Tabara de Vara Copii 2024 - Anglia - Rugby School Warwickshire

tabara de vara copii 2023 anglia rugbeian school warwickshire.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Warwickshire
Varsta: 11-15 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
03 august 2024 - 17 august 2024
£2600
Galerie foto

Prezentare tabara Anglia - Rugby School

Datand inca din 1567, Rugby School este una dintre cele mai vechi scoli publice independente, co-educationale, de tip zi si boarding din Anglia. Este totodata una dintre cele 9 scoli analizate de Clarendon Commission si apoi acceptate si incluse in Public Schools Act 1868, alaturi de Eton, Westminster, Winchester, Charterhouse., Harrow si Shrewsbury. Scoala aplica Modelul Quantum – unde toate aspectele vietii (academice, artistice, spirituale si sportive) creeaza un intreg.

Lewis Carroll (autorul “Alice’s Adventures in Wonderland”) este una dintre personalitatile emblematice care au absolvit aceasta scoala, devenind ulterior profesor de matematica (da!) la Universitatea Oxford. 

Asemeni lor, poti avea si tu ocazia sa descoperi locul recunoscut international pentru inventarea jocului de rugby. Datand inca din 1567, scoala este una dintre cele mai vechi scoli de tip boarding din Anglia. Spiritul rebel alaturi de o doza de inventivitate l-au determinat pe elevul William Webb Ellis sa incalce regulile jocului de fotbal si sa alerge cu mingea in mana, astfel dand nastere unui nou sport!

Programul taberei de la Rugby School include activitati variate si interactive, precum si 4 excursii! Iti garantam ca nu te vei plictisi! Cum spunea The Cheshire Cat: “Every adventure starts with a first step”. You should take a moment and listen to the cat. Dare to join us on this one!


Program de vara tabara limba engleza :

· Informatii utile si tur de orientare la sosire
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: 20 de lectii (15h) / saptamana, in clase multinationale de maxim 16 studenti 
· Materiale de studiu pe durata cursurilor de engleza
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare finala 
· Cazare in campus in boarding houses, in camere single, twin sau cu mai multe paturi si baie comuna
· Trei mese pe zi in cantina scolii (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi)
· Program zilnic de activitati de dupa-amiaza (rugby, fotbal, tenis, inot, Origami, Arts&Crafts, Wacky Games, Scavenger Hunt, Escape Room, Colour Fun, Mannequin Challenge etc.)
· Program zilnic de activitati de seara (Disco Night, Karaoke, Movie Night, Talent Show, Rocket Building Challenge, Quiz Night etc.)
· 4 excursii de o zi intreaga (exemple: Londra Walking Tour & River Cruise & Dinner Out ; Cambridge: Walking Tour & Punting on the River Cam ; Warwick Castle & Stratford-upon-Avon; Birmingham Library & Art Gallery etc.)
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
· Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer de la / la aeroport Heathrow Londra
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2024:    

3 august - 17 august

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:

2600 GBP 


Nota!

Avans 1200 GBP se achita la inscriere 
Termen plata integrala - 30.05.2024
Termen intrunire grup minim - 15.03.2024


Optional:

· Exclusie la Harry Potter Studios - tarif aprox. 100 GBP / pers

Nota! Programele si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare


Descriere generala tabara Rugby School

Oras si campus

Infiintata in 1597, Rugby School este una dintre cele mai faimoase si mai vechi din Anglia. Scoala este localizata in centrul orasului cu numele Rugby, in Warwickshire, situat la 83 de mile nord de Londra si 30 de mile est de Birmingham.

Scoala detine facilitati sportive moderne excelente: piscina, sali de sport, 33 de terenuri de tenis, terenuri de fotbal, 13 terenuri de rugby si pajisti intinse. Pe langa aceste facilitati, scoala pune la dispozitie si sali de spectacole, sala de disco si sali comune. Internet WI-FI este disponibil in campus. 

Cazare

Cazarea este oferita in cladiri renovate, confortul numarandu-se printre prioritatile organizatorilor. Fiecare cladire de cazare difera, fiind disponibile cladiri cu un mix de camere, cu 1, 2 si mai multe paturi in camera, cu dusuri si toalete la comun sau cladiri cu camere single cu baie proprie. Fiecare cladire de cazare detine o bucatarie si sala comuna, unde copiii se pot aduna pentru snack-ul de seara sau pentru socializare in timpul liber. Serviciul de spalare a hainelor este disponibil gratuit.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina scolii. Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale (cel putin o varianta vegetariana). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.

Personal si supraveghere

Staff-ul scolii este in permanenta disponibil pe parcursul taberei. Exista si o echipa excelenta de directori care ajuta la derularea programului taberei, oferind astfel participantilor cea mai bine organizata tabara in cea mai frumoasa locatie. Campusul ofera siguranta deplina, cu 24/24h supraveghere.
Pentru motive de siguranta, banii de buzunar si pasaportul vor fi luate la sosire si pastrate in seiful scolii, urmand a fi returnate in ziua plecarii insotitorului de grup. In zile si la ore desemnate de scoala, elevii pot retrage bani din seif, in prezenta insotitorului de grup.

Cursurile de limba engleza

Lectiile in timpul taberei sunt stimulante si variate, centrul este renumit pentru cursurile academice sustinute pentru elevii internationali care doresc sa isi continue educatia in aceasta scoala. Elevii participa la 15 ore de engleza saptamanal, cu profesori calificati si creativi. Elevii sunt testati la sosire si apoi repartizati in clase multinationale, in functie de nivel. Numarul maxim in grupa nu depaseste 15 elevi. Cand inveti o limba straina, este important sa o folosesti intr-un context real pentru a reusi sa-ti exprimi interesele si experientele.

Program de activitati

Dimineata sau dupa-amiaza Sportul si activitatile reprezinta o parte importanta a zilei, unde elevii nu numai ca vor continua sa exerseze limba engleza, dar vor lua parte si la o varietate de activitati amuzante si incitante, profitand de facilitatile minunate ale scolii.

Seara (20.00 – 22.00) Activitatile de seara ofera elevilor ocazia de a se relaxa dupa o zi lunga si de a se cunoaste intre ei, intr-un mediu lejer, multinational. In majoritatea serilor, toata scoala participa la aceeasi activitate.

Exemple de activitati: rugby, fotbal, tenis, inot, Origami, Arts&Crafts, Wacky Games, Scavenger Hunt, Escape Room, Colour Fun, Mannequin Challenge, Disco Night, Karaoke, Movie Night, Talent Show, Rocket Building Challenge, Quiz Night etc.

Excursii incluse**

Toti elevii vor participa la 4 excursii de o zi intreaga pe durata taberei, avand timp sa experimenteze totul, de la cultura pana la distractie. 

· exemple excursii de o zi: Londra Walking Tour & River Cruise & Dinner Out ; Cambridge: Walking Tour & Punting on the River Cam ; Warwick Castle & Stratford-upon-Avon ; Birmingham Library and Art Gallery

Excursii optionale***

· Excursie la Harry Potter Studios - tarif aprox. 100 GBP / pers

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate
***Excursiile si activitatile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 8 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 16 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari