Tabara Ski / Snowboard & Limbi straine - Verbier, Elvetia

tabara ski snowboard limbi straine verbier elvetia.jpg

Tara: Elvetia
Locatie: Verbier
Varsta: 7-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: Engleza
Franceza
Germana
SpaniolaDate incepere
07 Dec 2019 - 25 Apr 2020
1995CHF

Galerie foto

Prezentare tabara "Tabara Ski / Snowboard & Limbi straine - Verbier, Elvetia"

Verbier este situat in una dintre cele mai frumoase regiuni ale Alpilor Elvetieni, pe un platou la 1500 m altitudine, la aproximativ 2 ore de Geneva.
Statiunea, printre cele mai frumoase din Europa, ofera turistilor un climat insorit atat vara cat si iarna, zapada este garantata din decembrie pana in aprilie si este locul ideal pentru practicarea sporturilor de iarna intr-o atmosfera relaxanta. Partiile de ski sunt intinse pe mai mult de 450 km si sunt dotate cu peste 120 instalatii de transport prin cablu.
Cazarea se face in cabane din piatra si lemn tipice regiunii alpine, aflate la numai 5 minute de centrul orasului Verbier. Facilitati: biblioteca, sala de jocuri, sala in ternet, music room, sala cinema etc.


Programul taberei de ski/ snowboard & limbi straine include:

· Informatii si orientare la sosire
· Zilnic 6 ore de ski sau snowboard cu monitori calificati, in grupuri mici in functie de nivel, dimineata (9:00-12:00) si dupa-amiaza (13:00-16:00)
· Saptamanal 8 ore de lb engleza/ franceza/ germana sau spaniola conversationala, in clase internationale; cursurile de limba straina nu sunt obligatorii - ele vor inlocui activitatile de dupa-amiaza (17:00-19:00)
· Ski pass pentru 6 zile/ saptamana
· Transfer la si de la partie zilnic, sub supravegherea monitorilor
· Cazarea in cabane separate pentru fete si baieti, in camere cu 2-4 paturi, majoritatea cu baie proprie (1 baie la 4 copii); curatenia in camere se face zilnic
· Pensiune completa: 3 mese pe zi, cu packed lunch la un restaurant pe partie
· Program de activitati dupa-amiaza, intre orele 17.00 si 19.00; exemple: inot, squash, dans, diverse jocuri de sala, patinaj, teatru, vizite in Verbier etc.
· Program de activitati in fiecare seara, intre orele 20.00 si 22.00: plimbari cu torte, ice-climbing, ice-hockey, curling sau sanius
· O excursie de o zi intreaga in fiecare saptamana, in locatii precum: Berna, Lausanne, Geneva, Gruyere, Montreux, Vevey sau Aosta (Italia)
· In ultima zi se organizeaza un concurs de ski, cu barbeque pe partie si de decernare de premii impreuna cu certificate de absolvire curs
· Supraveghere permanenta si asistenta din partea personalului scolii pe tot parcursul sederii, rata staff: copil de 1:8


Interval de participare & tarif:
Interval participare 2019-2020 Durata Tarif
07 Decembrie - 25 Aprilie 7 zile 1995 CHF 
  14 zile 3990 CHF

Optional:

· Inchiriere echipament ski 125 CHF/sapt; echipament snowboard 140 CHF/sapt
· Inchiriere jachete si pantaloni de ski 108 CHF/sapt
· Inchiriere casca 15 CHF/sapt
· Serviciu de spalare al hainelor 60 CHF/ sapt
· Lectii extra de lb straina (+7 ore/sapt, in locul orelor de ski) 175 CHF/ sapt


Tariful NU include: 

· Taxa de inscriere 250 CHF
· Transport cu avionul Bucuresti - Geneva - Bucuresti  
· Transfer de la/la aeroportul din Geneva 170 CHF (in zilele de sambata)
· Asigurare medicala din Elvetia pentru sporturi extreme 120 CHF/ sapt (obligatorie); Asigurare in caz de anulare 50 CHF/ sapt (obligatorie )
· Supliment saptamana An Nou 315 CHF (28 Dec - 4 Ian)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari