Tabara Ski / Snowboard & Limbi straine - Verbier, Elvetia

tabara ski snowboard limbi straine verbier elvetia.jpg

Tara: Elvetia
Locatie: Verbier
Varsta: 8-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: Engleza
Franceza
Germana
SpaniolaDate incepere
08 Dec 2018 - 27 Apr 2019
1995CHF

Galerie foto

Prezentare tabara "Tabara Ski / Snowboard & Limbi straine - Verbier, Elvetia"

Verbier este situat in una dintre cele mai frumoase regiuni ale Alpilor Elvetieni, pe un platou la 1500 m altitudine, la aproximativ 2 ore de Geneva.
Statiunea, printre cele mai frumoase din Europa, ofera turistilor un climat insorit atat vara cat si iarna, zapada este garantata din decembrie pana in aprilie si este locul ideal pentru practicarea sporturilor de iarna intr-o atmosfera relaxanta. Partiile de ski sunt intinse pe mai mult de 450 km si sunt dotate cu peste 120 instalatii de transport prin cablu.
Cazarea se face in cabane din piatra si lemn tipice regiunii alpine, aflate la numai 5 minute de centrul orasului Verbier. Facilitati: biblioteca, sala de jocuri, sala in ternet, music room, sala cinema etc.


Programul taberei de ski/ snowboard & limbi straine include:

· Informatii si orientare la sosire
· Zilnic 6 ore de ski/ snowboard cu monitori calificati, in grupuri mici in functie de nivel, dimineata (9:00-12:00) si dupa-amiaza (13:00-16:00)
· Saptamanal 8 ore de limba franceza/ germana/ engleza/ spaniola conversationala, in clase internationale; cursurile de limba straina nu sunt obligatorii - ele pot inlocui activitatile de dupa-amiaza (17:00-19:00)
· Ski pass pentru 6 zile/ saptamana
· Transfer la si de la partie zilnic, sub supravegherea monitorilor
· Cazarea in cabane separate pentru fete si baieti; camerele sunt spatioase, cu 2-4 paturi, majoritatea cu baie proprie (1 baie la 4 copii); curatenia in camere se face zilnic
· Pensiune completa: 3 mese pe zi, cu packed lunch la un restaurant pe partie (cu optiunea de meniu vegetarian sau diete speciale)
· Program de activitati dupa-amiaza, intre 17.00 si 19.00: inot, squash, dans, diverse jocuri de sala, patinaj, teatru, vizite in Verbier etc.
· Program de activitati in fiecare seara, intre 20.00 si 22.00: plimbari cu torte, ice-climbing, ice-hockey, curling sau sanius
· O excursie de o zi intreaga in fiecare saptamana, in locatii precum: Berna, Lausanne, Geneva, Gruyere, Montreux sau Vevey
· In ultima zi se organizeaza un concurs de ski, cu barbeque pe partie, si    de decernare de premii impreuna cu certificate de absolvire curs
· Supraveghere permanenta si asistenta din partea personalului scolii pe tot parcursul sederii, rata staff: copil de 1:8


Interval de participare & tarif:
Interval participare 2018-2019 Durata Tarif
08 Decembrie - 27 Aprilie 7 zile 1995 CHF 
  14 zile 3990 CHF

Optional:

· Inchiriere echipament ski 125 CHF/sapt; echipament snowboard 140 CHF/sapt; jachete si pantaloni de ski 108 CHF/sapt
· Serviciu de spalare al hainelor 60 CHF/ sapt
· Lectii extra de lb straina (+7 ore/sapt, in locul orelor de ski) 175 CHF/ sapt


Tariful NU include: 

· Taxa de inscriere 250 CHF
· Transport cu avionul Bucuresti - Geneva - Bucuresti  
· Transfer de la/la aeroportul din Geneva 170 CHF (in zilele de sambata)
· Asigurare medicala pentru sporturi de iarna 120 CHF/ sapt (obligatorie)
· Asigurare in caz de anulare 50 CHF/ sapt (obligatorie )
· Inchiriere casca 15 CHF/sapt (obligatoriu daca participantul nu are casca proprie)
· Supliment saptamana An Nou 105 CHF (29 Dec - 5 Ian)

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari