Tabara Grup limba Spaniola / Engleza - Barcelona, Spania

tabara grup limba spaniola engleza barcelona spania.jpg

Tara: Spania
Locatie: Barcelona
Varsta: 10-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: Engleza
SpaniolaPerioada:
15 - 28 Aug 2021
2250€

Galerie foto

Prezentare tabara

Barcelona imbina ce e mai bun din 2 lumi: distractia de pe plaja la Marea Mediterana, pe de-o parte, si toate atractiile culturale ale unuia din cele mai admirate orase europene! Centru al modei, design-ului, muzicii, gastronomiei si al artelor, Barcelona atrage vizitatori din toata lumea. Tinerii au ocazia sa descopere particularitatile Cataluniei si a culturii catalane, intelegand astfel diferentele dintre culturile regionale ale Spaniei. 

Tabara din Barcelona este localizata in afara centrului orasului, in apropiere de aeroportul El Prat si la cateva minute de plaja in Castelldefels.

Mix-ul de nationalitati din tabara este foarte variat: 20% sunt copii spanioli (care participa la cursuri de limba engleza), iar 80% sunt copii internationali din toate colturile lumii! Astfel se creeaza un mediu multicultural care contribuie la succesul unei astfel de tabere!


Programul de vara al taberei grup de limba spaniola/ engleza include:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test initial de evaluare pentru orice nivel  
· Saptamanal 20 lectii de limba spaniola sau engleza, in clase multinationale de cca. 8-14 copii (o lectie dureaza 45 minute)
· Manuale si materiale didactice disponibile pe durata cursurilor
· Certificat de absolvire la finalul cursurilor
· Cazare in campus universitar, in camere single sau duble cu baie privata; acces la internet wi-fi disponibil in campus
· Trei mese pe zi in cantina universitatii
· Program zilnic de activitati distractive, sportive sau  culturale; exemple de activitati: Juggling Workshop, Beach Games, Zumba, Welcome Party, Movie, Arts & Crafts, Catalan Party, Scavenger Hunt, Aquatic Team Chalenge, Science Workshops etc.
· O excursie de o zi intreaga (sambata); exemple de excursii: Tossa de Mar, Pals, Cadequés & Gerona, Sitges, Tarragona, Castelldefels etc.
· Doua excursii de jumatate de zi; exemple de vizite: Sagrada Familia and Park Güell, Pueblo Español, Montjuic and the magic fountain, Tibidabo Amusement Park, Olympic Canal, etc.
· Transfer de la / la aeroport Barcelona, conform unui orar prestabilit
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
· Insotitor de grup din Romania pentru grup de minim 10 participanti


Interval de desfasurare 2021:

15 - 28 August (2 saptamani)


Tarif:

2250 EUR


Nota!

Termen confirmare grup si plata integrala - 15.06.2021
Termen confirmare desfasurare tabara - 15.04.2021


Optional:

· Tenis 200 € (12 lectii / 2 saptamani)
· Fotbal 250 € (16 lectii / 2 saptamani)

Nota! Programele optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt orientative si valabile pentru un numar minim de doritori. Programele optionale vor inlocui vizitele sau excursiile deja incluse in program.


Tariful NU include:

·    Transport aerian Bucuresti - Barcelona - Bucuresti
·    Noapte suplimentara (la finalul programului) 65 €

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE GRUP
DE LIMBA SPANIOLA?

Taberele de grup din Spania reprezinta modalitatea ideala de aprofundare a limbii spaniole acolo unde este vorbita nativ!

Stiati ca limba spaniola este a doua cea mai vorbita limba din lume, dupa chineza mandarina? Este o limba derivata din limba latina si are influente din limba araba, insa in ultimul timp limba spaniola a imprumutat foarte multe cuvinte din limba engleza (in special in vocabularul tehnic si cultural).

Cererea pentru cursuri de limba spaniola a crescut foarte mult in ultimul timp, fiind una din cele mai solicitate limbi atat in Europa, cat si in America de Nord. Un alt lucru interesant: se estimeaza ca in aproximativ 50 de ani, jumatate din populatia SUA va avea limba spaniola ca limba nativa!

Mirunette organizeaza tabere de grup de limba spaniola in locatii ca Madrid, Barcelona sau Valencia, iar copiii pot exersa limba spaniola intr-un mediu de vorbitori nativi, sub indrumarea profesorilor specializati si sub supravegherea insotitorului de grup din Romania.

Acreditari