Tabara de Vara Adolescenti 2023 - Franta - Paris Igny

tabara grup limba franceza paris igny franta.png

Tara: Franta
Locatie: Paris
Varsta: 12-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: FrancezaPerioada:
30 iulie 2023 - 12 august 2023
2600€
Galerie foto

Prezentare tabara

La mai putin de 40 minute de centrul Parisului, Igny este un "oras-gradina" cu aer curat si multe spatii verzi. Este un loc perfect pentru o tabara de limba franceza desfasurata in campusul unei scoli private - o locatie sigura, dar totodata foarte aproape de toate punctele de atractie pe care le ofera capitala Frantei. 

Scoala este inconjurata de gradini si spatii verzi si se afla in oraselul Igny, aflat chiar la marginea Parisului. Facilitatile includ sali de clasa spatioase, sali multimedia, terenuri de sport etc. Programul de vizite in Paris include excursii la cele mai frumoase obiective turistice, cum ar fi Turnul Eiffel, Palatul Versailles sau Muzeul Luvru.


Programul de vara al taberei grup de limba franceza include:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test initial de evaluare pentru orice nivel  
· Saptamanal 20 lectii de limba franceza, in clase multinationale de cca. 10-15 copii (o lectie dureaza 45 minute)
· Manuale si materiale didactice disponibile pe durata cursurilor
· Certificat de absolvire la finalul cursurilor
· Cazare in campus, in camere cu 1, 2 sau 3 paturi si baie comuna; acces la internet wi-fi disponibil in campus
· Trei mese pe zi in cantina 
· Program zilnic de vizite in Paris in fiecare dupa-amiaza; exemple de vizite: Turnul Eiffel, La Defense, Muzeul Luvru, Muzeul Orsay, Jardins de Tuilleries, Cartierul Latin, Montmartre, Centre Pompidou etc.
· Program zilnic de activitati de seara: ice-breaker, Quiz Night, Movie Night, Newspaper Fashion Show, Challenge Night, Disco & Karaoke etc.
· O excursie de o zi intreaga in Paris (sambata): Arcul de Triumf & Champs Elysee
· Transfer de la / la aeroport Paris CDG sau ORY, conform unui orar prestabilit
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
· Insotitor de grup din Romania pentru grup de minim 10 participanti


Interval de desfasurare 2023:

30 Iulie - 12 August


Tarif:

2600 EUR


Nota!

Termen intrunire grup - 30.03.2023
Termen plata integrala - 30.05.2023


Optional:

· Excursie la Disneyland Paris 230€ 
· Vizite locale exclusive (3 / saptamana; exemple: Bateaux-Mouches, Grevin Wax Museum, Tour Eiffel top) 150€ / saptamana

Nota! Programele optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt orientative si valabile pentru un numar minim de doritori. Programele optionale vor inlocui vizitele sau excursiile deja incluse in program.


Tariful NU include:

· Transport aerian Bucuresti - Paris - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE GRUP
DE LIMBA FRANCEZA IN 2024?

Taberele de grup din Franta
reprezinta un mod inedit si eficient de aprofundare a limbii franceze
acolo unde este vorbita nativ!

Stiati ca limba franceza a fost limba oficiala a Angliei timp de aproximativ 300 de ani? Dupa cucerirea din 1066, normanzii vorbeau anglo-normanda, o limba apropiata de franceza veche, ca limba oficiala la Curte, in drept şi administratie.

Expansiunea limbii franceze in Anglia a putut sa se prelungeasca deoarece de la Henric al II-lea pana la Henric al VI-lea (1445), toti regii Angliei si-au ales reginele din Franta. Cea mai vorbita limba europeana incepand cu secolul al XVII-lea si terminand cu inceputul secolului XX, limba franceza a pierdut in ultimul timp teren in favoarea limbii engleze in preferintele tinerilor.

In acest moment, limba franceza este pe locul trei in topul celor mai vorbite limbi din Uniunea Europeana, dupa engleza si germana. Va asteptam in tabara de grup de limba franceza, unde tinerii din Romania vor putea interactiona cu alti tineri din intreaga lume si vor purta dialoguri in limba franceza, sub supravegherea profesorilor specializati si a insotitorului de grup din Romania!

Acreditari