Tabara de Vara Copii 2024 - Scotia - Fettes College Edinburgh

tabara de vara copii 2024 scotia fettes college.jpg

Tara: Scotia
Locatie: Edinburgh
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
14 iulie 2024 - 27 iulie 2024 (Tabara Indisponibila)
28 iulie 2024 - 10 august 2024 (Rezervat)
£2600

Prezentare tabara Scotia, Edinburgh Fettes College

In fiecare an peste 4 milioane de iubitori de arta din toata lumea se intrunesc in Edinburgh pentru a participa la varietatea de festivaluri organizate in “primul oras al literaturii”, calificativ oferit de UNESCO. Participa si tu la International Festival Fringe, celebrul festival din Edinburgh, unul dintre evenimentele la care vei putea participa in cadrul taberei de vara de la Fettes College in perioada din august! 

Colegiul ofera sali de clasa dotate cu tehnologie moderna, sali de teatru, muzica si arta care sa iti stimuleze cele mai inalte aspiratii intelectuale si o sala de sport multifunctionala, terenuri de tenis si baschet care sa iti mentina conditia fizica si sa iti dezvolte spiritul de echipa. In tabara de limba engleza iti poti face prieteni cu usurinta, iar activitatile propuse sunt o metoda perfecta sa te intorci acasa cu cateva contacte noi ale colegilor sau profesorilor din strainatate si cu experienta studiului la o scoala renumita cu o tradtie de peste 140 de ani.


Jurnalele taberelor anterioare:

Imagini & mesaje din tabara 2023


Program de vara tabara engleza Scotia, Edinburgh - Fettes College:

*Programul include:

· Informatii utile si tur de orientare la sosire
· Test initial online pentru evaluarea nivelului de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 lectii (17.5 ore) acreditate British Council, in clase multinationale de maxim 14 studenti, pentru nivelurile A1-C1
· Materiale de studiu pe durata cursurilor de engleza
· Certificat absolvire curs si raport de evaluare finala
· Cazare in campusul colegiului, in camere standard cu unul, doua sau mai multe paturi si cu baie comuna (tip boarding); internet wi-fi in campus pana la ora 23:00
· Trei mese pe zi in cantina colegiului; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga; gustare disponibila seara 
· Program complex de activitati dupa-amiaza si seara (realizarea ziarului scolii, fotografie, Drama Workshop, Art Workshop, Science Workshop, Arts & Crafts, diverse sporturi, Scottish Quiz Night, Disco, Fashion Show, Ceilidh - dans traditional scotian, Talent Show etc)
· Sase vizite educationale locale de o jumatate de zi (Edinburgh Castle, National Museum of Scotland, Royal Botanical Gardens, New Town, The Royal Mile, Dean Village etc.)
· Doua excursii de o zi intreaga (exemple: St. Andrews, Stirling Castle, Glasgow, Loch Lomond, Glamis Castle, Loch Leven etc.)
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer de la / la aeroport Edinburgh
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti 


Date de desfasurare 2024:

14 iulie - 27 iulie
28 iulie - 10 august (rezervat)

Durata: 2 saptamani


Tarif:

2600 GBP


Nota!

Avans 1200 GBP se achita la inscriere 
Termen plata integrala 15.05 2024 / 30.05.2024
Termen intrunire grup minim 15.02.2024


Optional:

· Spectacol Royal Military Tattoo (esplanada Edinburgh Castle), tarif aprox. 100 GBP/pers (valabil doar pentru perioada din august)


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Edinburgh - Bucuresti 
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare


Descriere generala

Orasul

Edinburgh este capitala Scotiei si unul din cele mai pitoresti orase din lume. Situat pe cateva dealuri ce reprezinta fosti vulcani, este dominat de faimosul castel care ofera privelisti spectaculoase asupra orasului (terasele georgiene, Princes Street si gradinile de vizavi). Zona Royal Mile se intinde de la castel pana la Palatul Holyrood House si este un amestec de magazine, pub-uri si atractii turistice. In luna august a fiecarui an, orasul este invadat de turistii ce vin special pentru faimosul festival.

Colegiul

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in cadrul Fettes College: un colegiu fondat in 1870 din dorinta lui Sir William Fettes. Este o cladire magnifica, inconjurata de verdeata, situata la doar 20 de minute de centrul orasului Edinburgh. In cadrul colegiului exista facilitati excelente care includ: cladirile de cazare, salile de clasa, capela, terenuri de baschet si tenis, o sala de sport si terenuri de fotbal sau alte jocuri in aer liber.

Cazarea

Cazarea se face in campusul colegiului Fettes, in boarding houses, in camere cu unul sau mai multe paturi, cu baie comuna. Camerele sunt utilate - mobilier nou, iar in cladirile de cazare exista supraveghere din partea staff-ului local (houseparent). In fiecare an se renoveaza cate un boarding house.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina colegiului. Micul dejun este continental (de luni pana sambata) si englezesc (duminica), pranzul si cina sunt gatite, iar in excursiile de o zi intreaga se ofera pranzul la pachet. Seara, inainte de culcare, este pusa la dispozitia copiilor o gustare in boarding-house.

Informatii practice

Adresa colegiului este: Fettes College, East Fettes Avenue, Edinburgh EH4 1QZ, Marea Britanie. Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata. Spatiile comune sunt curatate zilnic; iar camerele sunt curatate si asternuturile schimbate o data pe saptamana. Nu sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, asa ca acestia ar trebui sa isi aduca propriile prosoape. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de £50, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.


Activitati tabara Scotia, Edinburgh - Fettes College

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite: Fotbal, baschet, volei, badminton, tenis, dans & aerobic etc, Scottish Night, Film Night, Disco, Treasure Hunt, Karaoke, Quiz Night, Talent Show etc.


Excursiile si vizitele incluse:

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 6 vizite educationale de o jumatate de zi si 2 excursii de o zi intreaga:

exemple vizite educationale in Edinburgh: Edinburgh Castle, National Museum of Scotland, Royal Botanical Gardens, New Town, The Royal Mile, Dean Village etc.
exemple excursii de o zi intreaga: St. Andrews, Glamis Castle, Loch Leven, Stirling Castle, Glasgow, Loch Lomond, etc.

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 8 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 16 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari