Descopera-ti cariera cu un internship la Londra

Internship Adolescenti la LondraInternship-uri Mirunette Education

Alegerea unui domeniu de studiu reprezinta o super provocare pentru din ce in ce mai multi adolescenti, insa pare ca am gasit solutia perfecta! Daca vrei sa afli ce domeniu profesional ti se potriveste, un internship la Londra, creat special pentru adolescenti, este raspunsul ideal!

19 subiecte diferite, ce pot fi explorate de catre adolescenti pentru a-si descoperi domeniul profesional potrivit lor, intr-un mediu international si dinamic. Programele de internship sunt construite special pentru adolescenti de catre experti si profesionisti din diverse domenii, cu zeci de ani de experienta.

In anul 2022, Mirunette Education a avut peste 20 de adolescenti ce s-au bucurat de un internship la Londra, asa ca am decis sa impartasim feedback-ul Anei care a participat la un internship de 10 zile in domeniul Psihologiei.

ME: Cum ai ajuns la programul de Internship la Londra?

A.M: Am fost interesata de un program de vara pentru adolescenti, in domeniul psihologiei si in limba engleza, asa ca am contactat echipa Mirunette Education stiind sigur ca vor avea cele mai bune opțiuni. Discutand cu ei, am primit o lista cu diferite domenii, dintre care am ales Young Psychologist deoarece programa se potrivea perfect cu dorintele mele.

ME: Ce te-a determinat sa alegi acest program?

A.M: Programul are optiunea de a participa 5, 10 sau 15 zile, iar varianta de mijloc mi s-a parut perfecta pentru a învata tot ce este necesar despre subiect. M-am uitat peste programa lor, iar diversitatea lectiilor si a experientelor zilnice a fost factorul convingator.

ME: Cum a fost experienta ta acolo? Incepand de la organizare pana la lucrurile pe care le-ai invatat de la profesionistii prezenti in cadrul internship-ului?

A.M: Experienta a fost minunata!! Am avut oportunitatea de a interactiona cu oameni din toata lumea, lucru pe care mi-l doream foarte mult. Cazarea a fost bine organizata, cu un program de masa bine stabilit și camere foarte curate. Profesorii au fost incredibil de deschisi si amabili, ne-au invatat in detaliu despre profesia lor de psiholog si au raspuns clar la toate intrebarile puse de studenti.

ME: Care au fost top 3 lucruri pe care le-ai invatat?

A.M: Am invatat despre laturile psihologiei, in ce consta fiecare, ce pasi trebuie facuti pentru a ajunge sa profesezi in domeniul respectiv, inclusiv ce universitate trebuie urmata. In plus, pe perioada internship-ului, am vizitat spitale si locuri unde se practica fiecare profesie diferita, lucru ce ne-a învatat despre mediul in care acestea se studiaza. Pe langa acestea, fiind interesata de Psihologia Criminalistica, cursul m-a ajutat sa înțeleg diferenta dintre acest subiect si Psihologia Clinica, acum find clar ce se învata si practica la fiecare dintre ele.

ME: Simti ca acest internship ti-a oferit o idee mai clara cu privire la viitoarea ta cariera?

A.M: Da, sunt de parere ca m-a ajutat mult in a decide spre ce profesie vreau sa ma indrept in viitor si m-a ajutat sa realizez care dintre sub-categoriile psihologiei este cea mai potrivita pentru mine.

ME: Ai recomanda acest internship? De ce?

A.M: Recomand acest program cu mare drag deoarece m-a invatat într-un mod interactiv si interesant despre psihologie, mi-a imbunatatit abilitatile sociale si datorita acestuia am cunoscut o lume noua la Londra.

Daca experienta Anei te-a convins si pe tine, alege unul dintre subiectele disponibile si exploreaza-ti viitoarea cariera!

In plus, iti oferim si un discount de incurajare de 15% pentru orice inscriere efectuata pana la data de 30 Noiembrie la unul dintre internship-urile din Londra.

Alege-ti subiectul si inscrie-te!