Beneficiile unei tabere de vara pentru adolescenti in strainatate

Tabere de vara adolescentiTabere de vara Mirunette

O tabara de vara in strainatate vine cu o multime de beneficii pentru adolescenti, de la dezvoltarea abilitatilor de comunicare, pana la amplificarea cunostintelor culturale. Taberele in strainatate imbina perfect lectiile de limba straina cu activitatile recreative desfasurate in campusuri universitare si excursiile in destinatii turistice din Europa.

Experimentarea unei culturi noi

Fiecare tara are obiceiuri si traditii specifice, artisti faimosi si o istorie ampla. O tabara de vara este oportunitatea perfecta pentru a incerca o cultura noua, in toata vastitatea ei. Excursiile si activitatile din program sunt alese in asa fel incat sa poti vizita cele mai cunoscute locuri si sa ai parte de o experienta inedita.

Cunoasterea de sine

O astfel de experienta iti va arata cine esti cu adevarat: cat de comunicativ esti, cat de usor iti este sa te acomodezi intr-un mediu necunoscut si cat de deschis esti la noi experiente. Evident, insotitorii de grup si staff-ul din campus sunt mereu la dispozitie pentru a rezolva orice problema s-ar ivi, dar tot vei prinde gustul independentei.

Dezvoltarea unei limbi straine

Nu exista o modalitate mai simpla de a invata o noua limba decat prin a fi nevoit sa o folosesti. Atunci cand trebuie sa comunici cu adolescenti din toate colturile lumii, nivelul cunostintelor nu mai conteaza, iar frica de a gresi in public este uitata complet. In plus, cursurile sunt adaptate pentru toate nivelurile, deci nu exista niciun motiv de ingrijorare daca esti incepator.

Legarea de noi prietenii

Oricat de introvertit sau extrovertit ai fi, intr-o tabara pentru adolescenti in strainatate, sigur vei gasi cel putin o persoana cu care sa rezonezi, sa te intelegi si cu care sa vrei sa pastrezi legatura in viitor. Cursurile si activitatile pe la care le vei experimenta impreuna cu ceilalti studenti vor crea o conexiune speciala, ce duce la prietenii de lunga durata.

O vara de neuitat!

Vei avea parte de o multime de momente unice, la care te vei gandi cu drag, alaturi de persoane cu preocupari similare, toate acestea intr-o tara straina. Un astfel de program, ce imbina perfect partea academica cu cea recreativa, este ideal pentru a-ti dezvolta abilitatile interpersonale, de a-ti imbunatati nivelul de limba straina si a te intoarce cu cele mai frumoase suveniruri: amintirile unei vacante de vis!

Interesant? Apasa mai jos pentru ofertele de tabere pentru adolescenti in strainatate, in vara anului 2023.

Apasa aici