Tabara de grup limba Engleza - Rugby School - scoala unde a fost inventat rugby-ul - Rugby, Anglia

tabara de grup limba engleza rugby school scoala unde a fost inventat rugby ul rugby anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Birmingham-Est (Rugby)
Varsta: 12 -17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
TBD 2023
£2100
Galerie foto

Prezentare tabara Anglia - Rugby School

“Alice’s Adventures in Wonderland” este faimoasa creatie a lui Lewis Carroll, una dintre somitatile care au absolvit Rugby School de-a lungul istoriei, devenind ulterior profesor de matematica (da!) la Universitatea Oxford. 

Asemeni lor, poti avea si tu ocazia sa descoperi locul recunoscut international pentru inventarea jocului de rugby. Datand inca din 1567, Rugby School este una dintre cele mai vechi scoli de tip boarding din Anglia. Spiritul rebel alaturi de o doza de inventivitate l-au determinat pe elevul William Webb Ellis sa incalce regulile jocului de fotbal si sa alerge cu mingea in mana, astfel dand nastere unui nou sport!

Programul taberei de la Rugby School include activitati variate si interactive, precum si 4 excursii! Iti garantam ca nu te vei plictisi! Cum spunea The Cheshire Cat: “Every adventure starts with a first step”. You should take a moment and listen to the cat. Dare to join us on this one!


Program de vara tabara limba engleza Anglia - Rugby School:

· Informatii utile si tur de orientare la sosire
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: 20 de lectii (15h) / saptamana, in clase multinationale de maxim 16 studenti 
· Materiale de studiu pe durata cursurilor de engleza
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare finala 
· Cazare in campus in boarding house, in camere single, twin sau cu mai multe paturi cu baie la comun
· Trei mese pe zi in cantina scolii (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi)
· Program zilnic de activitati de dupa-amiaza (rugby, fotbal, tenis, inot, Origami, Arts&Crafts, Wacky Games, Scavenger Hunt, Escape Room, Colour Fun, Mannequin Challenge etc.)
· Program zilnic de activitati de seara (Disco Night, Karaoke, Movie Night, Talent Show, Rocket Building Challenge, Quiz Night etc.)
· 4 excursii de o zi intreaga (exemple: Londra Walking Tour & River Cruise & Dinner@Planet Holywood ; Cambridge: Walking Tour & Punting on the River Cam ; Bristol Walking Tour & Entrance at SS Great Britain ; Birmingham Walking Tour & Shopping etc.)
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
· Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer de la / la aeroport Heathrow Londra
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2023:    

 

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:

 


Nota!

Termen confirmare grup - 
Termen plata integrala - 


Optional:

· Excursie optionala Harry Potter Studios, pentru grupuri de minim 10 participanti - tarif la cerere

Nota! Programele si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare


Descriere generala tabara Rugby School

Oras si campus

Infiintata in 1597, Rugby School este una dintre cele mai faimoase si mai vechi din Anglia. Scoala este localizata in centrul orasului Rugby, Warwickshire, situat la 83 de mile nord de Londra si 30 de mile est de Birmingham.

Scoala detine facilitati sportive moderne excelente: piscina, sali de sport, 33 de terenuri de tenis, terenuri de fotbal, 13 terenuri de rugby si pajisti intinse. Pe langa aceste facilitati, scoala pune la dispozitie si sali de spectacole, sala de disco si sali comune. Internet WI-FI este disponibil in campus. 

Cazare

La Rugby School, cazarea este oferita in cladiri renovate, confortul numarandu-se printre prioritatile organizatorilor. Fiecare cladire de cazare difera, fiind disponibile cladiri cu un mix de camere, cu 1, 2 si mai multe paturi in camera, cu dusuri si toalete la comun sau cladiri cu camere single cu baie proprie. Fiecare cladire de cazare detine o bucatarie si sala comuna, unde copiii se pot aduna pentru snack-ul de seara sau pentru socializare in timpul liber. Serviciul de spalare a hainelor este disponibil gratuit.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina scolii. Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale (cel putin o varianta vegetariana). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.

Personal si supraveghere

Staff-ul scolii este in permanenta disponibil pe parcursul taberei. Exista si o echipa excelenta de directori care ajuta la derularea programului taberei, oferind astfel participantilor cea mai bine organizata tabara in cea mai frumoasa locatie. Campusul ofera siguranta deplina, cu 24/24h supraveghere.
Pentru motive de siguranta, banii de buzunar si pasaportul vor fi luate la sosire si pastrate in seiful scolii, urmand a fi returnate in ziua plecarii insotitorului de grup. In zile si la ore desemnate de scoala, elevii pot retrage bani din seif, in prezenta insotitorului de grup.

Cursurile de limba engleza

Lectiile la Rugby School sunt stimulante si variate, centrul este renumit pentru cursurile academice sustinute pentru elevii internationali care doresc sa isi continue educatia in aceasta scoala. Elevii participa la 15 ore de engleza saptamanal, cu profesori calificati si creativi. Elevii sunt testati la sosire si apoi repartizati in clase multinationale, in functie de nivel. Numarul maxim in grupa nu depaseste 15 elevi. Cand inveti o limba straina, este important sa o folosesti intr-un context real pentru a reusi sa-ti exprimi interesele si experientele.

Program de activitati

Dimineata sau dupa-amiaza Sportul si activitatile reprezinta o parte importanta a zilei, unde elevii nu numai ca vor continua sa exerseze limba engleza, dar vor lua parte si la o varietate de activitati amuzante si incitante, profitand de facilitatile minunate ale scolii.

Seara (20.00 – 22.00) Activitatile de seara ofera elevilor ocazia de a se relaxa dupa o zi lunga si de a se cunoaste intre ei, intr-un mediu lejer, multinational. In majoritatea serilor, toata scoala participa la aceeasi activitate.

Exemple de activitati: rugby, fotbal, tenis, inot, Origami, Arts&Crafts, Wacky Games, Scavenger Hunt, Escape Room, Colour Fun, Mannequin Challenge, Disco Night, Karaoke, Movie Night, Talent Show, Rocket Building Challenge, Quiz Night etc.

Excursii incluse

Toti elevii vor participa la 4 excursii de o zi intreaga pe durata taberei, avand timp sa experimenteze totul, de la cultura pana la distractie. Exemple de excursii: 

· exemple excursii de o zi: Londra Walking Tour & River Cruise & Dinner@Planet Holywood ; Cambridge: Walking Tour & Punting on the River Cam ; Bristol Walking Tour & Entrance at SS Great Britain ; Birmingham Walking Tour & Shopping

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 7 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 14 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari