaniola engleza madrid spania.jpeg

Tara: Spania
Locatie: Madrid
Varsta: 10-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: Engleza
SpaniolaPerioada:
16 Iul - 29 Iul 2023
2550€ 2450€
valabil pana la 20.12.2022

Prezentare tabara

Madrid, capitala Spaniei, este locul ideal de a studia limba spaniola! Cu un inepuizabil arsenal de obiective turistice, asigura un mediu international potrivit pentru copiii si tinerii care vor sa isi exerseze limba spaniola (sau chiar si engleza) intr-o capitala europeana faimoasa!

Tabara se desfasoara in campusul principal al Universitatii Francisco Vitoria, una dintre cele mai renumite universitati din Spania. Campusul, o adevarata oaza de verdeata, este construit in stil american si localizat langa Madrid, in Carretera Pozuelo-Majadahonda. Facilitatile puse la dispozitia participantilor includ: sala comuna TV, sala de studiu, sala de sport, sala calculatoare, terenuri de fotbal, tenis, baschet si terenuri multi-functionale.

Vino alaturi de noi in tabara de limba spaniola / engleza din Madrid si experimenteaza una din cele mai frumoase capitale europene!


Programul de vara al taberei grup de limba spaniola/ engleza include:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test initial de evaluare pentru orice nivel  
· Saptamanal 20 lectii de limba spaniola sau engleza, in clase multinationale de cca. 8-14 copii (o lectie dureaza 45 minute)
· Manuale si materiale didactice disponibile pe durata cursurilor
· Certificat de absolvire la finalul cursurilor
· Cazare in campus universitar, in camere single cu baie privata; acces la internet wi-fi disponibil in campus
· Trei mese pe zi in cantina universitatii
· Program zilnic de activitati distractive, sportive sau culturale; exemple de activitati: Disco, Juggling Workshop, Zumba, Welcome Party, Movie, Arts & Crafts, Scavenger Hunt, Workshops, Talent Show, Escape Room, Theme Nights, Film Night etc.
· Doua excursii de o zi intreaga (sambata si duminica); exemple de excursii: Toledo, Ávila, Segovia, Salamanca etc.
· Doua excursii de jumatate de zi; exemple de vizite: Madrid city tour, the Prado, and the Reina Sofía Museums, Alcalá de Henares, Aranjuez, Toledo, Monasterio de El Escorial, Aquópolis Water Park (Villanueva de la Cañada), Amazonia etc.
· Transfer de la / la aeroport Madrid, conform unui orar prestabilit
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
· Insotitor de grup din Romania pentru grup de minim 10 participanti


Interval de desfasurare 2023:

16-29 Iulie (2 saptamani)


Tarif:

2550 EUR 2450 EUR (early booking valabil pana la 20.12.2022)


Nota!

Termen confirmare grup - 15.02.2023
Termen plata integrala - 15.05.2023


Optional:

· Tenis 250 € (12 lectii / 2 saptamani)
· Fotbal 250 € (16 lectii / 2 saptamani)
· Calarie 300 € (12 lectii / 2 saptamani)

Nota! Programele optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt orientative si valabile pentru un numar minim de doritori. Programele optionale vor inlocui vizitele sau excursiile deja incluse in program.


Tariful NU include:

· Transport aerian Bucuresti - Madrid - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· O zi suplimentara in tabara (la final) 95 €; include o noapte suplimentara de cazare si o excursie de o zi intreaga

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE GRUP
DE LIMBA SPANIOLA IN 2022?

Taberele de grup din Spania reprezinta modalitatea ideala de aprofundare a limbii spaniole acolo unde este vorbita nativ!

Stiati ca limba spaniola este a doua cea mai vorbita limba din lume, dupa chineza mandarina? Este o limba derivata din limba latina si are influente din limba araba, insa in ultimul timp limba spaniola a imprumutat foarte multe cuvinte din limba engleza (in special in vocabularul tehnic si cultural).

Cererea pentru cursuri de limba spaniola a crescut foarte mult in ultimul timp, fiind una din cele mai solicitate limbi atat in Europa, cat si in America de Nord. Un alt lucru interesant: se estimeaza ca in aproximativ 50 de ani, jumatate din populatia SUA va avea limba spaniola ca limba nativa!

Mirunette organizeaza tabere de grup de limba spaniola in locatii ca Madrid, Barcelona sau Valencia, iar copiii pot exersa limba spaniola intr-un mediu de vorbitori nativi, sub indrumarea profesorilor specializati si sub supravegherea insotitorului de grup din Romania.

Acreditari