Tabara de grup limba Engleza - Fettes College - colegiu de top, printre absolventi se afla si Tony Blair - Edinburgh, Scotia

tabara de grup limba engleza fettes college top ib school edinburgh scotia.jpg

Tara: Scotia
Locatie: Edinburgh
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iul - 10 Aug 2019
£1900

Prezentare tabara Scotia, Edinburgh - Fettes College

Colegiul Fettes are o traditie de peste 140 de ani de excelenta in educatie si activitati culturale. Impresionantul colegiu, fondat de catre William Fettes, Lord de Edinburgh, este localizat la o distanta de numai 1 mila de centrul istoric si cultural al capitalei Scotiei. Edinburgh a fost declarat de catre UNESCO drept primul oras al literaturii. Acesta este recunoscut si pentru festivalurile organizate, la care participa 25.000 artisti din 70 tari, atragand un public de peste 4 milioane de iubitori de arta; cel mai celebru este Edinburgh International Festival Fringe, desfasurat in luna august.

Campusul are o suprafata de 90 acri si ofera facilitati excelente atat pentru studiu: sali de clasa dotate cu tehnologie moderna, sali de teatru, muzica si arta, cat si pentru sport si relaxare: sala de sport multifunctionala, terenuri de tenis, baschet si activitati recreationale. Printre absolventii Colegiului Fettes se numara Tony Blair, fostul prim-ministru al Marii Britanii, dar si personajul celebru James Bond!

Vrei sa studiezi limba engleza si sa descoperi fascinanta Scotie? Inscrie-te in tabara internationala de limba engleza din Scotia, Edinburgh – Colegiul Fettes si ia parte la un program cu adevarat deosebit, o imbinare ideala intre lectii de limba engleza, activitati interactive, vizite locale si excursii interesante! 


Informatii utile:

Mesaje & imagini din tabara de vara 2018


Program de vara tabara engleza Scotia, Edinburgh - Fettes College:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 lectii (17.5 ore) de limba engleza acreditate British Council, in clase multinationale de cca 12 studenti, pentru nivelurile A1-C1
· Manuale si materiale de studiu bine concepute pentru non-nativi lb engleza
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final
· Cazare in campusul Colegiului Fettes, in camere standard cu unul, doua sau cu mai multe paturi si cu baie comuna (tip boarding); internet wi-fi disponibil in campus
· Trei mese pe zi in cantina colegiului; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program complex de activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: conceperea ziarului scolii, fotografie, Drama Workshop, Art Workshop, Science Workshop, Arts & Crafts, diverse sporturi, Scottish Quiz Night, Capture the Flag, disco/party, Fashion Show, Ceilidh -dans traditional scotian-, Talent Show etc
· Patru vizite educationale de o jumatate de zi in Edinburgh, impreuna cu clasa si profesorul de limba engleza; exemple de vizite: Edinburgh Castle, Camera Obscura, National Museum of Scotland, The Royal Mile, Dean Village etc.
· Doua excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: St. Andrews, Glamis Castle, Loch Leven, Stirling Castle, Glasgow, Loch Lomond etc.
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Edinburgh
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 participanti


Date de desfasurare tabara Scotia, Edinburgh - Fettes College 2019:

28 Iulie - 10 August (2 saptamani)


Tarif: 1900 GBP

Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Edinburgh - Bucuresti companie de linie.


Descriere generala

Orasul

Edinburgh este capitala Scotiei si unul din cele mai pitoresti orase din lume. Situat pe cateva dealuri ce reprezinta fosti vulcani, este dominat de faimosul castel care ofera privelisti spectaculoase asupra orasului (terasele georgiene, Princes Street si gradinile de vizavi). Zona Royal Mile se intinde de la castel pana la Palatul Holyrood House si este un amestec de magazine, pub-uri si atractii turistice. In luna august a fiecarui an, orasul este invadat de turistii ce vin special pentru faimosul festival.

Colegiul

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in cadrul Fettes College: un colegiu fondat in 1870 din dorinta lui Sir William Fettes. Este o cladire magnifica, inconjurata de verdeata, situata la doar 20 de minute de centrul orasului Edinburgh. In cadrul colegiului exista facilitati excelente care includ: cladirile de cazare, salile de clasa, capela, terenuri de baschet si tenis, o sala de sport si terenuri de fotbal sau alte jocuri in aer liber.

Cazarea

Cazarea se face in campusul colegiului Fettes, in boarding houses, in camere cu unul sau mai multe paturi, cu baie comuna. Camerele sunt utilate - mobilier nou, iar in cladirile de cazare exista supraveghere 24h/24. In fiecare an se renoveaza cate un boarding house.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina colegiului. Micul dejun este continental (de luni pana sambata) si englezesc (duminica), pranzul si cina sunt gatite, iar in excursiile de o zi intreaga se ofera pranzul la pachet.

Informatii practice

Adresa colegiului este: Fettes College, East Fettes Avenue, Edinburgh EH4 1QZ, Marea Britanie. Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata. Spatiile comune sunt curatate zilnic; iar camerele sunt curatate si asternuturile schimbate o data pe saptamana. Nu sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, asa ca acestia ar trebui sa isi aduca propriile prosoape. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de £50, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.


Activitati tabara Scotia, Edinburgh - Fettes College

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite: Fotbal, baschet, volei, badminton, tenis, dans & aerobic etc, Scottish Night, Film Night, Disco, Treasure Hunt, Karaoke, Quiz Night, Talent Show etc.


Excursiile si vizitele incluse:

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 4 vizite educationale de o jumatate de zi si 2 excursii de o zi intreaga:

-    exemple vizite educationale in Edinburgh: Edinburgh Castle, Camera Obscura, National Museum of Scotland, The Royal Mile etc.

-    exemple excursii de o zi intreaga: St. Andrews, Glamis Castle, Loch Leven, Stirling Castle, Glasgow, Loch Lomond etc.

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 7 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 14 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari